Heh.. dziwna gra, fizyka się zmienila trochę, ciezej się skreca, ciezej drift robi.
Gra trochę jakby nie z tej ziemii, ale mysle ze da się przyzwyczaic.
Wysłany: 16 kwietnia 2008, 16:55 Temat postu:
E tam pierdolicie ;E Gra jest zajebista, fizyka poprawiona IMO w stosunku do TMU, grafika jest nie do pobicia, poprostu genialnie, i jeszcze multum funkcji, np kumple, wiadomo kto jest online, i odrazu klikając na niego można dołączyć do niego na serwa I to że odrazu z poziomu gry zmienia się ustawienia, z Windowsa odpalanie tras, super, poprostu za***iscie, podniecilem się tak ze już jestem w 3. poziomie na solo ;E
taaa... te bajery są super - 3d, kuple itp... ale mi się nie podoba fizyka własnie, w ogóle inaczej się driftuje niz w tmn jak dla mnie, bugi są dalej i przez te bajery jest ich więcej... mnie jakoś odpycha tmnf
misi- może i nikt mnie nie zusza ale swoje zdanie wyrazic mogę, co? _________________
Heh.. dziwna gra, fizyka się zmienila trochę, ciezej się skreca, ciezej drift robi.
Gra trochę jakby nie z tej ziemii, ale mysle ze da się przyzwyczaic.
eh co do tego ze fizyka się zmienial tez bylem przekonany ale chyba jednak się nei zmienila a to wszystko to tylko zluidne wrazneia.. .
wgraj sobi mapki ktore znasz np teraz te na eswc i przejedz się na nich.. ja nie zauwazylem podczas takeij proby rzadnych zmian.. wniosek.... fizyka jazdy pozosala bez zmian.. (poprostu autko się inaczje zahcowuje na tych nowych klockach co nie było w tmn. gdzyz nigdy ich nie grales wiec nie wiesz jak na nich autko reaguje:P _________________
Czy tylko ja mysle, ze to pi***olenie o zmienionej fizyce to tylko bujdy? Niech ktos wreszcie zada oficjalne pytanie w jakims wywiadzie co do tej fizyki, bo wydaje mi się, ze to co mowicie jest jedynie zludzeniem spowodowanym zmiana otoczenia...
Wysłany: 16 kwietnia 2008, 17:23 Temat postu:
Ja też z ciekawości sprawdziłem jak się gra na starych dobrych mapach. Odrobinkę jest różnicy. Trudno to sprecyzować, ale troszkę inaczej się jedzie, jednak nie powiedziałbym, że fizyka się zmieniła, to raczej kwestja nowego otoczenia, trochę bardziej wyrazistej grafiki. Co ciekawe u mnie TMNF chodzi lepiej niż TMN . Co do driftu sprawdziłem siebie mini'12 Swensena i bez problemu wszystko wychodzi jak w TMN, nawet regularniej deczko . Mnie się bardzo podoba gierka, nawet dirt do którego byłem sceptycznie nastawiony. _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 16 kwietnia 2008, 17:55 Temat postu:
LooKaSh napisał:
ale mi się nie podoba fizyka własnie, w ogóle inaczej się driftuje niz w tmn jak dla mnie, bugi są dalej i przez te bajery jest ich więcej... mnie jakoś odpycha tmnf
wlasnie bardzo mi się to podoba, każdy ma teraz rowne szanse w jezdzie, kwestia przyzwyczajenia się a jeżeli Tobie się nie podoba tmnf to graj sobie sam ze soba na solo na TMN bo jakos teraz wiecej ludzi zacznie w TMNF grać niz w TMN _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 16 kwietnia 2008, 18:03 Temat postu: Re: ja chce tmn - tmnf do dupy! tylko mi się nie podoba?
LooKaSh napisał:
ja chce tmn - tmnf do dupy! tylko mi się nie podoba?
moim zdaniem nie umiesz tak dobrze jechac w tmnf jak w tmn i dlatego dla Ciebie jest be, zaden problem mozesz grać w tmn do konca roku, potem tylko tmnf
Wysłany: 16 kwietnia 2008, 18:53 Temat postu: Re: ja chce tmn - tmnf do dupy! tylko mi się nie podoba?
