Wysłany: 04 stycznia 2008, 14:53 Temat postu: moja działalność - zawieszona.
yo.
chciałem oświadczyć, iż na pewiem okres musze rozstać się z trackmanią.
Powodów jest wiele, ale to jest niezbyt istotne... Bo jak tylko o tym myśle - szlag mnie trafia.
Jestem osobą w pewnym sensie odpowiedzialną za wybór mapek. I własnie myślę, czy przekazać to komuś innemu czy może jednak nie robić syfu i zamieszania i pozostać w kontakcie z tm jedynie w ten sposób...
ale to jest równoznaczne z odpaleniem tm, testowaniem, rozkminianiem, czy Wam się spodoba dana mapa etc...
Powiedzcie, czy jest ktoś, kto chciałby to przejąć? (wytłumacze w jaki sposób pracowalismy z hackiem - wszystko ładnie i przejrzyście).
Podam pw do gmail drive'a - na tym dysku są posegregowane wszystkie mapki.
Znajduje się tam także plik .doc, na którym mam rozpisane jaka mapka będzie na daną kolejkę, jaka na pewno się nie dostanie a która idzie do poprawki.
powrót planuje na krótki okres przed eswc. Więc mam nadzieje, że ta przerwa nie osłabi mnie, a jedynie wzmocni. A jak będzie to się przekonamy w Poznaniu.
jeśli chodzi o forum - każdego razu jak włączam kompa to pierwsze co robię, to włączam winampa, gg, poczte no i oczywiście tmpl ja już to mam we krwi... głeboko zakodowane.
Tak bardzo się ciesze, ze odkryłem tą strone...:*
pozdro biaczesy! _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 04 stycznia 2008, 18:09 Temat postu: Re: moja działalność - zawieszona.
FRED napisał:
yo.
chciałem oświadczyć, iż na pewiem okres musze rozstać się z trackmanią.
Powodów jest wiele, ale to jest niezbyt istotne... Bo jak tylko o tym myśle - szlag mnie trafia.
Jestem osobą w pewnym sensie odpowiedzialną za wybór mapek. I własnie myślę, czy przekazać to komuś innemu czy może jednak nie robić syfu i zamieszania i pozostać w kontakcie z tm jedynie w ten sposób...
ale to jest równoznaczne z odpaleniem tm, testowaniem, rozkminianiem, czy Wam się spodoba dana mapa etc...
Powiedzcie, czy jest ktoś, kto chciałby to przejąć? (wytłumacze w jaki sposób pracowalismy z hackiem - wszystko ładnie i przejrzyście).
Podam pw do gmail drive'a - na tym dysku są posegregowane wszystkie mapki.
Znajduje się tam także plik .doc, na którym mam rozpisane jaka mapka będzie na daną kolejkę, jaka na pewno się nie dostanie a która idzie do poprawki.
powrót planuje na krótki okres przed eswc. Więc mam nadzieje, że ta przerwa nie osłabi mnie, a jedynie wzmocni. A jak będzie to się przekonamy w Poznaniu.
jeśli chodzi o forum - każdego razu jak włączam kompa to pierwsze co robię, to włączam winampa, gg, poczte no i oczywiście tmpl ja już to mam we krwi... głeboko zakodowane.
Tak bardzo się ciesze, ze odkryłem tą strone...:*
pozdro biaczesy!
^^ fred biczasku ty nasz, wracaj jak najszybciej, bo bez Ciebie GT traci bardzoooooo dużo. :? wiec, wracaj jak najszybciej _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
ja też mogę wybierać mapki, ale nie tak jak z hackiem ze wybierał i nie mógł grać ^^ jak coś to mogę wybierać ale grać też będę. Cya fred _________________
Wysłany: 05 stycznia 2008, 11:45 Temat postu:
dobra panowie, wczoraj tmpl się zjebało wiec pisze dopiero dziś.
Widze, ze jest wielu chętnych - i dobrze. Wczoraj przekazałem pw do mapek misiemu, ponieważ nie wiedziałem, ze będzie tylu chętnych...
Nie macie nic przeciwko? Choć to nie oznacza, że może być jeszcze jeden admin. Na poczarku byłem ja, holus, misi. Potem haczek,misi, ja. Teraz si ewsyztsko zjebało i został tylko miś. Zatem brakuje osoby-dwóch. Piszecie się na duet z misim?
Mysle, ze tak będzie sprawiedliwiej nijeżeli miałaby mapki wybierać jedynie jedna osoba - dodatkowa, która jest w klanie. AL enie chodzi tylko o to. Wczorraj zrobiłem update wszystkich mapek. 13 autorów przysłało nam 41 mapek. Zostały wykorzystane jak narazie 4 (kwali, 1.kolejka).
Zatem zostało 37 map. Choć jak już wcześniej mówiłem już jets kilka mapek obsadzonych na daną runde, chyba ze 3 są skreślone, kilka odesłanych do poprawek. Teraz kwestia - czy ma to robić sam misi, czy ktos chce z nim współpracować? A może 2 osoby? Ta kwestia nalezy do was, biaaczysss.... ;p
pozdro. _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 05 stycznia 2008, 12:25 Temat postu:
jestem za.
panowie pozniej przekaze wam pw
teraz nie mam czasu. _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2