Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy The Last One jest lepsza od High Flayera |
Tak |
|
100% |
[ 8 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 8 |
|
Autor |
Wiadomość |
FF.X-Fi Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 15 listopada 2006, 18:55 Temat postu: |
|
|
Co tu dużo gadać. Jak dla mnie jest to super trasa - esensja tras TMN. Piękna robota! 100% AWARD.
Szkoda, że to "ostatnia" Twoja trasa w TMN.
"Nigdy nie mów nigdy"
Pozdrawiam !
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ ~FM~@di
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 15 listopada 2006, 19:17 Temat postu: |
|
|
NO NO NO tak trasa jak i '' rysunek'' sa swietne nic dodac nic ujac a i gg w TMU
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
Wysłany: 15 listopada 2006, 20:21 Temat postu: |
|
|
The last one = the best one. Gdybym miał to ocenić krótko to powiedziałbym - no i o to mi właśnie chodziło! Trasa jest szybka i przyjemnie się po niej jeździ. Fajnie do szybkiej trasy zrobić krótki, techniczny start. Później nadchodzi już skok, i to również był dobry skok, no ale z kolei to, co po tym skoku następuje to moja ulubiona część tej trasy. Bardzo udana kombinacja "corksloopa" z rampową pętlą, i po tym wszystkm kolejny naprawdę dobry skok. Z wallridem nie ma kłopotów, z późniejszą pętlą też. No trochę narzekałem na jazdę po inflatable, bo tam jednak trzeba troszkę zahamować. No i kolejny, prosty wallride, i finisz... dziurawy corkscrew, jest prawdopodobieństwo, że po pokonaniu go uderzysz w ściankę tuż przed metą, ale ciągle cieszy fakt, że go pokonałeś. A teraz coś o MT, outro nie ma, ale to można ci darować. Intro nie jest jakieś ekstrawaganckie ale ciągle jest w jakiś sposób efektywne. GPS, no z dezaktywacją GPS'a tutaj jest trochę kłopot, dość dekoncentrujące jest to, że nagle ekran staje się czarny, a potem znów normalnie widzisz trasę. Ale to tylko szczegół, jeśli chodzi o dawanie kamer MT do pętli to naprawdę udana robota, kamera zmienia się w odpowiednim momencie, co mi się podoba.
Moja ocena to : 88/100% (coś dla ludzi lubiących spore wrażenia z jazdy) = AWARD
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
Pochwał: 2 Posty: 1225
|
|
Powrót do góry |
|
|
|