Seque napisał:
LooKaSh napisał:
moim zdaniem nie umiesz tak dobrze jechac w tmnf jak w tmn i dlatego dla Ciebie jest be, zaden problem mozesz grać w tmn do konca roku, potem tylko tmnf
Drogi uzytkowniku o tajemniczym nicku SEQUE. Wybacz, ale jakoś tak przeglądając forum, zawsze natrafiam na twoje moralizatorskie posty. wiecznie niezadowolony, wszechwiedzący i przede wszystkim nieszanujący zdania innych udzielających się na forum. Nie mówię, że to źle, ale przemawia przez Ciebie zakompleksiony chłopczyk, który tak naprawdę próbuje się za wszelką cenę dowartościować. życzę więcej luzu i troszeczkę dystansu do siebie. pozdrawiam.
Wysłany: 16 kwietnia 2008, 19:19 Temat postu: Re: ja chce tmn - tmnf do dupy! tylko mi się nie podoba?
Master of Disaster napisał:
Seque napisał:
LooKaSh napisał:
Drogi uzytkowniku o tajemniczym nicku SEQUE. Wybacz, ale jakoś tak przeglądając forum, zawsze natrafiam na twoje moralizatorskie posty. wiecznie niezadowolony, wszechwiedzący i przede wszystkim nieszanujący zdania innych udzielających się na forum. Nie mówię, że to źle, ale przemawia przez Ciebie zakompleksiony chłopczyk, który tak naprawdę próbuje się za wszelką cenę dowartościować. życzę więcej luzu i troszeczkę dystansu do siebie. pozdrawiam.
Różnice naprawdę nie są takie straszne... Kwestia przyzwyczajenia, gra jest imo troszeczkę trudniejsza, do tworzenia map z dirtem nikt nikogo nie zmusza (osobiście mi się podoba ;P), graczy będzie pewnie więcej niż w TMNF... No i różne bajerki.
Ja widzę same plusy. ;]
PS. Jak widać da się krytykować ludzi, a nie na nich od razu naskakiwać
Powiem tylko jedno Lookash, gra się niczym nie rózni od TMN poza tym ze dodano mase nowych rozwiazan, przydatnych rzeczy.
drift idzie tak samo, gra nie musi być skomplikowana jeśli tego nie chcesz, wystarczy ze będziesz korzystac z dwóch przycisków Jeden Gracz i Gra internetowa Polecam abys zagrał w normalne TMu i zobaczysz co to znaczy cięzki drift _________________
Wysłany: 16 kwietnia 2008, 19:56 Temat postu:
nie wiem czy o to Lokashowi chodzi, ale mi np nie podoba się właśnie to ze kur** zrobili z tm Nations . zwykłe tmu tyle że bez manialinku i tych wszystki środowisk. Nie jest źle idzie się przyzwyczaić, ale np dla osób które patrzą na rank z jakiej k**wa racji to my mamy się dołączać do United??? To w Nations jest więcej graczy itd. A tutaj się okazuje że nowy gracz musi jebać sobie ranka od nowa o ktoś kto od zawsze gra w tmn sobie tylko kliknie i nagle w tmnf jest pierwszy na świecie. żal.(ci co wymyślili to forever) sam patch do tmu tmuf jest bardzo fajny bo przydatny dla graczy tmu jest jednak trochę nowych rzeczy, ale takie odpoerdalanie z nations to chujnia. Nie wierze że tylko mnie bo i innym w tmn zwykłym podobało się właśnie to że była taka prosta bez zadnych jebanych drzewek światełek odblasków i innych tak naprawdę nie potrzebnych gównianych dodatków. Sry że tylko gwiazdek się narobiło w moim poście ale jakoś tak na szybko pisze i to co mi w danym momencie przychodzi do głowy. Co do Seq nic do Ciebie nie mam ale ten gość napisał o Tobie całą prawdę Seq. pozdro _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3