Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tomasz.Z.
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 143
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 05 września 2006, 19:02 Temat postu: |
|
|
Twoje trzy trasy są w porządku. Zwłaszcza podoba mi się "The". Denerwujący ten początek, ale świetnie, że jest na początku, bo w trakcie trasy taki element byłby nie do zaakceptowania. Trasa jest szybka i idealna na wyścigi. Zwolennikom tras Nadeo na pewno przypadnie do gustu.
"Flip Flap" - poprawny loop, mnie nie zachwyca, ale jest dobry do treningu jazdy po loopach.
"Under 10" - przydałaby się strzałeczka przy tym wyskoku na dolny tor i ten zjazd z wallrida trochę dziwny. Rozumiem Twoje intencje, że jest to podwójny zjazd, ale mi się ten pomysł nie spodobał.
W obu ostatnich trasach brakuje zmiany kamerki na loopie i wallridzie.
MNie to nie przeszkadza, ale niektórzy praworęczni grają na oryginalnych ustawieniach klawiatury i muszą krzyżować ręce .
Ostatnio zmieniony przez Jurek dnia 05 września 2006, 22:13, w całości zmieniany 3 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomasz.Z.
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomasz.Z.
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] Yard
Emerytowany Admin
Pochwał: 2 Posty: 478
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomasz.Z.
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 07 września 2006, 18:04 Temat postu: |
|
|
Skrótów nie szukałem. Twojego rekordu nie pobiłem. A jeśli masz na myśli podwójną drogę po wallridzie to powiedziałem, że mi się trochę nie podoba ten pomysł. Na tym wyższym poziomie głupio się ląduje, a na dolny trzeba znacznie zwalniać. Początek trasy bardziej mi się podobał poza tym boostem na początku i w/g mnie zabrakło strzałek przy wyskoku na dolny poziom.
I mam dla Ciebie radę: Jak kopiujesz linki do swoich tras to może lepiej kopiuj External link - widoczny na górze strony TMX. Wtedy jak ktoś kliknie na dany link to uzyska najpierw informacje o trasie, komentarze, rekordy itp. . A tak klikając na podane linki pojawia się od razu okno pobierania. Nikomu nic to nie mówi. I wiele osób po prostu tej trasy nie ściągnie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomasz.Z.
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek
Gangsta Mapper
|
Wysłany: 08 września 2006, 18:48 Temat postu: |
|
|
Jak robić strzałki masz tu: http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=313&highlight=strza%B3ki
Ten skrót, o który zrobiłeś specjalnie w swojej trasie jest perfidny. Proszę Cię - nie rób więcej takich tras. Nie o to chodzi, żeby autor trasy oszukiwał innych. Ja nieświadomie zrobiłem taką trasę i później musiałem się tłumaczyć. Ucz się na cudzych błędach.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomasz.Z.
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |