ostatnie zdanJe w kierunku jakuba, jeśli nie zauwazasz tego co ty robisz, to nie oczekuj ze coś się zmieni serio to buda i już koniec tematu wystarczy już tego my wiemy swoje ty swoje i już a ze Scrapem to jest tak ze jak chcesz dalej siedziec tam gdzie siedzisz to bez bluzgow w Jego strone bo w przexciwienstwie do Ciebie ten człowiek potrafi się wyluzowac i pogadac z takimi nobkami jak ja tyle, wielki szacun dla Skrapa _________________
nawet zaczął gadać jak on hehe (chodzi mi o "bude") i trochę się wtrące bo scrap też nie jest taki aniołek, robił swój klan przekupując graczy z innych klanów i teraz widać jakie są tego skutki _________________
Ostatnio zmieniony przez [POL] LooKaSh dnia 01 czerwca 2008, 22:13, w całości zmieniany 1 raz
Wracając do Pierwszej Rundy....
Gratuluje PGS ;-)
Niestety nie pokazaliśmy się z dobrej strony ale czego tu oczekiwać kiedy nie grała najlepsza paka i na dodatek marnie wytrenowani przystąpiliśmy do meczu.
nawet zaczął gadać jak on hehe (chodzi mi o "bude") i trochę się wtrące bo scrap też nie jest taki aniołek, robił swój klan przekupując graczy z innych klanów i teraz widać jakie są tego skutki
Mozesz to rozwinąc ? hahhaha kogo przekupywal ? Ciagnij to dalej to ja tez wyciagne coś od was : ) _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Poszukuję replaye z przejazdów po trasie PL6-Maxer-B. Robię krótki klip z 1 rundy, a że nie ma tej trasy na TMX, to mam problem.
Swoje replaye słać możecie tu: jurekm@dyskietka.pl
Z góry dziękuję.
Poszukuję replaye z przejazdów po trasie PL6-Maxer-B. Robię krótki klip z 1 rundy, a że nie ma tej trasy na TMX, to mam problem.
Swoje replaye słać możecie tu: jurekm@dyskietka.pl
Z góry dziękuję.
Ponawiam apel, bo nic nie dostałem , a Maxer dalej nie umieszcza trasy na TMX, żebym mógł sobie ściągnąć replaye. Nie muszą to być wcale wyśrubowane przejazdy, bo nie zamierzam podawać czasów. W klipie chcę umieścić migawki z "walki" na trasie pokazujące jej wygląd, a na koniec dodam listę nicków osób, z których replayów korzystałem. Nie będzie żadnego punktowania na mecie, bo nie o to mi chodzi. Ważne, aby był to w miarę płynny przejazd - bez band.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7