k**wa Lokash ja niewiem co to w ogóle jest to ESL a Ty myslisz ze ja wiem kto tam grał...k**wa mowie ci ze to przypadek ja nie mam zadnego interesu zeby wybierac mapke pod jakiś TEAM! _________________
suwak!!!!!!!!!!!!!!! buda!!!!!!!!!!!! zapłaciłem ci te 74875495874987USD żebyś tą mapę z ELS dał to nie rójój mnie teraz!!! no to kibel _________________ ...
kur** Lokash ja niewiem co to w ogole jest to ESL a Ty myslisz ze ja wiem kto tam grał...kur** mowie ci ze to przypadek ja nie mam zadnego interesu zeby wybierac mapke pod jakiś TEAM!
jako organizator powinno się takie rzeczy wiedziec.
tym bardziej, ze mor_olo chyba wlasnie na tej trasie wysylal film na tmpl.
tez mi się to wydaje trochę nie fair, kiedy trasa przez jedna druzyne już jest znana na poziomie trunieju esl, a inni gracze maja raptem 1-2 dni czasu na trening.
może bys chociaż powiedzial, w jaki sposob wybierasz te mapy?
masz jakiś pool mapek z których wybierasz, czy poprostu wchodzisz na tmx i bierzez, co ci się podoba?
wcale nie mowie, ze to jakas umowo ze graczami FF, ale trochę niezbyt szczesliwie to wyszlo.
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 04 sierpnia 2008, 21:09 Temat postu:
jezu, zostawcie ta mape: ja przyzekam ze naprawdę prawie nic nie gralem bo to jest mapa do laddera na 1vs1, a ja dzisiaj dolaczylem dopiero do tego turnieju.
gralismy ESL- ale jakieś różne, a nie cuptrack. _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Wysłany: 04 sierpnia 2008, 21:10 Temat postu:
Heheh, ja powiem tak, proponowałbym zmianę mape tylko i wyłącznie z dwóch względów :
Jest bardzo krótka i prosta ;]
przyzwyczaiłem się już do odrabiania na trasach i tutaj nie ma gdzie odrabiać. Zdecydowanie fajniejsza trasa by była jakaś nieznana nikomu ( zeby nie było kłótni ze ją ktoś trenował ) a po drugie zeby byla dluga, ta jest zdecydowanie za krótka.
Heheh, ja powiem tak, proponowałbym zmianę mape tylko i wyłącznie z dwóch względów :
Jest bardzo krótka i prosta ;]
przyzwyczaiłem się już do odrabiania na trasach i tutaj nie ma gdzie odrabiać. Zdecydowanie fajniejsza trasa by była jakaś nieznana nikomu ( zeby nie było kłótni ze ją ktoś trenował ) a po drugie zeby byla dluga, ta jest zdecydowanie za krótka.
Podbijam.
I nie chodzi mi o znanie mapy, bo sam ja znam (jezdzilem razem z pexg, oni trenowali do jakiegoś meczu, mi się nudzilo ), ale nie o to chodzi, zeby rozniesc rywala tylko dla tego, ze się jezdzilo mape dużo wiecej przez znajomosc tej mapy dłuższy czas (chybe, jak zmienia mape, to szanse znow 50-50 ;]) _________________
Ostatnio zmieniony przez *тсω* Pawel dnia 04 sierpnia 2008, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
jezu, zostawcie ta mape: ja przyzekam ze naprawdę prawie nic nie gralem bo to jest mapa do laddera na 1vs1, a ja dzisiaj dolaczylem dopiero do tego turnieju.
gralismy ESL- ale jakieś różne, a nie cuptrack.
wcale to nie jest mapatylko do 1na1, czemu się usprawiedliwiasz? i czemu ci zależy zeby ją zostawić?
TEŻ JESTEM ZA ZMIENĄ TRASY ;] _________________
Ostatnio zmieniony przez [POL] LooKaSh dnia 04 sierpnia 2008, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
uwazam ze hack ma racje może nie tyle ze FF ja trenowaloo bo to zdeka nie Fair ale jeszcze ujdzie... Oczywsicie jest za prosta i w ch** krotka nie trenujac jej dlugo zrvilem 50.4x ta k**wa takie troszke wieksze mini
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 04 sierpnia 2008, 21:19 Temat postu:
admin daje mape i koniec gadania, a wy k**wa beczycie ze k**wa sranie w banie.
obojetne mi to już k**wa jaka mapa będzie... bo oczywiście wam k**wa nie pasi, ESL to już odrazu FF i k**wa podszywanie się i k**wa oszust...
jesteście zajebisci jednym slowem.
dajcie inna mape i już skonczcie , niech k**wa będą szczesliwi . _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
ojojoj, widze, że to jakiś serio problem. proponuje zmienić mapę by nie było na serio żadnych podejżeń. Tym bardziej, że to SCRAPPLER ............. jest w nazwie. Zmień proszę Suwak mapę na inną.
[ Dodano 04 sieprpnia 2008, 21:23 ]
przypominam ze jestem MASTER ADMINEM tego CUP'a i taka jest moja decyzja. Koniec. _________________ ...