Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 29 marca 2008, 22:53 Temat postu:
mala recka
zalety:
- fajna praca kamery, czyzby się dalo przeniesc replaye z tmn do tmu i w tmu zapisac?
- ciekawe efekty (napisy, przejscia, blur)
- intro/outro
- niezgorsze mapki i calkiem fajny motyw z usterka
wady:
- za dużo wazy (wiem, wiem nie ma się do czego przyczepic ;p)
- monotonna muzyka w 1 czesci
- brak skina wildy, lecz może o to chodzilo, w 1 czesci
dzięki wszystkim za komenty, postaram się coś kiedyś jeszcze zrobić :wink:
@Seque
-kamere ustawialem w MT z tmn (nic nie majstrowalem z tmu)
-brak skina to wynik problemow, nie moglem go zaladowac. Udalo mi się to jedynie z 3 replayem, dziwne.
Nikt się moim problemwem nie przejął, ale sam go rozwiązałem... Powód oczywisty: brak kodeka... Chodizło tylko o to, że mój program miał pełną baze codecową(przynajmniej tak mi się zdawało) ale jakoś sobie poradziłem...
Film bardzo fajny, niezle efekty, a angielski to zupełne podstawy więc jest ok
EDIT: Przy tych zakłóceniach padłem Ale nie wiem czy "that's all 4now" jest poprawnie... To "for now" torche mi tu nie pasuje :/ bardziej "for today", ale to taki drobny szczególik _________________
Ostatnio zmieniony przez °XX Majkel dnia 30 marca 2008, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Sorki Majkel, kolejne moje przeoczenie, mialem pisać ze to wlasnei o kodek chodzi, ale umknelo mi. Swoja droga moglem wspomniec o nim przy opisie :wink:
Czasem ogladam zagraniczne wiadomosci i zdzarza się, ze uzywaja zwrotu "Thats all for now". Tak z osluchania "for today" mi nie za bardzo pasuje, mogę się mylic :wink:
Pozdro _________________ www.hsi.pl www.iiyama-sklep.pl www.chemsped.pl
Biczyz jest sprawa, teraz żeby ściągać z chomika więcej niż 50MB trzeba płacić o.O Można liczyć na re-up na inny hosting? _________________ "I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3