Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 20:36 Temat postu: Niepokonani zostali pokonani! |
|
|
4ta kolejka Szóstej Edycji Mistrzostw Polski dobiegła końca. A oto jak przebiegały mecze tej rundy.[more]
Na początku mecz K&D vs. XX, czyli coś, co już od dawna było zapowiadane jako bardzo zacięta walka. Z tego spotkania zwycięzko wyszli gracze K&D, wygrywając 2 mapy. XX urwali im jednak jeden track.
Dalej mecz FF i TCW, który niestety nie odbył się. Gracze FF oddali walkowera i stracili kolejne 3 punkty. Bardzo przykry to incydent, gdy czołowy polski gaming podchodzi tak do sprawy Mistrzostw Polski. Ale każdy ma prawo do własnych opinii i uszanujmy zdanie FF, którzy wolą rozgrywac ESL.
A teraz hit kolejki, czyli mecz Polish eXtreme Gamblers i, do tej pory niepokonany PGS. Lecz tylko do tej pory, bo dziś peXg grało lepiej i pokazało, że PGS nie jest wcale lata swietlne przed innymi team'ami. Gratulacje peXg! Pokazaliscie klasę.
Przed nami natomiast ostatnia kolejka spotkań w PL6. Będziemy swiadkami spotkania między dwoma team'ami, które walczyc będą czołowe miejsca w klasyfikacji, a mianowicie TCW i PGS. Obecni mistrzowie Polski, aby wrócic na szczyt tabeli, musieliby wygrac z Team'em Cioci Wiesi do 0, przy czym stracic bardzo mało małych punktów. peXg zagra natomiast z XX. Wynik choć wydaje się być w miare przesądzony, to pamiętajmy, że w TrackMani nigdy nie można być niczego pewnym. Co z trzecim meczem? Wix zdyskwalifikował Fear Factory z rozgrywek i dlatego też nie odbędzie się on. Nie wiem czy jest to już finalna decyzja, bo na jej temat wciąż krążą liczne plotki, ale jedno jest pewne - FF w tej edycji już nic nie osiągnie.
Ostatnia kolejka zapowiada się więc bardzo emocjonująco, bowiem dopiero ona wyłoni top3 wsród polskich zespołów.
Życzę wszystkim powodzenia i miłego treningu![/more]
Ostatnio zmieniony przez [POL] Coof dnia 22 czerwca 2008, 20:55, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* chybeck
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 20:39 Temat postu: |
|
|
dobry news coof, ale za krótki, pisz więcej bo się to dobrze i miło czyta
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
SykeS
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
XyX
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
1X4rd451
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 3 Posty: 439
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 21:08 Temat postu: |
|
|
Coof prosił o skomentowanie, no więc dobra.
Mecz zakończył się wynikiem pozytywnym dla nas, z czego bardzo się cieszę, gdyż niewątpliwie cała nasza drużyna przyłożyła się do tego meczu. Dobrze, że nie słyszę komentarzy typu "przyfarcili", bo uważam, że zapracowaliśmy sobie na zwycięstwo. Szkoda mi niewątpliwie 2 mapy, gdzie nie mógł zagrać SykeS nękany problemami z internetem. Ale to już nie ważne. Pierwsze 2 mapy naprawdę wyrównane, na 3 już niestety odczułem brak walki. GG PGS, GG peXg!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP noWy5000
Jeździ konno
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 21:28 Temat postu: |
|
|
gg peXg :wink:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Kaiotso
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 179
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado Foxy
PITMC 2k9 Winner
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 22:32 Temat postu: |
|
|
Coof napisał: |
Spoko chybeck To jest news, który ma na celu to, aby ukazac się jak najszybciej i żeby o wszystkim informowac praktycznie OD RAZU. W tym tygodniu napiszę coś dłuższego
[ Dodano 22 czerwca 2008, 20:44 ]
Seque pamiętajmy, że uczestnictwo w reprezentacji nie polega tylko na tym, aby dobrze grać. Przypomnijmy sobie jak Foxy zachowywał się na meczu Wilda vs. Allstars. Teraz było ok, ale może jakub się do Foxy'ego nie przekonał. Kapitan reprezentacji jest kapitanem reprezentacji, a nie graczem PGS. Czaisz metafore? :F Więc nie bój żaby. Jak Foxy będzie miał być w reprze, to będzie. |
Nei chce odgrzewac starych kotletów, ale mam prosbe do całęgo PGS, żyjcie na czasie, mecz All stars był pół roku temu, poza tym z tego co pamietam to złym zachowaniem było proszenie o resy po zostaniu na starcie, dziś tez była taka sytuacja, natomiast nic nie mówiłem (bo jak każdy wie ludzie się zmieniaja) a potem ktos z PGS'u napisał ze mogłem się upomniec, trochę to niezrozumiałe, ale i tak GG PGS, peXg
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mike
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 621
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
XyX
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
Wysłany: 23 czerwca 2008, 11:15 Temat postu: |
|
|
Foxy napisał: |
złym zachowaniem było proszenie o resy po zostaniu na starcie |
ja z pewnych źródeł wiem, że nie o to chodzi ;-)
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|