Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lucas
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado moZo
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
amerd
Jeździ konno
|
Wysłany: 15 lipca 2008, 22:39 Temat postu: |
|
|
hahaha "taki brzydki bałagan" nice :>
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* chybeck
Pirat drogowy
|
Wysłany: 15 lipca 2008, 23:36 Temat postu: |
|
|
bardzo mila atmosfera;D
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 3:01 Temat postu: |
|
|
nie zrozumcie tego zle, bo jak każdy wie, chetnie i dużo się smieje i bzdur gadam wiecej na teamspeaku niz pewnie ktos inny, ale mnie ten teamspeak nowy już nie bawi.
mialo być tak fajnie i nawet super się zaczelo.
teamspeak dla calej sceny, a tu 200/doba kickow, robienie jakiś dzieciakow w chuja i inne pierdoly.
king wczoraj dostal 20 kickow, inni po 5, ja tez 2, po czym już mi się nawet nie chcialo wracac, bo to już drugi dzień wyglupiania się adminow, a nie jakieś poczatkowe male glupstwo na humor.
pytajac adminow o powod dostajesz odpowiedzi jak "bo mi się tak chcialo".
jakos niektorzy jednak nie wiedza co to znaczy adminowanie i zachowuja się jak dzieciaki (smiesze jest to, ze jeszcze z czata się smieja, który jako jedyny ma prawo się zachowac trochę niekumajacy, bo to tylko on naprawdę jest 12 letnim dzieckiem).
i taka zabawa, ale niestety tylko dla tej malej liczby adminow która kickuje albo dla tych, których akurat kaprys "odpowiedzialnych" adminow nie trafia, bo się nie odwazaja za wiele mowic.
ja tu wcale nie chce plakac, robta tam co chcecie panie adminy, ale mi się to niepodoba, bo zamiast "laczenia sceny" wyszla jakos pierdola gorojacych się nad innymi pseudoadminow.
ja rozumie, ze ma być smiesznie, ale mnie tu już przestalo bawic po dwoch dniach.
a co mnie najbradziej denerwuje, to te bezprzerwne nagrywanie.
wchodzac na ten teamspeak, mozesz być pewny, ze ktos cie nagra.
i kto wie, może już twoje gadki niedawno się pokaza na tym forum.
wiec przed smianiem się z czata, pomysl lepiej co piszesz, bo mozesz być nastepny.
dla interesujacych:
sprobuje zalatwic jakiś serwer teamspeaka od PGS, oni tam maja takich rzeczy sporo. będzie on tylko dla trackmaniakow i nie ma się co tam bac.
nagrywanie będzie absolutnie nie pozwolone, a kickow i banow tez nie będzie, jak tylko nie będziecie innych obrazac za mocno.
zabawa będzie dla kazdego, a nie tylko dla adminow.
jak już będę wiedzil, czy będzie to mozliwe dostac taki serwer od PGS wpisze IP i kazdego zapraszam.
oczywiście admini tego ts tez sa zaproszeni.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» PITMaN
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 813
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 9:19 Temat postu: |
|
|
Kurcze już się bałem że to o mnie się rozchodzi, bo do 10 to takie wałki leciały że głowa boli....
btw. kolega czatowiec, chłopak miły co prawda jakoś szczególnie rozumem nie grzeszy, ale to do naprawy, to taki wiek, wszystkiego się po trochu uczy.
A jakubowi się chyba jakaś pochwała należy, sprowadza nas na ziemie, mnie to tam nie było już, ale ja też się szczególnie nie popisałem mądrością i wykorzystywałem naiwność dzieciaka, wielkie sorry jak coś,
....aha jakub gadałeś z "czatem" chłopak cały czas czekał na Ciebie bo chciał sprawe załatwić :wink:
Powrót do góry |
|
|
Cheetah
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 200
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 9:29 Temat postu: |
|
|
Jakub napisał: |
sprobuje zalatwic jakiś serwer teamspeaka od PGS, oni tam maja takich rzeczy sporo. będzie on tylko dla trackmaniakow i nie ma się co tam bac.
nagrywanie będzie absolutnie nie pozwolone, a kickow i banow tez nie będzie, jak tylko nie będziecie innych obrazac za mocno.
zabawa będzie dla kazdego, a nie tylko dla adminow.
jak już będę wiedzil, czy będzie to mozliwe dostac taki serwer od PGS wpisze IP i kazdego zapraszam.
oczywiście admini tego ts tez sa zaproszeni. |
Czy będą tam ograniczenia wiekowe?
_________________ Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cheetah
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 200
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 10:45 Temat postu: |
|
|
IrRed napisał: |
wiek o niczym nie świadczy |
Też tak myślę
_________________ Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pierzchal
Jeździ konno
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 11:06 Temat postu: |
|
|
Na początku fajnie się zapowiadało, ale jak widać co niektórzy spsuli sprawe i opinie osobie
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G balaganmen
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 310
|
|
Powrót do góry |
|
|
amerd
Jeździ konno
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 11:38 Temat postu: |
|
|
chciał bym dodać małe sprostowanie do tego co napisał Jakub, że to nie wszyscy admini kickuja tylko Diav3l i balagan..... Sądzę że zgodzisz się z tym co powiedziałem ale diav3l miał powód do ostatniego kicka....
