Wysłany: 24 lutego 2008, 12:58 Temat postu: LAN PARTY W ŁODZI CDN....
No Panie i Panowie, robi się naprawdę ciepło (do tego stopnia, że dziś urchomiłem mojego dzika )
Ponieważ wczoraj było dużo pomysłów co do LAN PARTY ŁÓDŹ, chciałem zadać na forum kilka pytań i ponowić dyskusję na temat lanu.
Bardzo dużo osób deklaruje chęć przybycia, tak że szczerze mówiąc zaczynam się martwić ilością kompów, noclegiem itp., bo żeby było naprawdę miło potrzebna będzie organizacja jak poprzednio
WSTĘPNY REGULAMI I USTALENIA:
1) Niestety nie będzie PC-tów, tylko laptopy, bo to się da łatwo załatwić w większej ilości. Proszę, kto może przywieść swój niech przywiezie, będzie łatwiej. Proszę o deklarację kto może przywieść laptopa/y i ile? Co do połączenia w sięć (bo będą pewnie XP, VISTY i inne) to liczę na PRZYJACIELA SCAREGO
2) Ponieważ LAN ma się odbyć w MAJU w wybraną sobotę i niedzielę to powinno być ciepło więc pytam czy namioty to dobry pomysł??
Proszę o odpowiedzi twierdzące co do namiotów bez komentarza, a jeżeli ktoś uważa że lepiej jakieś kwatery to proszę pisać ceny za miejsca, które max zaakcetpujecie , spanie na własną rękę chyba bez sensu, bo nie będzie klimatu
3) Kto poprowadzi rozgrywki, w znaczeniu:
sporządzi listę graczy, podzieli ich na grupy, ustali zasady, wybierze mapy, przeprowadzi rozgrywki. Ja rozdam nagrody
Chętnych proszę o zgłaszanie się tu na forum.
4) Nie robimy tego lana dla świętych krów , więc z urzędu wybierzemy ludzi (po zamknięciu listy) do obsługi: grila, browarów (tylko dla dorosłych), i innych zadań, które wypadną. Nie ma leniuchowania, jest współpraca, więc wyznaczeni muszą się zgodzić i tyle
5) nie ma oficjalnej nazwy dla naszego spotkania. Proszę o pomysły, najlepszy wybierzemy i ngrodzimy pomysłodawcę miłą niespodzianką
6) KTO JEST Z ŁODZI? chodzi o pomoc w organizacji miejsca spotkania itp. Proszę o info asap!
7) kto zrobi projekt koszulki firmującej to spotkanie? Ponieważ w zeszłym roku zrobiłem koszulki a sporo ludzi nie dojechalo to mi zostały i musiałem je rozdac bez sensu :/ więc tym razem KTO CHCE MIEC koszulkę zgłasza to wcześniej i wpłaca kasę - ile powiem jak będzie zatwierdzony projekt
jak mi się coś przypomni to npiszę. idę pojeździć na dziku _________________ ...
no Scrap niezle, może weekend majowy? jest dłuższy tylko ze wszystko może być zamkniete:// btw. namioty nie były by zle, tylko pole namiotowe trzeba:) _________________
No nareszcie jakas imprezka w Lodzi. jeśli tylko będę mogl wam pomoc to piszcie . Odpowiem na każde pytanie (chyba ). W samej Lodzi nie mieszkam ale znam ja jak wlasna kieszen. _________________
Fajnie w końcu jakiś temat. Ja chcę koszulkę więc pisz kiedy trza będzie wpłacić. Co do noclegu to jest mi wszystko jedno. Ja tam spać nie muszę
Aha i jakie to są te inne zadania żebym wiedział na co się decyduję _________________
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 24 lutego 2008, 13:58 Temat postu:
jeśli chodzi o projekt koszulki to chcialbym się zglosic, jak ktos jeszcze to na spole zrobić
a co do terminu to jakiś czas przed/po eswc może?
a co do namiotow to ty zalatwiasz pole a my przywozimy cala reszte?
no tak majowy weekend wszystko fajnie tylko zeby to wypadlo już po mojej maturze, bo inaczej lipa. ale mysle ze jeśli będzie to konic maja to zajebiocha jak dla mnie, co do namiotow to sielanka, biba w plenerze jak najbardziej ok _________________
Wysłany: 24 lutego 2008, 14:03 Temat postu:
wielka biba już na horyzoncie....
Mam nadzieję, że wspolnymi siłami dokonamy tego w pięknym stylu.
Co do ilości uczestników to myśle, ze w koncowej fazie zostanie ona zredukowana do podobnej liczby jak to było na LP poznań. Nooo może będzie 15 osób więcej. Ale to i tak dobrze. Przeciez liczy się, żeby poznać jak najwięcej ludzi!
1) Myślę, że te laptopy sa do przegryzienia. Choć jak rok temu grałem na nim 1 runde to w ogole nie byłem przyzwyczajony do nowych warunków.
Więc może po szybkim, sprawnym i profesjonalnym podłączeniu kompów (pozdro Scary! ) niektóre z nich będą dostępne z włączoną trackmanią? Albo najlepiej wszytskie
Każdy wybierze dla siebie maszyne. Z doświadczenia wiem, że to pomoże.
2) Taaa w maju na pewno znajdzie się czas na taki wypad. mogę się podłączyć do zdania Radusa - podczas długiego weekendu można to wykonać.
Nocleg: jeśli namioty, to jakieś 25 zł w kieszeni plus wypoczynek na łonie natury. Brzmi nieźle.
Ale mogę przystosować się do drugiej opcji.
3) Co do pierwszych trzech funkcji to kandytatów możemy wyłonić tu, na forum lub na miejscu, w Łodzi. Co do map, to mysle, ze najlepiej JUŻ zacząć nadsyłać. (a może zagramy na mapach Cobhama? Te, które się nie dostały. Ich jest chyba z 6-7. A rok temu na LP gralismy na 3 mapach. nooo...poźniej już na dwóch, jak najebany Scrapp wkurwił się i skasował jedną :F Wracając do map Coba - byłoby trudniej, gdyby do wyboru było więcej map.)
Dobra, pisząc to, przemyślalem, ze będzie ciekawiej, gdy będziemy przesyłac nowe tracki ;P
Wybierze się z 5 i luz.
A co do przeprowadzenia zawodów to zastosujemy samodyscypline. Będzie więcej luzu. Gdy się postaramy to turniej przebiegnie bardzo sprawnie.
4) Nad tym możn apomyśleć na miejscu. Na pewno zaraz ktoś się znajdzie... :F (Wizz był zajebisty na grillu!)
5) work in progress ;p
7) może nad tym popracuje
no i oczywiście zapisuje się po koszulkę. _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
hmm... maj nie jestem pewien czy będzie pogoda :? na namioty, chyba że pod koniec maja:P, albo czerwiec:P
namioty - bardzo dobry pomysł ... nie stracimy kasy na nocleg(tylko pole biwakowe)
laptopy - oczywiście lepsze kompy, ale rzeczywiście łatwiej pozałatwiać (może sobie klawiaturke swoja podepnę )
koszulka - zgłaszam się do projektu ;P(ale coś więcej o niej wymagań)
i jak co to biore 1 _________________ KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 24 lutego 2008, 15:56 Temat postu:
scrap, wpadles na wyjebany pomysl z tymi namiotami fred pewnie poczuje klimat natury ja proponuje tak jak brzerz zrobić w czerwcu (na poczatku) bo wczesniej ESWC jest, i wiele ludzi z sianem pewnie nie wyrobi co do koszulki, to napisz ile ci trzeba siana podeslac , pzdr :wink: _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
A co byscie powiedziel na przeniesienie imprezy do oddalonego od lodzi o 5km konstantynowa lodzkiego(dojazd tramwajem ok.10-15min) jest super miejsce na pole namiotowe dla bardziej wymagajacych mozna wynajac domki kampingowe,bar na miejscu mozna palic ognisko i takie tam , wszystko to jest polozone nad dwoma stawami mozna się pzy okazji wykapac . W lodzi ciężko będzie o jakieś dobre miejsce no i koszta wzrosna.To tylko luzna propozycja _________________
nie no k**wa już to czuje to z tymi stawkami zajebiste (1 uwaga, ludzie w ciezszym stanie moga miec problemy z plywaniem ) ahhh skrzynka browara , jakieś pakiety weed (FRED'zio ziąą ), namiot i k**wa ziąąmy hahaha i to jeszcze po maturze _________________
Heh, to z Konstantynowem to super pomysl . Notabene właśnie tam byłem na motorze , 5 min temu nad tymi stawami
Tomek rozumiem ze jesteś z Kansas? jak tak to dawaj nr komórki na gg:
9025396 i organizujemy. naprawdę blisko łodzi i fajne miejsce.
Co do koszulek, to powiem tak: w zeszlym roku wyszly jakieś 30zł chyba czy coś takiego ale były niezbyt super. Są dwie osoby do zrobienia projetku, więc niech zrobią i powiesza na jakieś stronie do zobaczenia. Następnie jak wybierzemy wzór to wlasnie ta osoba której projekt przejdzie, będzie miała za zadanie zebranie od chętnych kasy (wieć musi mieć konto w banku), po zrobieniu wyceny na wykonanie. Im więcej tym lepiej, bo taniej za sztukę.
Co do terminu to koniec maja super pomysł, na bank będzie ciepło i namioty wypalą
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 15, 16, 17Następny
Strona 1 z 17