Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
LAN PARTY W ŁODZI CDN....
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje » LAN Parties
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 04 marca 2008, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

u mnie w namiocie hashkomora wiec trzeba jakiś pakiecik wykupic

Wink ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 6

PostWysłany: 04 marca 2008, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

A może by coś zczitować i popytać starych...ale i tak mnei nei chcecie Crying or Very sad

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
FRED
Street shaman!

PostWysłany: 04 marca 2008, 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

MrOoZiO napisał:
Fredzio mozna się przylaczyc do pakiecikow?? chetnie się zintegruje Smile

Ziomuś, prosta sprawa! Laughing

jak ten ZIP damy radę...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
mo*majhal
Jeździ konno

PostWysłany: 04 marca 2008, 23:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

RaDuS napisał:

1?

Powrót do góry
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 05 marca 2008, 0:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

"mnie nie będzie
1.nie chce znów grać turnieju na laptopach - porażka
2. jestem nie mile widziany zapewne ^^ "

ehhhh, widzisz Pan, Panie lokash, ludzie w ogóle o to nie pytają, tylko chcą się spotkać, poznać, powygłupiać, no ale cóż właściwie to tego się mogłem spodziewać.

Niestety banditen, nie będzie PC-tów, bo ich poprostu nie mam. Robię co mogę (thx BAX Smile ) żeby coś zorganizować by było cool i liczę na waszą Smile pomoc. Myślę, że laptopy zupełnie wystarczą by zabawa była przednia. btw, kto ma swój i jest sprawny Smile to proszę może wziąść jak ma taką możliwość, a nóż widelec się przyda Smile

Co do koszulek, to Psikuta zrób proszę wzór białej tak jak cię prosiłe, to będzie dużo miejsca na podpisy- ja nie wyprałem koszulki z tamtego roku i będę w niej - jest super Smile

Do tych co nie będą: szkoda noobki, wielka szkoda Sad ale rozumiem, że nie każdemu pasuje więc zrobimy dla was fotki i filmiki. Liczę na Kubusia, naszego miszczunia na rękę, bo kto ze mną będzie walczył jak nie ty Razz

UWAGA:
myślę, że uda mi się zorganizować profesjonalny pokaz sztuk walki, przy współudziale prawdziwego mistrza Wojciecha Adamusika. Jest duża szansa, ale nie obiecuje - temat w załatwianiu Smile Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 05 marca 2008, 0:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Heh, Scrapp, zdaje mi się, że byłoby tam wyjebanie w kosmos:> Widać, że się starasz, co jest godne podziwu(nie każdemu by się chciało). Tak czy siak, wszyscy, którzy pracują nad tą imprezą zasługują na grande szacun!;p Ale szkoda, że nie jadę *łezka w oku*;p
Powrót do góry
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 05 marca 2008, 1:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

no Scrap kaazdy jest pelen podziwu dla Ciebie za takie organizowanie, huj z turniejem bo nikt na niego nie lidzy, chociaż rok temu rozwalilem Fredzia (pozdro dla Ciebie) bez znajomosci tras ale potem Wally ( z nim ciężko) nawet nie gralem bo po co go stresowac moim do dupy skillem ale liczyla się zabawa(Jakub zasna przed kompem) Bax gral jak nacpany a reszta się smiala było fajnie i o to chodzilo bo jeb** nagrody liczy się fun, mam nadzieje ze znow się uda i każdy wyjedzie z ucieszona micha (buzka) może będzie dalo rade jakiś domek bądź pokoj wynajac(jak w zeszlym roku) bo to by było lepsze (bo może padac jak w zeszlym roku) w ogóle guys pozdro!

Cytat:

RaDuS napisał:

1?
zobaczymy co da się zrobić

Wink ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 05 marca 2008, 2:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

no kurde z ta reka i z tym spaniem przed kompem przypomniliscie mi, ze naprawdę było fajnie (oprocz fazy wytrzezwienia, która trwala z dwa dni).
scrappler z takim chodzacym dywanen bo mnie przyjechali na dworzec, potem picie na "brata" z radusem i było jasne, ze atmosfera będzie lajtowa.
niestety w tym roku raczej mnie tam nie będzie, bo jest eswc w maiu no i nie mogę sobie pozwolic na dwa takie wyjazdy w takim krotkim czasie przez studia.
jakby nie było, zycze milej zabawy.

