W pierwszej wersji trasy to na końcu się łączyły i można było jechać dwoma stronami ale......nie dało się zrobić równych dróg i zawsze jedna część była dłuższa od drugiej.....to już wolałem wywalić jedną, bo jak bym tego nie zrobił to by były pretensje o to, że jedna część jest dłuzsza a druga krótsza ;p _________________
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 17 grudnia 2007, 21:39 Temat postu:
dla mnie mapki naprawdę fajne. nawet mapka lecha, na pierwszy rzut oka myslalem ze to totalny shit, jednak po 20 minutach jazdy zmieniam zdanie. bo mapka fajnie się prezentuje _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Wysłany: 17 grudnia 2007, 21:50 Temat postu:
nie marudzić tylko trenić....
niektóre mappacki będą naprawdę OGIEEŃ! _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 17 grudnia 2007, 22:48 Temat postu:
i tak team HS nie jedzie wiec wrzuce pozniej trase na tmx i wrzuce replkay i se zobaczycie jak ona wyglada jak się przejedzie prawidlowo dobrze _________________
MI najbardziej spodobała się mapka Loony'iego. Miałem uruchomić TMN na parę minut, a skończyło się po 2 godzinach
Tylko jeden mały minus - bardzo nierówny stosunek zakrętów lewych do prawych, a z tego powodu nabawiłem się kontuzji palca (jak każdy wie, bardzo przydatnego^^) wskazującego. Ale mapa respekt. Reszta map też trzyma poziom. _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4Następny
Strona 2 z 4