A pfff myslalem ze po tym jak się staralem na ESWC (czasy etc) to mnie ktos wezmie pod uwagę :< _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Jak coś to mogę w kwali pojechac. Od przyszłego roku chyba się pojawie na ESWC. W tym nie treniłem ich za bardzo bo i tak przydały się do GRC tylko. _________________
No jakby do tego doszlo, to byś już tutaj nie pisał Widzialem jak paradowałeś w koszulince, ale jakoś żal było podchodzic(może nawet straaaaaaaaaaaach, przed zobaczeniem facjaty z bliska XDDDD).
Ale co tam, poza tym to temat o reprezentacji chyba hmmm
Pozdrrooo.
Btw. Czemu JUŻ próbujesz prowokowac, potem znów będzie lamentowanie przez najblizsze 10 podstron, jeszcze mi potem powiecie, ze jestem "człowiek zawsze luzowaty", wiec od razu na poczatku mówie, że JUŻ teraz się smieje, żeby potem nie było, że owijam kota ogonem.
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 12 Maj 2008, 20:04 Temat postu:
dzięki jakub ze myslisz zeby być w reprze, bo wystep na eswc jaki zaprezentowalem był zalowy, ale nie spodziewalem się ze gra na normalnej klawie jest zupelnie inna niz gra na laptopie. postaram się smigac jak najlepiej , pozdro _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wysłany: 13 Maj 2008, 21:30 Temat postu:
Nie można oceniać na podstawie samego ESWC repry bo tak naprawdę , to śmiech a nie repra (naprawdę dużo osób którzy jadą zajebiście nie są branmi pod uwagę) Foxy nie powinien być ?? nie jeździ na poziomie??? LOL mogę się założyć ze Foxy vs Diavel na mapkach ESWC to by dostał diav w tyłek i to sporo . A jak ktoś mówi ze taki BOB z p4g(pain ) i marek nie mają dostatecznie skilla na repre to proponuje więcej z nimi pojeździć i zapoznać się z ich skilem , już nawet nie wspomne o holusie który zdecydowanie na poziomie repry jeździ , tak ze nie rozumiem wyboru .
Nie wybierać kto jak kogo lubi , czy dlatego ze mało znani czy cośtam .
Zróbcie kwali do repry i jestem pewny ze marek foxy holus i bob by wyphneli kogoś z wyżej powołanej kadry. _________________
Wysłany: 13 Maj 2008, 21:43 Temat postu:
Xard nie zgadzam się z Tobą. Akurat miałem okazję oglądać w akcji obu Panów, i Foxiego i Diav3la . Foxy jest świetnym graczem, ale brakuje mu jeszcze tego regulara, który prezentowali chłopaki na ESWC, a Diav3l w szczególności popierdalał jak szalony. Gracz który dwa razy zakwalifikował się do finału ESWC według Ciebie nie zasługuje na to by być w reprezentacji ? ... co do Holuska to się zgadzam. To jest materiał na reprę jak najbardziej. Boba nie widziałem na rundach, więc się nie wypowiadam. Aczkolwiek myślę, że jeśli ja go nie widziałem na rundach to nie widział go również Jakub, stąd wniosek , że Bob ma małe doświadczenie w rundach, a na pewno mniejsze niż wymienieni. _________________
Wysłany: 13 Maj 2008, 21:53 Temat postu:
Red ma racje.
Diavel jest na ten moment bezapelacyjnie top5 w Polsce takie moje zdanie, jezdzil za***iscie, szkoda ze w finalach mu nie szlo niestety, nei wiem czy to stres, ale na pewno nie brak umiejetnosci.
kolejna rzecz, repra gra online, a nie lan, wiec uklad sil się znowu zmienia eswc pokazalo ze nie koniecznie najlepsi gracze online musza być najlepsi na lanie. i to jest piękne, to tak jak w pilce inaczej gra się u siebie i na wyjezdzie. _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...