Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SykeS
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 24 marca 2008, 14:13 Temat postu: |
|
|
Heh, sajks, najpierw napisz mi, za co dziękować ;d A teraz tekst właściwy:
corek:
To jest mój czwarty filmik, który kiedykolwiek zrobiłem (nie licząc reklamy coda 2, ale to przeszłość). Czego oczekujesz po gościu, który dopiero zaczął się bawić SVP? Widać, że gościu od drift.max zna się na rzeczy i chciałbym z nim pogadać właśnie, parę pytań mam.
Do reszty:
dzięki za oceny:) Wiem, że jakość słaba, ale nie stać mnie na zakup lepszego sprzętu, jak dostanę xboxa 360 to tam się pobawię z Gltich Spiritem ;d
A przy okazji, widzę, że ostatnio się dużo porobiło nowych twórców filmików, a że Szopek chciał, żeby mu zrobić to mam pomysł. Jakby ktoś chciał filmik, żebym mu zrobił, to niech pisze Chętnie zrobię
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» NBlast
Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 25 marca 2008, 12:46 Temat postu: |
|
|
Dobra, napiszę to, bo, cholera, wkurzacie mnie ;d
Żeby nie było, słucham Metalu, Rocka. Ale nie dobieram do filmików muzyki, która mi się podoba, tylko taką, która jest ADEKWATNA do vidsa (patrz: filmik mający być imitacją Tony Hawk Pro Skater; muzyka z THPS 4 PL).
Zauważyłem, że Wy, drodzy oglądacze i użytkownicy forum, oceniacie muzykę w filmach z góry, jak nie jest odpowiedni co do Waszych gustów odnośnie muzyki, to filmik nie ma szans u Was powodzenia. W muzyce filmowej chodzi o to, by oddawała klimat pokazywanego obrazu. Wyobraźcie sobie np. Zieloną Milę, w której muzykę robi Snoop Dog... no przepraszam, ale to by wtedy nie był mój ulubiony film.
Jeśli komuś coś nie pasuje w napisanym powyżej, niech pisze.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
xirarike
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|