Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy podoba ci si? trasa Core 2 Duo? |
Tak |
|
85% |
[ 6 ] |
Nie |
|
14% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 7 |
|
Autor |
Wiadomość |
FF.X-Fi Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
Wysłany: 26 października 2006, 14:58 Temat postu: |
|
|
Wygląda na to że zacznę tę dyskusję. No ale cóż, co ja mogę powiedzieć o trasie. Pokazaliście że lubicie popisywać się MT, co jest oczywiście zaletą. Pierwszy skok jest całkiem dobry i pomysłowy, ale kolejne stawały się coraz gorsze, ale równie pomysłowe. Trasa jest techniczna w całkiem fajny sposób, spodobał mi się wjazd na pętle no a co o offroadzie - trochę za mocno trzeba na nim skręcić. No a właśnie co do MT - intro nie składa się ze zbyt wielu elementów ale jest całkiem fajne, GPS w in-game jest dobry, tylko te czerwone kreski trochę go zniszczyły. No a outro... niestety takiego nie przyjmę. Też kreski (tym razem niebieskie), tylko jedna kamera która tylko zmienia obieg i często widać, co jest pod trawą i balonami(czyli nic). Screen jest fajny, widać że Kubica jest również i waszym idolem
No jeśli miałbym to ocenić w skali 0-10 to dałbym 6.6/10. Nie jest tak źle
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
|
Powrót do góry |
|
|
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 27 października 2006, 9:39 Temat postu: |
|
|
Core 2 Duo:
Mnie się ta trasa ogólnie podoba. W GPS'się te kreski, aż tak mi nie przeszkadzają, ale mogło by ich nie być. Pierwszy skok podoba mi się. Natomiast dość trudny jest ten "krzywy" checkpoint, jednak po dłuższym graniu można się nauczyć przejeżdżać go. Outro jest trochę niedopracowane (przenikanie) i równierz bez kresek byłoby lepiej. No i jest trochę za szybkie(żadko widać samochód). Ogólnie trasa jest ok.
-krechy
+pierwszy skok
-"krzywy" checkpoint
-niedopracowane outro
Ocena: 7/10
_________________ czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
|
|
|
Powrót do góry |
|