"mnie nie będzie
1.nie chce znów grać turnieju na laptopach - porażka
2. jestem nie mile widziany zapewne ^^ "
ehhhh, widzisz Pan, Panie lokash, ludzie w ogóle o to nie pytają, tylko chcą się spotkać, poznać, powygłupiać, no ale cóż właściwie to tego się mogłem spodziewać.
Niestety banditen, nie będzie PC-tów, bo ich poprostu nie mam. Robię co mogę (thx BAX ) żeby coś zorganizować by było cool i liczę na waszą pomoc. Myślę, że laptopy zupełnie wystarczą by zabawa była przednia. btw, kto ma swój i jest sprawny to proszę może wziąść jak ma taką możliwość, a nóż widelec się przyda
Co do koszulek, to Psikuta zrób proszę wzór białej tak jak cię prosiłe, to będzie dużo miejsca na podpisy- ja nie wyprałem koszulki z tamtego roku i będę w niej - jest super
Do tych co nie będą: szkoda noobki, wielka szkoda ale rozumiem, że nie każdemu pasuje więc zrobimy dla was fotki i filmiki. Liczę na Kubusia, naszego miszczunia na rękę, bo kto ze mną będzie walczył jak nie ty
UWAGA:
myślę, że uda mi się zorganizować profesjonalny pokaz sztuk walki, przy współudziale prawdziwego mistrza Wojciecha Adamusika. Jest duża szansa, ale nie obiecuje - temat w załatwianiu _________________ ...
Heh, Scrapp, zdaje mi się, że byłoby tam wyjebanie w kosmos:> Widać, że się starasz, co jest godne podziwu(nie każdemu by się chciało). Tak czy siak, wszyscy, którzy pracują nad tą imprezą zasługują na grande szacun!;p Ale szkoda, że nie jadę *łezka w oku*;p
no Scrap kaazdy jest pelen podziwu dla Ciebie za takie organizowanie, huj z turniejem bo nikt na niego nie lidzy, chociaż rok temu rozwalilem Fredzia (pozdro dla Ciebie) bez znajomosci tras ale potem Wally ( z nim ciężko) nawet nie gralem bo po co go stresowac moim do dupy skillem ale liczyla się zabawa(Jakub zasna przed kompem) Bax gral jak nacpany a reszta się smiala było fajnie i o to chodzilo bo jeb** nagrody liczy się fun, mam nadzieje ze znow się uda i każdy wyjedzie z ucieszona micha (buzka) może będzie dalo rade jakiś domek bądź pokoj wynajac(jak w zeszlym roku) bo to by było lepsze (bo może padac jak w zeszlym roku) w ogóle guys pozdro!
Cytat:
RaDuS napisał:
u mnie w namiocie hashkomora wiec trzeba jakiś pakiecik wykupic
no kurde z ta reka i z tym spaniem przed kompem przypomniliscie mi, ze naprawdę było fajnie (oprocz fazy wytrzezwienia, która trwala z dwa dni).
scrappler z takim chodzacym dywanen bo mnie przyjechali na dworzec, potem picie na "brata" z radusem i było jasne, ze atmosfera będzie lajtowa.
niestety w tym roku raczej mnie tam nie będzie, bo jest eswc w maiu no i nie mogę sobie pozwolic na dwa takie wyjazdy w takim krotkim czasie przez studia.
jakby nie było, zycze milej zabawy.
@scrapp
już to widze, jak ty spisz w namiocie, taaa!
w sumie to spałem w namiotach przez kilkanaście lat to i teraz się wyśpie , bo poza tym kto powiedział, że idziemy spać ,namioty to przykrywka dla naszych sumień , ognisko się zrobi albo grilla i będzie RAKIETOWO .
Ci co mają przyjechać to przyjadą choćby wczoraj, jeśli mają już takie możliwości. Niektóym koliduje to ze szkołą innym z bliskim terminem ESCW, jeszcze innym z czymś tam.
Sporo osób prosi o przesunięcie o miesiąc, by były wakacje.... sam nie wiem.... Podaliśmy termin, który komuś pasuje a komuś nie, kurcze chyba zawsze tak będzie... ale na wszleki wypadek NIE ZMIENIAJĄĆ OFICJALNIE TERMINU, proszę osoby, które zdeklarowały się że będą na 31 maj - 1 czerwiec o odpowiedź, czy za miesiąc czyli 28-29 czerwiec im pasuje - tak narazie nie zobowiązująco.
Dodam, że termin 28-29 czerwiec daje większe możliwości poszukania KWATER, bo są wakacje i akademiki już puste...... NARAZIE TYLKO PYTAM, proszę o opinie
a teraz spadam bo jedziemy ze Starem na wycieczkę, wyślemy wam pozdrowienia z dalekich krajów ciao!! _________________ ...
proszę osoby, które zdeklarowały się że będą na 31 maj - 1 czerwiec o odpowiedź, czy za miesiąc czyli 28-29 czerwiec im pasuje - tak narazie nie zobowiązująco.
Dodam, że termin 28-29 czerwiec daje większe możliwości poszukania KWATER, bo są wakacje i akademiki już puste...... NARAZIE TYLKO PYTAM, proszę o opinie
Nigdy się każdemu nie dogodzi, zawsze komuś nie będzie pasować. Trzeba dać jeden termin i już się nie pytać o inne, kto może to przyjedzie, a kto nie to nie, trudno. Może też się pojawie. ;d _________________
"mnie nie będzie
1.nie chce znów grać turnieju na laptopach - porażka
2. jestem nie mile widziany zapewne ^^ "
ehhhh, widzisz Pan, Panie lokash, ludzie w ogóle o to nie pytają, tylko chcą się spotkać, poznać, powygłupiać, no ale cóż właściwie to tego się mogłem spodziewać.
Nie chce mi się siedzieć 20 godzin w pociągu (obie strony) żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^ _________________
Wysłany: 05 marca 2008, 11:31 Temat postu:
po co się wkurwiac na laptopy to mozna robić turnieje 4fun na lolmapach jak w ksiazu wielkim
na moja obecnosc mozna liczyc 100% !
n ie mogę się doczekac
dzięki scrapp ze nie zapomniales o starych neokidach ktorzy graja z toba w giere :* _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Co do terminu to tak jak powiedziałem tylko pytam BO OBOWIĄZUJE TEN MAJOWY! A pytam, bo z 15 osób (a więc dużo) się pytało o to. Nevermind
Lokahs pomyśl:
jeśli wyjdziesz do szkoły to musisz przejść tysiące kroków do szkoły - może nie warto
jeśli pojedziesz gdzies na wakacje to musisz przejechać masę kilometrów - może nie warto
jeśli będzie wycierał du...ę papierem a nie ręką to zużyjesz dożo papieru - może nie warto
jeśli będziesz chciał pograć w tmn to musisz włączyć komputer - może nie warto
jeśli ....... - może nie warto
MAM SZAŁOWĄ PROPOZYCJĘ DLA Ciebie, byś się chłopie nie narobił:
POŁÓŻ SIĘ, NAJLEPIEJ I CZEKAJ.... COŚ SIĘ SAMO NA BANK STANIE, NIE NAROBISZ się _________________ ...
żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^
na LAN PARTY nie chodzi o to jak grasz, tylko o to kim jesteś :wink: _________________ upload
Jak dla mnie termin majowy jest jak najbardziej okey. Wszystko ładnie pięknie zaplanowane. No ale dostosuje się do wiekszosci oczywiście. I moja obecnosc również 100
[ Dodano 05 marca 2008, 12:13 ]
TRZ3CI napisał:
LooKaSh napisał:
żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^
na LAN PARTY nie chodzi o to jak grasz, tylko o to kim jesteś :wink:
Dlatego też własnie jadę : P bo z graniem umnie srednio raczej bardzo srednio heh _________________
Tylko maj Jak nie maj to już mnie nie zobaczycie bo się plany zmienily i zakończenie roku = Wyjazd na stale do Islandii _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Wysłany: 05 marca 2008, 15:02 Temat postu:
jak rok temu, tak i w tym jadę (mam nadzieje:F) jednynie, żeby się z wami biczasy zobaczyć ;d
całkiem leje na to, czy będziemy grać na pc, laptopach czy na amidze
sama nazwa wskazuje, ze jednym z głównych zdarzeń będzie ten turniej... ale wiadomo, w jakim ja stanie tam będę :F
Zmierzyć, to ja się zmierze z wami na eswc
a lan party jadę na gorącą bibke ale wiadomo, ze turniej to też będzie przednia zabawa
[ Dodano Sro Mar 05, 2008 2:06 pm ]
a co do terminu to na wakacjach też może być problem... przeciez wiele osób wyjeżdza gdzieś heeen daleko... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
co do koszulek :
jak będziecie zamawiać to podacie mi wasz wzrost... koszulka będzie za 15 zł (około)
a nadruk jeszcze kurna nie wiem boooooooo...... zamknięte było ...