xardas,
foxy się nie umje zachowywac, nie chce kolejnej szyny w reprze, a skilowo mu do szyny nawet daleko.
marrek jest dobry i jestem pewny, ze wiecej z nim jechalem niz ty. niestety jakos zawsze nie pokazywal w meczach tego, co może z toba na treningach pokazuje, a nerwy to jedna z najbardziej waznych rzeczy przy grze w reprze.
holus tez jest super graczem, ale jak ch** leniwy do treningu.
nie wiem, czy w ogole będzie kwali na repre, a jak będzie to tam będzie gralo może z 6 graczy. powtarzam, jak w ogole będzie taka kwali.
poza tym, za kazdego z tych graczy, o których pisalem na gorze, trzeba by było jednego z listy wyrzucic, a ja tam nie widze kogo.
tagze niewiem, czemu ci się wydaje, ze dalem liste tylko pod wzgladem na eswc, przeciesz ani prezesa, ani grona, ani loonyego tam nie było.
nie zapomnij także, ze przy kazdej zmianie gracza, znow komus coś by się nie podobalo, ze to ten a nie tamten itp.
wiec dajta już spokoj, bo te dyskusje nie maja wiekszego sensu.
a jak chodzi o diavela, to się bardzo mylisz.
diavel jest zajebisty gracz, az bys się wstydzil tak o nim pisać.
ja go akurat 2 dni na zywo moglem obserwowac i chlopak gra za***iscie.
EDIT: do mojej listy dodalem kamilosa i skasowalem prezesa, bo sam powiedzial, ze nie chce grać.
Wysłany: 13 Maj 2008, 23:16 Temat postu:
panowie bez urazy , ale zdziwił mnie ten brak foxy-ego i holusa najbardziej ,
diav jest świetny gracz nigdzie nie powiedziałem ze tak nie jest , to tylko moje zdanie ze powinni być fox i holus.
nie mam zamiaru ingerować w skład który wybrałeś (choć mnie trochę zdziwił) ponieważ prowadzisz repre od bardzo dawna i jeszcze o ile sobie przypominam nie zawiodła się na Tobie .
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 14 Maj 2008, 11:48 Temat postu:
szopinski_pl napisał:
Win'a napisał:
Szopek to nie ty jechałeś dobrze tylko Maxer słabo tak że...
tralala 20 minut było na zrobienie czasu, to idzie dziecko splodzic
no idzie splodzic, nawet 2 albo ojebac 5 browarow idzie w 20 minut spokojnie albo i wiecej a co do kwali szopusiu to gg, ojebales mnie ;* dobrze ze mecze na nc4 będą w domu a nie przykladowo na lanie, gdzie dalem dupy na celej lini.. ale na szczescie mam w końcu mojego laptopa i mogę w końcu normalnie smigac
co do repty to holus tak, foxy nie, to dzieciak ^^ już raz zreszta odwalil coś, co kazdego na tmpl poprostu wkurwilo! _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
no wlasnie, przeciez do NC jeszcze daleko, wiec może się sporo zmienic, np przez dobre wystepy w PL6.
a jak ktos z wybranych nie będzie mogl, to i tak zrobia się wolne miejsca.
holus na pewno dostanje jakas szanse, już z nim gadalem. tez slyszalem, ze wandal robi wielkie kroki na przod, od kiedy umie drfta w lewa
wiec spoko loko, jeszcze jest czas.
ekhm no przyznaje,powerdriftu w lewo nie umialem do tej pory,ale mam nadzieje ze się to szybko zmieni odkad mam ham.na shifcie.pozdro. _________________
Wysłany: 15 Maj 2008, 19:55 Temat postu:
Zell z ET napisał:
We will announce more information on GC6 when the competition is nearing, so please keep May open for that, and September onwards open for NC4 and STC5.
z zwiazku z tym, ze wally teraz gra dla PGS, niechcemy być jednostronni i szanowny pan JARECKI z teamu TCW będzie razem z nami wybierac graczy na NC.
jak już mowilem, to jest teoretyczny sklad, jakby dziś było NC.
jeszcze może się dużo zmienic, i każdy ma szanse.
oto sklad na który się zgadzamy z wallym i jareckim na dzień dzisiejszy.
KWALI: (wychodzi 3 graczy)
maxerrr
bulet
flagg (jak powalczy z temperamentem)
holus
marek
brzerz
nawias
robot
grono
szym
foxy (jak porozmawia z nami, czy wie o co chodzi w NC)
Głowkowalismy trochę na nocnym posiedzedzeniu na tsie TCW, chciałbym podkreslic ze to bezalkoholowa impreza. oczywiście wszystko co do składów może się zmienic, gracze pewni moga przeskoczyc do kwali i na odwrót, jak równiez wypaść całkowicie, zależnie od dyspozycji i od wyników. Co nie zamyka szansy dla nowych graczy którzy się pokażą. Pozdrawiam _________________
Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
niestety musze oglosic przez obecne posty na tmpl, ze nie chcemy gluptasow nacionalistow.
sam się na NC3 nauczylem, ze nie mozna obrazac innych nacji.
robilem to niby humorystycznie z hiszpanami i rosjanami, ale i tak mialem w pizdu i się nauczylem.
nie tylko, ze to powinno być wiadome, ale tez będą ostrzezenie, dyskwalifikacje itp. jako team polska.
jak ktos z wybranych nie ma respektu do innych krajow i graczy, niech powie, ze nie da rady i się od razu pozegna.
będę bardzo na to uwazal, zeby polska nie zrobila sobie badziewa i proszę o wspolprace graczy.
Mrozio sytuacja jak napisałem jest otwarta Teraz musisz sam przyznac ze z różnych powodów nie było Cie za bardzo widac. Teraz 3 ciezkie mamy jako TCW pokazujesz wysoki poziom i w nastepnym miesiacu jesteś _________________
Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!