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G balaganmen
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 12:04 Temat postu: |
|
|
No przepraszam bardzo, zabawę mieliśmy tylko 1 dnia. Zresztą i tak ode mnie tylko king dostawał kicki. Drugie dnia sprawa wyglądała inaczej. Nikt nikogo nie kickował. Dostałeś kicka tylko ty, i za to, że ciągle obrażasz FF. Czepiasz się każdego gracza, że jest fe, że głupi, że młody, i cały czas chwalisz PGS jaki to on boski i super. Wczoraj znów rzucałeś głupimi aluzjami na temat FF co zaowocowało jak najbardziej zasłużonym kickiem. Przykro mi, ale nie jesteś pępkiem świata i musisz czasami uważać co mówisz. Druga sprawa. Chcesz tu pokazać się jako poszkodowany, że my jesteśmy be, a ty jesteś super i załatwisz nowego ts`a bez ,,noobów adminów". A tak naprawdę coś innego byś tu na ten temat pisał, ale widać nie możesz się pogodzić z tym, że amerd nie chciał ci dać admina. Bo skoro ty nie jesteś adminem to ten ts już jest be.
Amerd chciałem zauważyć, że to ty się bardziej bawiłeś adminem Ale tylko pierwszego dnia bo wczoraj już było spokojnie, oprócz zasłużonego kicka którego dałem jakubowi z czego robi wielką aferę.
Powrót do góry |
|
|
Pierzchal
Jeździ konno
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 12:20 Temat postu: |
|
|
To ja już nie rozumiem. To inny gracze też przegieli z opinią??
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 14:11 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze - idea otwartego TS'a dla wszystkich TrackManiaców jest imo nieco spaczona. Jesteśmy zjednoczoną sceną (jak zadna inna), ale to jest jednak przesadyzm w momencie, gdy wszyscy mają ciągle siedzieć razem i jak tam mają wchodzić zupełnie wszyscy. Od tego są jakieś publiczne serwy TSa i w ogóle. Tutaj to raczej mija się z celem.
Po drugie - Czy było wam źle w momencie, gdy te poważne team'y miały swoje serwery? TCW swój. PGS swój. P4G swój itp. Każdy miał swoje miejsce, swoją ostoję, a jak chcieliśmy razem się pośmiać i pogadać to zawsze można było się spotkać. Teraz widzę, że pojawiają się fochy i żale. Nie wiem jak to dokładnie wygląda, bo jestem zupełnie odcięty od TSa. Powodem jest to, że jestem chwilowo u brata, a tutaj mam internet tylko po to, żeby sprawdzić swoje stronki. I oczywiście pierwsza z nich to TMPL. Tu poznałem mnóstwo świetnych ludzi. Moich kolegów z zespołu POL(PGS), p~S(FF) czy tam tych GT, K&D itp. Wcześniej może trochę się na niektórych gniewałem, ale teraz wszyscy są dla mnie spoko. Krew mnie więc zalewa w momencie, gdy słyszę o takich gównianych sprawach jak tu.
Jakub, chyba przyzwyczaiłeś się do tego, że zawsze byłeś adminem na serwie, bo to POL miał pierwszy serw TS i tam było najwięcej ludzi. Mogłeś mówić co chciałeś, a zauważ, że czasem to było przykre. I nie chodzi mi o żarty, ale o to, że czasem faktycznie przeginałeś mówiąc o FF różne rzeczy. Wiadomo, że dali dupy okrutnie, ale możemy skończyć chyba ten temat już i spróbować zacząć to od nowa?
FF - widzę, że tylko h0lus potrafi przyznać się do winy. Wielkie uznanie dla tego pana, bo widać, że to człowiek, który ma honor. Bierzcie z niego przykład. Nie brońcie się już, bo to tylko was pogrąża.
Co do spraw kicków to ja tam proponuję (jeśli chcecie ten serwer ogólny dalej ciągnąć) żeby admin był tylko jeden i ten admin był tylko od takich spraw, kiedy ktoś robi coś bardzo złego, albo kiedy trzeba zmienić ustawienia serwera. Kickowanie jest fajne dla tego, kto kickuje. Ten kto kickowany jest, to już z pewnością czuje się bardzo źle. Przyzwyczailiśmy się do tego, że Mastera i Kinga można kopać milliardy razy, a oni wrócą. Ale tak nie jest ze wszystkimi. Gdyby mnie ktoś kopnął np. 3 razy pod rząd to bym dał sobie na luz. I to proponuję tym, którzy są kopani. Nie chcą was? To tam nie idźcie.
Jestem za obroną ludzi młodych. Wkurwia mnie to jak czytam o DZIECIACH, NASTOLATKACH itp. Czy post 12-latka jest tutaj mniej ważny od posta 50-latka? NIE! To jest właśnie internet! Tu każdy jest sobie równy. I 14-letnia, mała dziewczynka i 30-letni mega paker a'la Pudzianowski. Tu nie liczy się kto ile ma lat, ale kto co ma w głowie. Przestańcie się powoływać na ten k**wa wiek bo mi krew uszami się leje!!!!
Idea wspólnego TSa jest fajna tylko w ogólnym pomyśle. Tak na prawdę to rzecz nie do spełnienia. Gdy zamknie się w jednej klatce najlepszych przyjaciół, to kiedyś się pokłócą i będzie na tyle.
Niech będzie tak, jak było. Niech na TS'a będą zapraszani ludzie, których już trochę znamy z serwerów czy coś takiego. Są tu ludzie, którzy nie powinni wchodzić na TeamSpeaka i niech nie wchodzą. I tu nie chodzi o zrobienie bariery wiekowiej, tak jak powiedziałem. Z doświadczenia wiem, że 15 latek może mieć więcej w głowie niż 20 latek.
I tyle mojego żalenia się.
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 16 lipca 2008, 14:18 Temat postu: |
|
|
diavel,
dziwnie, ze na raz jesteś taki uczulony, kiedy dzień wczesniej dla kazdego teamu dales fajne nazwy pokojow.
czemu za to się sam nie kickowales?
Cytat: |
To ja już nie rozumiem. |
łatwo zrozumiec, ostatnie posty były wlasnie od tych adminow, o których mi chodzilo.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G balaganmen
|
|
Powrót do góry |