@scrapp
już to widze, jak ty spisz w namiocie, taaa!

Powrót do góry
#p~S* h0lus
Pirat drogowy

PostWysłany: 05 marca 2008, 6:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

hyhyhy o taaaaaaaaa Jakub nie denerwoj mnie ... Razz Masz być !;> Mhahaa już nie mogę się doczekac :> :*

No w sumie jak będzie jakiś tani pokoj to czemu nie , bo w sumie może padac ... Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa

PostWysłany: 05 marca 2008, 8:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

w sumie to spałem w namiotach przez kilkanaście lat to i teraz się wyśpie Very Happy, bo poza tym kto powiedział, że idziemy spaćCo? ,namioty to przykrywka dla naszych sumień Smile, ognisko się zrobi albo grilla i będzie RAKIETOWO Smile.

Ci co mają przyjechać to przyjadą choćby wczoraj, jeśli mają już takie możliwości. Niektóym koliduje to ze szkołą innym z bliskim terminem ESCW, jeszcze innym z czymś tam.
Sporo osób prosi o przesunięcie o miesiąc, by były wakacje.... sam nie wiem.... Podaliśmy termin, który komuś pasuje a komuś nie, kurcze chyba zawsze tak będzie... ale na wszleki wypadek NIE ZMIENIAJĄĆ OFICJALNIE TERMINU, proszę osoby, które zdeklarowały się że będą na 31 maj - 1 czerwiec o odpowiedź, czy za miesiąc czyli 28-29 czerwiec im pasuje - tak narazie nie zobowiązująco.
Dodam, że termin 28-29 czerwiec daje większe możliwości poszukania KWATER, bo są wakacje i akademiki już puste...... NARAZIE TYLKO PYTAM, proszę o opinie Smile

a teraz spadam bo jedziemy ze Starem na wycieczkę, wyślemy wam pozdrowienia z dalekich krajów Smile ciao!!

Powrót do góry
|GT| MISI
Pirat drogowy

PostWysłany: 05 marca 2008, 10:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

scrappler napisał:
proszę osoby, które zdeklarowały się że będą na 31 maj - 1 czerwiec o odpowiedź, czy za miesiąc czyli 28-29 czerwiec im pasuje - tak narazie nie zobowiązująco.
Dodam, że termin 28-29 czerwiec daje większe możliwości poszukania KWATER, bo są wakacje i akademiki już puste...... NARAZIE TYLKO PYTAM, proszę o opinie Smile

Nigdy się każdemu nie dogodzi, zawsze komuś nie będzie pasować. Trzeba dać jeden termin i już się nie pytać o inne, kto może to przyjedzie, a kto nie to nie, trudno. Może też się pojawie. ;d

Powrót do góry
[POL] LooKaSh
Team Poland

PostWysłany: 05 marca 2008, 10:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

scrappler napisał:
"mnie nie będzie
1.nie chce znów grać turnieju na laptopach - porażka
2. jestem nie mile widziany zapewne ^^ "

ehhhh, widzisz Pan, Panie lokash, ludzie w ogóle o to nie pytają, tylko chcą się spotkać, poznać, powygłupiać, no ale cóż właściwie to tego się mogłem spodziewać.

