Poza ankietą zapraszam do zakładu na GB... Tak tak, o kursy znowu się przysracie ale nvm chodzi o FUN Noi ogólnie zapowiedziałem to troszku, mam nadize ze z HSTV wypali bo o tym tez nie omieszkałem wspomnąć ^^ _________________
Wysłany: 13 lutego 2008, 13:24 Temat postu:
hehe, no faktycznie niezłą promocję zrobiłeś z tymi kursami , jakby takie w STS'ie były to może zacząłbym grać ... ale niezły niusik ;] ... _________________
Jakub, jak już będziesz znał dokładną godzinę relacji LIVE to napisz mi na gg, będę wdzięczny Jakbyś podał jeszcze składy obu ekip hehe _________________
Wilda D-Link vs PL5 Allstars 3-0 (7-3, 7-3, 7-4), 21-10
gg team Allstars, zacieta walka.
wielki respekt jarecki, loony i szym.
zal foxy, slowa jak "pizda" i "k**wa" raczej nie pisze się, jak mecz leci na HSTV.
FOOOOOXY NOOOOOOOOB tyle mogę napisać,Jarecki i Loony bardzo ładnie walczyli i wcale nie byli bez szans.Co do wildy to wyróżnał się Mat,Oraz jak zwykle świetnie grający Lokash.Bardzo zacięte spotkanie,miło się oglądało 3-0 21-10 for wilda gg. _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4Następny
Strona 3 z 4