Wysłany: 03 lutego 2008, 19:18 Temat postu: PL5 - cobham - BONUSY
hey ho! Zamieszczam tu trasy, ktore nie dostaly się do PL5, a uwazam, ze są godne uwagi i może ktos je doceni i wykorzysta w innych zawodach
let's go! (przy obrazkach są podane czasy z powtórek, zebyscie mogli się zorientowac, która trasa to jaka, bo nazwy są mylące )
1. (00'57''07)
2. (00'57''98 )
3. (01'28''91)
4. (00'58''47)
5. (01'19''83)
Każdą trase dopracowalem, wszystko jest przemyslane, nie ma przypdakowych elementów. Dolączone powtórki przejazdów pokazują, ze trasy zostaly należycie przeze mnie przetestowane
Trasa nr 5 byla ostatnią jaką zrobilem w ogóle, zrobilem ją jeszcze przed zdecydowaniem o odejsciu ze sceny TMN. Osobiscie uwazam, ze wyszla bardzo dobrze i ciesze się, że właśnie nią zakonczylem zabawe z edytorem tras
edit: już wiem jak trasy będą nazwane, ale to pozniej
Jestem bardzo ciekaw opinii na temat tych tras. proszę o podzielenie się nimi tutaj, pozytywne+negatywne, piszcie co wam slina na jezyk przyniesie
Zobaczyłem Wszystkie Mapki i nasuwa mi się tylko pytanie czemu do chuja tych map nie widzałem w pl5 ?? Te Mapki sa o niebo lepsze od tych mapek co daliscie;/ Wielki Szacunek Cob! _________________
Z tego co się dowiedzialem to trasy zostaly wykorzystane do turnieju F1 ciesze się, że się przydały
===================
trochę prywaty.
Z TMN pozegnalem się już jakiś czas temu. Teraz zakonczylem sprawe tras PL5. mogę już opuscic forum. Co tu będę dluzej nawijał: narka!
Wysłany: 13 lutego 2008, 23:55 Temat postu:
Kurcze łezka się kręci ... Pamiętam jak zacząłem grać w TMN to marzyłem, żeby pokonać kiedyś Cobhama ... tak tak ...
Fajnie było z Tobą grać Cob, fajnie było grać na Twoich eM, TechAnimalach i traskach z PLS ... 3maj się Brachu ... choć ja liczę, że kiedyś wrócisz, bo jak to ktoś napisał ' jeśli gra komputerowa może być nałogiem, to TMN jest najczystszą odmianą kokainy ' (być może coś pokręciłem ... nvmnd) ... Bywaj Cobham _________________
Jeżeli gra komputerowa to nałóg to trackmania jest najczystszą kokainą na rynku' mi się wydaje że to było tak,fred jeszcze nie tak dawno miał to w sygnie ;D _________________
Wysłany: 14 lutego 2008, 8:29 Temat postu:
Narka Cob wielki szacun za te wszystkie mapki nprawde pelen podziw ;p 3m się i wracaj do nas czasem na forum chociaż ;p _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Dzięki Cobham za dedykację. Pamiętam czasy jak dodawałeś rekordy do moich mini. To mnie mobilizowało do wymyślania coraz ciekawszych tras. Jednak z chwilą, kiedy zacząłeś tworzyć swoje trasy dowiodłeś, że Ty masz wielki talent i wyobraźnię. Za to jesteśmy Ci wdzięczni wszyscy. Nie kończ z trackmanią definitywnie. Zostaw sobie na kompie. Jeszcze nie raz, dla relaksu usiądziesz przed edytorem, aby zrobić coś ciekawego - co nas zadziwi. Życzę Ci wszystkiego dobrego - powodzenia. I wracaj co jakiś czas!
Wysłany: 14 lutego 2008, 12:51 Temat postu:
respecy man w twoją strone! Zrobiłeś wielką rzecz poprzez te mapki. One są dla mnie ideałem....
trzymaj się ziom!
ps. te hasło zrodziło się w mojej głowie prawie 2 lata temu i tak samo je umieściłem tutaj.... nie wiem o co wam chodzi... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 14 lutego 2008, 14:11 Temat postu:
Wielkie dzięki cobham
naprawdę to mile ze zrobiłeś trasy z dedykacją
BAAArdzo szkoda ze konczysz z tmn bo coś czuje ze niejedne twoje trasy bylyby wtkorzystane wtakich turniejach jak nc, stc itp