W takim wypadku mowie ci kolejny raz !!!miesiac!!! przed turniejem ze nie zagram w takiej sytuacji,
jeśli stracimy sloty to tylko przez twoj brak oceny sytuacji. _________________ *... i wszystko jasne.
Ja właśnie lubie grać w miłej atmosferze i czuc ze chce i mogę pomoc kolegom z druzyny, a pokazac ze jestem dobry to mogę przeciwnikowi.
Tak na tej kłótni tylko stracimy, ja to wiem i dlatego nie prowokuje osób które będą grać a mam z nimi złe relacje.
@Szopek, i to właśnie chciałbym robić a nie słuchać głupich gadek od partnerów z teamu. No i jeszcze fajnie by było grać w nietoksycznej atmosferze. _________________ *... i wszystko jasne.
Wysłany: 31 lipca 2008, 14:42 Temat postu:
ZAL i tyle, co za ludzie omg.
Co do tematu, to marne szanse zebym zagral, (trochę będę mial zawalony wrzesien), a ze sporo jest dobrych graczy to nei będę blokowal miejsca innym. GL _________________
ja mogę zagrac ;]
nie no zartuje, ale dziwie się mer_olo twojej postawie.
wiele bym dal zeby moc zagrac i skopac dupsko szwabom czy makaroniarzom _________________
ja mogę zagrac ;]
nie no zartuje, ale dziwie się mer_olo twojej postawie.
wiele bym dal zeby moc zagrac i skopac dupsko szwabom czy makaroniarzom
Z wielką chęcią to zrobię Tylko ciężko mi się gra gdy kolega z druzyny mnie obraza, dlatego wole rozwiązać to wcześniej. _________________ *... i wszystko jasne.
Widzę, Lokash, że nie możesz pogodzić się z myślą, iż ty sprowokowałes go do kłótni i z tym, że wywlekasz niepotrzebnie brudy na wierzch. Sprawia Ci przyjemność kłótnia z innymi, czy może celowo nie chcesz grać, bo jesteś zbyt pr0 na reprezentację? Tacy gracze jak ty nie powinni w ogóle brać pod uwagę opcji rezygnacji z reprezentowania KRAJU, nie drużyny, tym bardziej, że w gimnazjum za wiele nauki nie ma. IMO zachowujesz się nieodpowiedzialnie, chociaż ta kwestia tyczy także Ciebie, mor_olo, kiedy piszesz "albo on albo ja". Życie składa się z kompromisów i lepiej dla naszej Polskiej repry abyście taki znaleźli. Taa wiem, że teraz i jeden i drugi napisze, iż nie ma mowy, bla bla bla. ch** mnie to, macie cały miesiąc. Nikt nie każe Wam ze sobą rozmawiać. Może wystarczy, żeby każdy po prostu grał i zamknął japę? To moje zdanie, wybór należy do Was.
Ja z osobami z którymi mam złe kontakty nie zartuje, bo wiem jak to się skonczy. Jestem za neutralnością w takich wypadkach i po prostu graniem.
już miesiac temu mowilem o tym jakubowi, ale widac Lookash nie potrafi po prostu zamilknąć, nawet w temacie o reprze. Jestem pewien że to się nie zmieni i nie zamierzam zabierać komuś slota , skoro wiem że nie będę w stanie wytrzymać zbyt długo z nim w jednej druzynie. Wolę na to zwrócić uwagę wcześniej. _________________ *... i wszystko jasne.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3