Wysłany: 09 stycznia 2008, 15:52 Temat postu: parę zdan o reprezentacji
dzień dobry.
chcialbym odswiezyc temat reprezantacji poslki w TMN.
w nastepnych tygodniach wypracuje trochę ten subforum "team poland".
chcialbym poprostu, zeby reprezentacja poslki byla tez ciekawa, jak nie ma akurat turnieju nations cup (nc).
również chcialbym powiadomic o tym, ze w przyszlosci wybor na reprezentacje wyobrazam sobie trochę inaczej, niz jak było wczesniej. cel tego ma być znalesc nie tylko dobrych, ale również graczy, ktozi graja w regularnie na wysokim poziomie. chcialbym brac wyniki np z pl5 pod uwagę, ale również dobra i regularna gra na roznych serwerach (oczywiście tyko takie z powaznymi trasami) pod wzgledem asceco, serwer rankow itp.
cel tego wszystkiego ma być motywowanie graczy nie tylko momencik przed nc, ale również przez caly rok.
szanse na repre ma absolutnie każdy, tak dlugo jak w miare umie się zachowac, i nie wyzywa bezsensowo innych (chos takich graczy powaznych raczej nie ma).
prawdopodobnie będę prezentowal liste graczy ktozi będą grali w reprezentacji co miesiac, i mozemy sobie nawet zagrac jakieś sparing mecze z innymi lub miedzy nami. w ten sposob każdy będzie wiedzial, gdzie stoi, i nie będzie niemilych niespodzianek.
prawdopodobnie przed nastepnym nc, i tak będzie parę miejsc wolnych, ktore zajma gracze , ktorzy przejda kwalifikacje, które rozegramy w fomie mini-turnieju.
wybor na miesiac 12.2007 wygladal by mw tak:
(nie aktywni nie sa brani pod uwagę)
lookash
jarecki
brzerz
mat
lechu
grono
shadow
prezes
szyna
ruffy
+ 5 mieisc przez kwalifikacje
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 09 stycznia 2008, 15:56 Temat postu:
mam nadzieje, ze każdy będzie mogl wziac udzial w kwali do repry, bo jeśli chodzi o mnie to ja nie robię jakiś zajebistych pb czy locali, ja po prostu staram się jechac zawsze równo i dojezdzac
jak postawisz serwera na 300 ludzi bez lagow, chetnie będzie mogl każdy brac udzial.
jak nie, będą to czolowi gracze teamów z PL (ewtl. tez z drugiej ligi).
i oczywiście będzie ten turniej grany na rundach.
[ Dodano 09 stycznia 2008, 16:54 ]
do następnego nc pewnie kupa nowych ludzi się pojawi, a skill obecnie grających podskoczy
jakbys dokładnie przeczytal moj post, to bys pewnie takich bzdor nie pisal, kochany coofeczku.
przeczytaj jeszcze raz, i pomysl o tym, co napisales.
ja nigdzie nie pisalem, ze ten turniej będzie teraz lub niedlugo.
powiedzialem, ze chcialbym co miesiac pisać liste graczy, aby każdy mniej wiecej wiedzial, gdzie stoi, a przed turniejem dac również szanse innym na kwali. nie wiem co to ma do skilla czy nowych graczy, przeciesz nic z tego co napisalem, nie wyklucza ani nowach, ani starych graczy, ktorym skill podskoczy. ten turniej będzie przed nc, tak jak napisalem. a nc będzie prawdopodobnie za okolo rok.
przeciesz sens tego posta był wlasnie, i to mowia już pierwsze moje zdanja, zeby reprezentacja byla tez ciekawa, jak wlasnie NIE ma akurat nc. proszę was czytac uwaznie, i caly post, a nie tylkio fragmenty.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 09 stycznia 2008, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano 09 stycznia 2008, 16:54 ]
do następnego nc pewnie kupa nowych ludzi się pojawi, a skill obecnie grających podskoczy
jakbys dokładnie przeczytal moj post, to bys pewnie takich bzdor nie pisal, kochany coofeczku.
przeczytaj jeszcze raz, i pomysl o tym, co napisales.
ja nigdzie nie pisalem, ze ten turniej będzie teraz lub niedlugo.
powiedzialem, ze chcialbym co miesiac pisać liste graczy, aby każdy mniej wiecej wiedzial, gdzie stoi, a przed turniejem dac również szanse innym na kwali. nie wiem co to ma do skilla czy nowych graczy, przeciesz nic z tego co napisalem, nie wyklucza ani nowach, ani starych graczy, ktorym skill podskoczy.
Ruffy gra, tylko ze z nim jest maly problem, nie robi powerdriftow;d
az mi się niechce wierzyc.
ruffy, wyslij mi jakiś twoj replay z balagana z dobrym czasem, chetnie poogladam twoja technike.
@wally
niestety, nawet czasem mi się nie uda.
powod tego jest, ze gram jedna lapa, i nigdy nie naciskam 3 guzikow na raz, co by było potzrebne na powerdrifta.
ale wymysle coś, spokojnie twoja gloweczka
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Następny
Strona 1 z 8