Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czego pragnie scena TMN (ode mnie) ? |
Turniej na GB z adminem mor_olo |
|
65% |
[ 32 ] |
Turniej na GB z innym adminem |
|
6% |
[ 3 ] |
Brak turnieju, może sami zrobiecie co? fajniejszego |
|
28% |
[ 14 ] |
|
Wszystkich Głosów : 49 |
|
Autor |
Wiadomość |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 09 grudnia 2007, 12:51 Temat postu: Demokracja ahhh. |
|
|
Po (glupim) poscie jakuba postanowilem się was o coś zapytac
Inicjatywa z tym zeby każdy gracz rejestrowal się byla moja, zaden gamebite nie chciał was sciagac, ja po prostu chciałem zeby to wygladalo fajnie i każdy mogl sobie zobaczyc co jakiś gracz z druzyny przeciwnej np. napisal na blogu i rózne inne bajery poprawiajace community. CS ma Pro Series na ESl wiec po co mieli by grać na GB, mimo to GB jest odwiedzany przez różne wplywowe osoby ktore moga pomoc scenie.
Tak więc prosiłbym o wypelnienie ankiety, rozwiazania sa tylko 3 decydujcie jak uwazacie ja wybiore najpopularniejsze rozwiazanie bo jak już mowilem jakubowi nie robilem tego pl5 dla siebie tylko dla paru osob ktore prosilo i dla zwiekszenia popularnosci sceny. 2 dni na ankiete chyba wystarcza.
I mam nadzieje ze docenisz Jakub ankiete, bo ponoc szanujesz demokracje i przestaniesz pisać złe słowa na temat PL5 jeśli zwyciezy opcja nr.1
Innych opcji wyboru niestety nie jestem w stanie wam zaproponować.
EDIT: Dobra, tak patrzac na komenatrze pod postem jakuba, decyzja może być tylko jedna, specjalnie dla tych osob dalem nr3
_________________ *... i wszystko jasne.
Ostatnio zmieniony przez [CDD] mor_olo dnia 09 grudnia 2007, 13:04, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
cobham
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 2 Posty: 546
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daz
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
IMEK
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 09 grudnia 2007, 12:58 Temat postu: |
|
|
Bojkot? : )
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
|
Powrót do góry |
|
|
cobham
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 2 Posty: 546
|
Wysłany: 09 grudnia 2007, 13:03 Temat postu: Re: Demokracja ahhh. |
|
|
mor_olo napisał: |
Ankieta typu mam robić czy nei mam robić i tyle. |
koleś, zaczynasz mylic się w zeznaniach. Pytanie w ankiecie: "Czego pragnie scena TMN ?" :wink:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Master
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 09 grudnia 2007, 13:17 Temat postu: |
|
|
Hah, schyłek polskiej sceny TMN ?
Mówicie, że wy zorganizujecie lepszy turniej niż mor_olo ? Powodzenia panowie ! Gdyby nie ten koleś ta scena już dawno by ZDECHŁA ^^ On ożywił to trochę turniejami PL i generalnie ma ambicje, zreszta wydaje mi się, że słowa wiadpa(chyba najwiekszy autorytet na scenie) nie budza kontrowersji i zgadzacie się z nim w 200 %.
PL4 Hacka ? Heh, to może EURO 2012 jest tylko Polski ?
Ale niech zostanie wybrana opcja 3. Jestem za***iscie ciekawy kto będzie taki wytrwały i będzie organizował (DOBRZE) turnieje. Bo checi to ma każdy, ale potem brakuje czasu(chyba najczestsza i najbardziej oczywista przyczyna), pomysłu i generalnie rzecz biorąc chęci.
Co do Gamebite, to już w ogóle was nie kapuje, chcecie być totalnymi egoistami i grać w trackmanie w podziemiach ? OK, można i tak, ale w turnijach online i Lanowych i nie liczcie na sponsorów. W czym wam przeszkadza GB ? Czemu oceniacie serwis przed rozpoczeciem turnieju ?
BTW. "Róbta co chceta"
P.S. Fajnie, że 90 % wypowiadajacych się to gracze, którzy nic nie osiagneli, albo graja niecaly rok, albo sa tzw. kidsneo (jedno może wykluczać drugie, albo być zupełnie niezgodne z prawda ?!)
Pozdro KOLESIE
Ostatnio zmieniony przez prezes dnia 09 grudnia 2007, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 09 grudnia 2007, 13:24 Temat postu: |
|
|
moje zdanie jest takie:
mor olo organizuje pl5, ale jak już ma organizowac to by nie było focha jak w pl4, no i w polowie ligi hack musial się tym zajac
jeśli to twoja inicjatywa by się rejestrowac na GB a nie ich, to zal.pl
robisz im reklame na calej scenie a scena nic z tego nie ma, tylko GB
prezes nie sadze by wypowiedzi jakuba czy innych nie zgadzajacych się z toba były opiniami:
Cytat: |
graczy, którzy nic nie osiagneli, albo graja niecaly rok, albo sa tzw. kidsneo |
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 09 grudnia 2007, 13:25 Temat postu: |
|
|
prezes napisał: |
Mówicie, że wy zorganizujecie lepszy turniej niż mor_olo ? Powodzenia panowie ! Gdyby nie ten koleś ta scena już dawno by ZDECHŁA ^^
Co do Gamebite, to już w ogóle was nie kapuje, chcecie być totalnymi egoistami i grać w trackmanie w podziemiach ? OK, można i tak, ale w turnijach online i Lanowych i nie liczcie na sponsorów. W czym wam przeszkadza GB ? Czemu oceniacie serwis przed rozpoczeciem turnieju ? |
zgadzam się z toba? niemozliwe a jednak
Gamebite przygotowuje stronke, tabelki itp, mapki sa oceniane, druzyny się zapisuja wiec czas zaczynac, misi zamknij temat :F
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
Wysłany: 09 grudnia 2007, 13:30 Temat postu: |
|
|
damianhhh napisał: |
prezes napisał: |
Mówicie, że wy zorganizujecie lepszy turniej niż mor_olo ? Powodzenia panowie ! Gdyby nie ten koleś ta scena już dawno by ZDECHŁA ^^
Co do Gamebite, to już w ogóle was nie kapuje, chcecie być totalnymi egoistami i grać w trackmanie w podziemiach ? OK, można i tak, ale w turnijach online i Lanowych i nie liczcie na sponsorów. W czym wam przeszkadza GB ? Czemu oceniacie serwis przed rozpoczeciem turnieju ? |
zgadzam się z toba? niemozliwe a jednak
Gamebite przygotowuje stronke, tabelki itp, mapki sa oceniane, druzyny się zapisuja wiec czas zaczynac, misi zamknij temat :F |
O nie nei nie ja go mogę otworzyc, a naprawdę jak mam znow sluchac tych w3syztskich zalow w trackie to wole teraz ankiete
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
scrappler
Gość
|
|
Powrót do góry |
|