Nie chce mi się siedzieć 20 godzin w pociągu (obie strony) żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^

Powrót do góry
P4G Wally
Team Poland

PostWysłany: 05 marca 2008, 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

po co się wkurwiac na laptopy Smile to mozna robić turnieje 4fun na lolmapach jak w ksiazu wielkim Wink
na moja obecnosc mozna liczyc 100% Smile !
n ie mogę się doczekac
dzięki scrapp ze nie zapomniales o starych neokidach ktorzy graja z toba w giere :*

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa

PostWysłany: 05 marca 2008, 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

NEVER WALLY Smile Smile Smile NEVER FORGET Smile

Co do terminu to tak jak powiedziałem tylko pytam BO OBOWIĄZUJE TEN MAJOWY! A pytam, bo z 15 osób (a więc dużo) się pytało o to. Nevermind Razz

Lokahs pomyśl:
jeśli wyjdziesz do szkoły to musisz przejść tysiące kroków do szkoły - może nie warto
jeśli pojedziesz gdzies na wakacje to musisz przejechać masę kilometrów - może nie warto
jeśli będzie wycierał du...ę papierem a nie ręką to zużyjesz dożo papieru - może nie warto
jeśli będziesz chciał pograć w tmn to musisz włączyć komputer - może nie warto
jeśli ....... - może nie warto
MAM SZAŁOWĄ PROPOZYCJĘ DLA Ciebie, byś się chłopie nie narobił:
POŁÓŻ SIĘ, NAJLEPIEJ I CZEKAJ.... COŚ SIĘ SAMO NA BANK STANIE, NIE NAROBISZ się Laughing Cool

Powrót do góry
TRZ3CI
Pirat drogowy

PostWysłany: 05 marca 2008, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

LooKaSh napisał:
żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^

na LAN PARTY nie chodzi o to jak grasz, tylko o to kim jesteś :wink:

upload

Powrót do góry
Wix
Pirat drogowy

PostWysłany: 05 marca 2008, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jak dla mnie termin majowy jest jak najbardziej okey. Wszystko ładnie pięknie zaplanowane. No ale dostosuje się do wiekszosci oczywiście. I moja obecnosc również 100 Wink

[ Dodano 05 marca 2008, 12:13 ]
TRZ3CI napisał:
LooKaSh napisał:
żeby znów się wkurwiać na laptopa gdzie się obraz tnie, drift wchodzi z opóźnieniem, przynajmniej ja grałem na takim ale był 1 laptop taki gdzie było wszystko git tyle ze mnie do niego nie dopuścili. A tak w ogóle bez jakuba to już nie będzie to samo ^^

na LAN PARTY nie chodzi o to jak grasz, tylko o to kim jesteś :wink:

Dlatego też własnie jadę : P bo z graniem umnie srednio raczej bardzo srednio Razz heh

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
P4G Wally
Team Poland

PostWysłany: 05 marca 2008, 12:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

a co do terminu m ipasuje każdy po 20 maja, bo tak się sklada ze wted mi się koncza matury i jadymy z piciem z grubej rury !

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
#p~S* h0lus
Pirat drogowy

PostWysłany: 05 marca 2008, 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Tylko maj Razz Jak nie maj to już mnie nie zobaczycie bo się plany zmienily i zakończenie roku = Wyjazd na stale do Islandii Smile

Powrót do góry
FRED
Street shaman!

PostWysłany: 05 marca 2008, 15:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

jak rok temu, tak i w tym jadę (mam nadzieje:F) jednynie, żeby się z wami biczasy zobaczyć ;d

całkiem leje na to, czy będziemy grać na pc, laptopach czy na amidze Mad

sama nazwa wskazuje, ze jednym z głównych zdarzeń będzie ten turniej... ale wiadomo, w jakim ja stanie tam będę :F
Zmierzyć, to ja się zmierze z wami na eswc Cool

a lan party jadę na gorącą bibke ale wiadomo, ze turniej to też będzie przednia zabawa Wink

[ Dodano Sro Mar 05, 2008 2:06 pm ]
a co do terminu to na wakacjach też może być problem... przeciez wiele osób wyjeżdza gdzieś heeen daleko...

Powrót do góry
KD Psik
Pirat drogowy

PostWysłany: 05 marca 2008, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

mi pasuje i ten i ten :] termin ...

co do koszulek :
jak będziecie zamawiać to podacie mi wasz wzrost... koszulka będzie za 15 zł (około)
a nadruk jeszcze kurna nie wiem boooooooo...... zamknięte było Sad...

scrapp zaraz zrobię projekt na białą Rolling Eyes

KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje » LAN Parties Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 7 z 17

Skocz do: