Wysłany: 18 lutego 2008, 16:21 Temat postu: Polish Community Track 3 [Informacje, zapisy]
Witam! Chciałbym ogłoscić pomysł na budowę Polish Community Track 3 po konsultacjach z Loonym, Maxerem i Szopkiem.
Zapisy na budowę Community Track of Poland bedą odbywały się na zasadzie podania swojego loginu i nicku z TMN, numeru GG(lub innego szybkiego kontaktu, piewrsze 6 osób które zgłoszą się + Ja + Maxer bedą budowały po jednej Mini Track (ok 15-30 sekund), trasy te trafią do Szopka który uklasyfikuje maperów od 1-8 miejsca, i teraz zacznie się budowanie. Począwszey od najgorszego mapera każdy będzie mieć 10sek mapki dla siebie (czyli może dobudowac 10sek toru poczawszy od tego momentu gdzie poprzednik ustalił mete, ponadto lepszy maper ma przywilej poprawić tylko jeden "element" toru (max 4-5 klocków) w trasie którą dostał. Gdy traska nabierze już jakiś kształt trafi ona do Lonny'ego który wygładzi i ukształtuje ją ostatecznie. Mapka po każdej dobudowie musi trafić do jedego z przewodniczących mapki, Mnie albo Maxera. Myśle ze to będzie najbardziej rozsądne działanie aby uniknąć sporów i budowania nie fair (np: ktos zmieni zupełnie po swojemu czesc trasy która dostał), wiec mysle ze te zasady zdadzą egzamin.
Ponadto z uwagi ze dużo osób już się zgłosiło w temacie : Mapki na PL, utworzymy 2 mapki Tech (niestety Speed nie będzie poniewaz bardziej mile widziane sa mapki tech na tego typu turniejach, a te dwie mapki mają być specjalnie z okazji PL6, wiec przepraszam Sebika i innych, neistety Speed nie będzie)
A oto kategorie oraz formularz zgłoszeniowy jaki trzeba napisac w tym temacie aby się zapisac do pełnienia jakiejs funkcji:
Robotnik: (8 osób)
Funkcja: A
Nick w TMN:
Login w TMN:
GG:
Obsługa MT(MediaTracker) (3 osoby)
Funkcja: B
Nick w TMN:
Login w TMN:
GG:
W przypadku potzrebu na więcej funkcji na pewno powiadomie wszystkich w tym temacie :wink:
A oto spis osób które już się zapisały na funkcje Robotnika i Obsługującego MT:
Wysłany: 18 lutego 2008, 17:10 Temat postu:
Trasa wyszła tylko nie dostała takiego rozgłosu jak PCT1, niewiem czemu... Wiesz, po co tyle zamieszania ?? Dla mnie to proste, ustala się kolejnosc, typ mapki i jazda i poprostu po każdym kawałku wysyła się do kapitana, i to tyle, jak ma być taki galimatiaz i 2 mapki to ja pi***olę i zwolnie chętnie swoje miejsce :? I jeżeli to w TMN to tym bardziej, więc możesz mnie z góry wykreślić
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 18 lutego 2008, 17:15 Temat postu:
spokojnie maciek, najpierw poczakejmy czy ktos jest w ogóle chetny. foxy ma już ludzi na swoja mape, ja jeszcze nie, wiec będę dobieral ludzi tak, zeby mapa byla jak najlepsza . _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
jak to się mowi "nie chwal dnia przed zachodem slonca" tak samo po co kryykowac coś co jeszcze się nie zaczelo.. warto sprobowac i zrobmy jakas zajebiaszcza mapke i tyle.. i nie mrudzic;p:] _________________
Chciałbym dodać tylko że 1 osoba może uczestniczyć w robieniu co najwięcej jednej mapki, nie mzoe być tak ze 1 osoba jest w dwóch mapkach
@maciek - Własnie tylko poprzez taki galimatiaz mozna coś osiagnąc, bo tak to każdy biłby się zeby być na samym koncu aby poprawic jakiś zakret którego nie lubia, a gdybysmy nie robili tego ze każdy lepszy maper może poprawic jeden element słabszego to co chwile by był jakiś nieprzejezdny zakret bądź taki przy którym wszystkich krew zalewa, a chodzi nam o płynnosc. Pozdro!
