Wysłany: 03 marca 2008, 21:36 Temat postu:
Chętnie się bryknę, bo poprzednia była zaj*** ... a tak btw. to nie wiem czy dobrze pamiętam, ale jeszcze nie tak dawno Max mówił, że mini to syf ... _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 04 marca 2008, 17:00 Temat postu:
z racji tego ze hls stworzyl mapke na rundy, to gdzies znalazlem prawie gotowy projekt mojej mapki na rundy :wink: będę tutaj zamieszczal nie tylko mini mapki się okazuje :wink: po 3 godzinach poprawek, moj projekt zamienil się nawet w mapke ( bynajmniej mam taka nadzieje )
chce wam go pokazac, . mapka zrobiona na rundy, dlatego nazwalem xS Rounds 02 :wink: .
awardy jak i komentarze co do mapy mile widziane. chce, zebyscie napisali szczerze, co sadzicie o tej mapce ( mapka jest dosyc trudna, ciężko slidy zrobić, jednak najlepsi sobie bez problemu poradza )
pzdr _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
trasa na rundy.... jest zajebista, bardzo dobre drifty, jak ktoś umie driftować to żadnego problemu mu slidy nie sprawią, trasa była by idealna gdyby nie ten zakręt
w pl5 jeszcze jakoś go znosiłem ale teraz przez niego nie chce mi się nawet tak dobrej trasy jeździć _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 05 marca 2008, 19:27 Temat postu:
czesc, chce wam pokazac moja najnowsza mapke,
xS mini 05 (speed+drift)
co do mapy:
jest start, pochyla droga, pewnie będziecie się dziwic czemu zaraz jest taki zakret do bani, nalezy tam gdy się skoczy na pochyla droge zrobić slide, i przedluzyc go az do zakretu. slide w tamtym miejscu zawsze wyjdzie, wiec nie ma problemu go zrobić :wink: dobrzy gracze nie będą mieli z tym problemu, natomiast ci mniej doswiadczeni na pewno tak. pzdr
[ Dodano 13 marca 2008, 18:15 ]
siema, chce wam zaprezentowac zisiaj moja najnowsza mini mapke :
co do mapy:
mapka nie jest trudna, moim zdaniem sa fajne slidy, szczegolnie podoba mi się odtatni slide: trudny, a zarazem fajny :wink: awardy mile widziane, komenty jeszcze bardziej ! _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu