Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KonradM
Doświadczony driver
|
Wysłany: 17 listopada 2007, 0:48 Temat postu: Trackmania United na PGA by HSTV & Bank Zachodni WBK |
|
|
Hej.
Mimo iż część z Was zapewne wie już o naszej i banku BZ WBK inicjatywie z newsa na www.digitalarena.pl czy www.esports.pl, postanowiłem jednak przypomnieć się tutaj Tradycyjnie (już od roku!) na imprezach komputerowych organizowanych przez Międzynarodowe Targi Poznańskie ekipa Headshot Media zaprasza Was na turniej w Trackmanię.
Tym razem turniej jest realizowany przy współpracy z BZ WBK. Jest to nasz bodajże szósty (po Poznań Game Arena 2007, Lan4Fun z IQ Publishing, ESWC z Airwaves, WSTI Tower Arena i HLC z Techlandem i Logitechem) turniej realizowany na tej platformie, drugi raz na tytule Trackmania United.
Miałem nadzieję że uda mi się wysłać wraz z grami za turniej w niedzielę na HLC zaproszenia dla graczy, niestety informacje z MTP wyszły nieco za późno
Ok, przejdźmy do konkretów. Sama formuła turnieju - co może nieco zasmucić scenowych wyjadaczy ale z pewnością wpłynie pozytywnie na scenę jako-taką - będzie miał charakter promocyjny gry. Rozgrywki w sobotę i niedzielę będą podzielone na kilkanaście niezależnych od siebie rozgrywek, każda zaczyna się i kończy o pełnej godzinie.
Przykład turnieju o godzinie 12:00
12:00-12:15 - wyścig 6 osób ze sobą. 1 miejsce: 300 zł. 2 miejsce wybiera sobie nagrodę z puli: torba sportowa BZ WBK, plecak BZ WBK, stalowe pióro kulkowe BZ WBK, elegancka latarka BZ WBK, scyzoryk BZ WBK. Trzecia osoba z tego co pozostanie. I tak do szóstej. Każdy z uczestników turnieju otrzyma koszulkę BZ WBK.
12:15 - 13:00 Freeplaye. Każda osoba zgarnia smyczkę BZ WBK. Rotacja co 10-12 minut.
I od nowa, tak co godzinę. Prawdopodobnie razem odbędzie się 15-16 turniejów, co daje pulę nagród 4500-4800zł w gotówce lub na kartach WBK które otrzymają gracze, oraz mnóstwo gadżetów brandowanych logiem banku
Wyjątkiem będzie przedział 11:00-12:00 w sobotę oraz 10:00 - 11:00 w niedzielę w których to godzinach odbędzie się tylko seria freeplay.
Więcej informacji na temat map, zasad turnieju, regulaminu, (itd... ) zamieścimy wkrótce:) Mam nadzieję że turnieje realizowane przez nas i współorganizatorów pomogą w rozwoju sceny. Ku chwale Trackmanii!
Wszelkie pytania zamieszczajcie tutaj, postaram się w miarę bycia online na nie odpowiadać.
Pozdrawiam,
Konrad Markowski, HSTV.pl
k.markowski@headshot.pl
_________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] wiadp1
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 649
|
Wysłany: 17 listopada 2007, 8:03 Temat postu: |
|
|
Nawet ciekawa idea. Postarajcie się jednak, żeby przynajmniej te główne turnieje odbywały się w trybie ROUNDS. Rywalizacja 6 graczy w trybie ROUNDS może być bardzo interesująca i pasjonująca.
Ale super, że tak się nagażujecie w TM. Teraz turnieje TM są praktycznie na większości Lan Party i to cieszy. Myślę, że tutaj szczególne gratulacje należą się mor_olo, który tak walczył o to, żeby w TM zaangażować Headshot oraz Raku, który tak ładnie i dowcipnie prowadzi wszystkie rozgrywki. Oto przykład:
R - Raku
W - Wiadp1
Impreza: Heyah Logitech Cybersports czy jakoś tak
W: To kiedy kolejna runda eliminacji ?
R: Za chwilę, ale ty nie grasz.
W: No, ale ja już nie jestem w radiu extreme
R: No dobra to możesz grać
W: A rozpatrzyliście już moją aplikację do Headshot, bo do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi ?
R: Co się dziwisz, widocznie zobaczyli w CV jakie błędy popełniłeś w swoim życiu.
_________________ http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vizzini
Zaczyna szaleć na ulicach
Pochwał: 3 Posty: 321
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 17 listopada 2007, 10:14 Temat postu: |
|
|
mor_olo przyjedz, bo dawno Ciebie już nie przytulalem, i brak mi tego jakos.
co ci tam bilet za 50 zlotych, jak masz moje przytulenie za darmo?
zawsze jak z poznania wracalem, nie daleko od dworca był taki fajny hotel, 50m od targow.
coś tam z vipkiem (ta dupka z hstv, i admin szanowny serwerow hstv w trackmanii) gadalismy na teamspeaku, ze se wezmiemy pokoj 2 osobowy, i będziemy się zachowywac jak prawdziwe vipy. mam nadzieje ze propozycja jeszcze stoi...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
FRED
Street shaman!
|
Wysłany: 17 listopada 2007, 10:26 Temat postu: |
|
|
na jakich envach to się odbedzie? Cała akcja toczyć się będzie na tmu - zatem macie do wyboru 7środowisk...
_________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KonradM
Doświadczony driver
|
Wysłany: 17 listopada 2007, 10:54 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
W: To kiedy kolejna runda eliminacji ?
R: Za chwilę, ale ty nie grasz.
W: No, ale ja już nie jestem w radiu extreme
R: No dobra to możesz grać
W: A rozpatrzyliście już moją aplikację do Headshot, bo do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi ?
R: Co się dziwisz, widocznie zobaczyli w CV jakie błędy popełniłeś w swoim życiu. |
Ok, zrozumiałem przekaz - spytam się chłopaków z rekrutacji dlaczego Ci nie odpowiedzieli. Niemniej mroczna przyszłość nic do tego nie ma, z takim np. Esse się świetnie dogadujemy
A tak to zobacze jak to się okolo turniejowo rozlozy, pogadam z ludźmi ktorzy mieliby tam się pojawic a chcialbym ich poznac i może pojade. |
Dokładnie tak - ponieważ turniej nagrodami jako-takimi raczej nie przyciągnie scenowiczów, aczkolwiek pula sama w sobie jest całkiem całkiem, mam cichą nadzieję że przynajmniej będzie to jakiś zlot sceny 4funowy - ot, żeby się zobaczyć, zintegrować. Ciekawych miejscówek wokół mnóstwo, paintball, mnóśtwo turniejów i takie tam
coś tam z vipkiem (ta dupka z hstv, i admin szanowny serwerow hstv w trackmanii) gadalismy na teamspeaku, ze se wezmiemy pokoj 2 osobowy, i będziemy się zachowywac jak prawdziwe vipy. mam nadzieje ze propozycja jeszcze stoi... |
Ojj obawiam się że może być nieaktualna bo z tego co wiem to Vip z dwoma innymi typami ma spać ze mną w domku (camping Malta) No ale może mam nieaktualne informacje
na jakich envach to się odbedzie? Cała akcja toczyć się będzie na tmu - zatem macie do wyboru 7środowisk... |
Regulamin i wstępne informacje na temat turnieju będę znał w poniedziałek lub wtorek - ludzie z pionu marketingu w wbk w weekendy mają wolne
_________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 17 listopada 2007, 15:12 Temat postu: |
|
|
ok, to szukam druga osobe na przespanie się w luksusowym hotelu intercontinental czy jak on się tam nazywa.
może scrappler?
walliemu bym nawet zaplacil za to, ale on k**wa nie chce...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
TheViP
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* StaR
Star Małpa
Ostrzeżeń: 4 Posty: 325
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] LooKaSh
Team Poland
Ostrzeżeń: 2 Posty: 939
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] LooKaSh
Team Poland
Ostrzeżeń: 2 Posty: 939
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] brzerzanin
|
|
Powrót do góry |
|
|
KonradM
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] brzerzanin
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 19 listopada 2007, 15:35 Temat postu: |
|
|
k**wa brzerz, u mnie moga być problemy.
w sobote mam kursy przygotowujace nas na semestr w polsce.
musze się dowiedziec, czy udzial jest obowiazkujacy.
wiecej na gg.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
|