@ Kuf, Maciek, Maxer, Bałagan - W tym temacie prosiłbym tylko o ZGŁOSZENIA, wszelkie KOMENTARZE zamieszczac w temacie "MAPKI NA PL" w dziale ZAWODY, KONKURSY :wink: _________________
Chciałbym jeszcze dodać że każdy z tych osób co się zapisały muszą wykonać mapkę 15-30s do Czwartku do 20 i przesłać ją Szopkowi (GG: 5056187) NIE PISAĆ W TYM TEMACIE!! TU TYLKO INFORMACJE I ZGŁOSZENIA, tam poza tym bardzo ciekawa informacja King -.- naprawdę się przyda xF) _________________
Aha i prosiłbym o podanie swojego GG w tym temacie przez osoby które się zapisały oprócz Seque, KInga, Maxera, MNie , Diżoka, Bałaganiarza (Przepraszam Maciek już lista jest potwierdzona, nie chciałbym zeby z tego planu sobie wszyscy robili jaja, przez co pewnie by powstało wielkie zamiaszanie kto chce u kogo być i bysmy się nigdy nie dobrali, dlatego pierwszy skład jest zrobiony i osoby z niego maja do czwartku wykonać 15-30s miniMapki a co najwyżej do Wtorku podać swoje GG (osoby które wymieniłem powyżej nie), pozostali będą zapisywani do GRUPY 2 i będzie ich obowiazywał formularz zgłoszeniowy, kto nie wykona MinimMapki i nie przesle/nie będzie mógł przesłac jej na czas Szopkowi, prosiłbym o kontakt (GG:4480824 jeśli chodzi o moją grupę, jeśli o Maxera do do niego GG: 4131797) , wtedy albo zwolnimy miejsce (lecz szkoda by było bo fajny skład się uzbierał i proszę Maciek Ty tez nie rezygnuj bo nie chodzi o to gdzie będą lepszi Maperzy, tylko o to zeb yto robiło 8 osób (zeby ta mapka naprwade mogła się nazywac Community of Poland, i aby nabrała płynnego kształtu, a gdy nawet go nei będzie miała mysle ze Loony z pewnością jej go nada :p) albo przełozymy NIEZNACZNIE termin końca robienia MiniMAPEK :p POZDRO! _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 18 lutego 2008, 19:28 Temat postu:
piszcie ludzi kto by chciał stworzyc 2 mapke tech. foxy ma już pelny sklad, ja jeszcze nikogo nie mam oprocz macka czekam na propozycje _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
No to jak Maciek jest z Maxerem to u mnei jedna wolne miejsce, proszę o jakieś zgłoszenie
@proszę o wiecej zgłoszen bo chętni przyjmowani mysle ze do środy, bo na czwartek mapki trzeba oddac do Szopka. Prsiłbym o zgłaszanie się osób obsługujacych MT POZDRO _________________
Wysłany: 18 lutego 2008, 20:37 Temat postu:
LooKaSh napisał:
dajcie jakiś link do ct2
^^ wpisz sobie na tmx : Polish Community Track 2
i będziesz mial ;F _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wysłany: 18 lutego 2008, 21:30 Temat postu:
Robotnik: (8 osób)
Funkcja: A
Nick w TMN:Siekiera
Login w TMN:mr-siekiera
GG: 1295388 _________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
No to dokoptuje Cię do mnie bo mamy 7 osób a chicąlbym uzupemnic skład przed Środą bo na Czwartek trzeba do Szopka mapy wysłać, no to grupa 1 ma już pełny sład 8 zawodników (jeśli ktos nie wie w jakiej jest grupie niech looknie sobie w pierwszym poście), no to termin oddania MINImapek ustalony na godz 20 Czwartek, jakby były jakieś problemy pisać GG: 4480824 POZDRO! _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6Następny
Strona 1 z 6