Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KD OrdonekQ7
Moderator

Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dadi*
Doświadczony driver

|
Wysłany: 26 Maj 2008, 22:52 Temat postu: |
|
|
..dobrze że Vegas się wypowiedział.Zmontował ostatnio dobry materiał (efektowny) i profesiolalnie się do tego przyłożył.Zasięgnij od niego pomocy.na pewno warto.
..poza tym przydałby się jakiś konkretny temat w tej dziedzinie.Wiekszość dobrych graczy pokazałaby swoją twórczość montażową i umiejętności przy okazji.
..ide na DK^^
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4155&postdays=0&postorder=asc&start=0
_________________ χιερο πεδια
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
siekiera
Zaczyna szaleć na ulicach

|
Wysłany: 27 Maj 2008, 1:05 Temat postu: |
|
|
hmm nie chodzio mi tu o twj skill bo ja nie widzie duzej roznicy miedzy jazda twoja a jakiegoś "bota". mnie po prostu nudz filmiki z przejazdw. każdy mysli ze jak wezmie powtrke przerobi ja na filmik i wstawi na YT to będzie pr0. zobaczcie jakie filmiki saves kreci. na nich coś się dzieje a nie tylko jazda.
_________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

|
Wysłany: 27 Maj 2008, 9:01 Temat postu: |
|
|
więc reasumując:
-fajne efekty
-ważne żeby coś się działo
-interesująca treść filmiku
i już mamy zajebisty filmik mimo że koleś obija się o bandy nominujemy go to tm awards za najlepszy fimik.
co ja mam zrobić z mojego filmiku kolejnego shreka z genialna animacją, kolejny armageddon z ogromną ilością efektów specjalnych, wejście smoka żeby coś się działo czy w końcu następną pretty woman żeby była opowiedziana historia? będzie Ci odpowiadać? najlepsze chociaż efekty nie poprawią np tego że ktoś jeździ źle. miałem kilka dobrych replayow to chciałem je pokazać. liczyłem też na takie wypowiedzi jak dadi'ego o tym, że trzeba to poprawić. Ty natomiast chcesz tylko efektów, a to wg mnie to ważna część tworzenia filmików ale nie jest to priorytetem.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
eXiliado moZo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
siekiera
Zaczyna szaleć na ulicach

|
Wysłany: 27 Maj 2008, 16:29 Temat postu: |
|
|
http://www.tm-tube.com/video/324/the-tm-zap
zrób coś w tym stylu to wtedy mozesz powiedziec ze nakreciles film.
_________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

|
Wysłany: 27 Maj 2008, 16:51 Temat postu: |
|
|
ja nie nakręciłem filmu, zrobiłem filmik z moją jazdą i dodałem podkład. a jeżeli Ty się jarasz tym żę ktoś wjechał na statek i stoi tam lub, że ktoś pokazałe jak wygląda las w tmu to sory, ale co Ty chcesz oglądać? to, że ktoś dobrze jeździ czy to, że ktoś przez 5 minut filmu pokazał 15 sekund dobrej jazdy, a reszta to fartowne wypadki lub jazda do przodu i to tyłu tudzież inne prostoty.
w tym miejscu proszę aby każdy wszydł w link który zapodał siekiera i ocenił ów "film"
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|