Wysłany: 11 lutego 2008, 14:40 Temat postu: Drivers Cup
Drivers Cup to turniej drużynowy.Zapisy proszę prowadzić na forum lub na gg 7458561. Poszukuje też pomocnika do prowadzenia turnieju chętni gg 7458561. :)
[ Dodano 11 lutego 2008, 14:43 ]
A mapy na których chcielibyście żeby rozgrywać turniej wysyłajcie na e-maila raczek1994@o2.pl
Myślisz że znajdziesz teraz jakieś dobre drużyny? w ogóle co to ma być za turniej? Jakieś większe info byś dał, a nie tylko że cup się odbędzie. _________________
Po pierwsze. Czy ty już robiłeś jakiś konkurs, przypatrywałeś się tworzeniu? Bo tutaj ludzie nie bedą chcieli konkursy zorganizowanego przez n00ba. I jeszcze nagroda! Bez nagrody nie ma konkursu. Przyjrzyj się, UD#Cup. To jest bardziej profesjonalny i prestiżowy turniej! _________________
Czepiacie się! Ja nie mówię że UD#Cup jest profesionalny, ale lepszy od tego co on robi! A co do n00ba ja jestem n00bem ale nie robię Turniejów! _________________
On robi ;d Ciekawe co zrobi jak nie ma już gorszych teamów niz te w UD cup bez obrazy;d Chyba ze reaktywuje KSZO <LOL>. _________________ W SWIETOKRZYSKIM TYLKO KSZO!!!!!!!!!!!
reguglamin co mam mówic mecze bedą w sob i niedziele teamy które się zgłoszą jak będzie dużo teamów (w co wątpie zeby chociaż 2 były by dobrze było ) to pedą kwalifikacje
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2