Wysłany: 29 Maj 2008, 16:07 Temat postu: Nowy team ^PoD^
Witam niedawno założyłem z kolesiami z jednego forum klan, klan jest nowy i dopiero co się rozwija w sumie to mamy full skład ale jeżeli ktoś chciałby dołączyć do nas to zapraszam na serwer na którym często gramy, serw stoi często wieczorem, a nazywa się tak jak nasza nazwa ;f :shock:
Potęgom to my raczej nie jesteśmy, a gramy tylko dla dobrej zabawy z chęciom zagramy spora z innymi...
nasza stronka http://pod.dbv.pl/news.php na razie nic się na niej nie znajduje bo dopiero co dziś powstałą, ale niebawem będą na niej zmiany...
Pozdrawiamy
edit: zapomniałem napisać, gramy w TMNF _________________ AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy
Ostatnio zmieniony przez P4G tyta dnia 30 Maj 2008, 11:39, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 29 Maj 2008, 16:15 Temat postu:
co do rekrutacji do naszego klanu to szukamy ludzi potrafiacych grać, nikogo nie będziemy uczyc jak się skreca. Minimalny wiek kandydata to 15lat(w niektoeych przypadkach może być nizszy). mile widziana Trackmania United _________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Ostatnio zmieniony przez siekiera dnia 29 Maj 2008, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 29 Maj 2008, 17:05 Temat postu: Re: Nowy team ^PoD^
tyta` napisał:
Witam niedawno założyłem z kolesiami z jednego forum klan, klan jest nowy i dopiero co się rozwija w sumie to mamy full skład ale jeżeli ktoś chciałby dołączyć do nas to zapraszam na serwer na którym często gramy, serw stoi często wieczorem, a nazywa się tak jak nasza nazwa ;f :shock:
Potęgom to my raczej nie jesteśmy, a gramy tylko dla dobrej zabawy z chęciom zagramy spora z innymi...
nasza stronka http://www.podteam.pun.pl/ na razie nic się na niej nie znajduje bo dopiero co dziś powstałą, ale niebawem będą na niej zmiany...
Pozdrawiamy
edit: zapomniałem napisać, gramy w TMNF
Z takim opisem to pewnie ktoś was zjedzie
GL&HF i szkoda, że nie macie serwera stałego bo na pewno by wiecej osó wchodziło i więcej chętnych by było ;-)
Wysłany: 31 Maj 2008, 22:43 Temat postu:
Kingze napisał:
Przecie PCL server stoi strasznie często ;E
my jesteśmy POD nie PCL _________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
nie ma, ale jest serwer na którym gra średnio ok 200 osob z wysokim rankiem, za jedną rundę ok 200-300 pkt się zdobywa za miejsca w top10. >SAW<green czy coś takiego
nie gram na sawie, moj rank jest trochę inny coś ok 8k nie wiem dlaczego to tak pokazuje?? _________________ AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy
Wysłany: 02 czerwca 2008, 11:51 Temat postu:
jak mogliście zrobić to na tej trasie przecież na treningach spokojnie robiliście 51 sekund _________________ Siekiera=Siekierka
GG Bosterzy ;E mam rank 12k a tak bym was rozjechał
Ja mam ok. 50k i bym ich rozjechał, nie lubie jak ktoś bustuje i myśli że jest fajny...
Sądząc po waszym ranku gdybyście spędzili trenując tyle czasu co boostując to bym was chyba nie rozwalił... _________________
Wysłany: 04 czerwca 2008, 19:29 Temat postu:
pawcio napisał:
Cytat:
GG Bosterzy ;E mam rank 12k a tak bym was rozjechał
Ja mam ok. 50k i bym ich rozjechał, nie lubie jak ktoś bustuje i myśli że jest fajny...
Sądząc po waszym ranku gdybyście spędzili trenując tyle czasu co boostując to bym was chyba nie rozwalił...
Wysłany: 04 czerwca 2008, 21:41 Temat postu:
widac ze jesteście debilami... nikt z nas praktycznie nie nabija ranku owszem pokazywalo bebie rank 600 ale to był rank tylko kont UNITED normalnie on ma rank kolo 6k _________________ Siekiera=Siekierka
Wysłany: 05 czerwca 2008, 9:11 Temat postu:
ale z lepszymi nie mamy narazie szans... na meczu z goldG dostalismy 3:0(21:2) _________________ Siekiera=Siekierka
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2