Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Wally
Team Poland

Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pr0
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 28 sierpnia 2006, 15:19 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Ocenzurowane przez autora... po co ma kogos obrażać?- to złe |
Ostatnio zmieniony przez pr0 dnia 28 sierpnia 2006, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 28 sierpnia 2006, 17:31 Temat postu: |
|
|
A ja dla odmiany cały temat zostawie bez komentarza ........
Pozdro !
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jurek
Gangsta Mapper

|
Wysłany: 28 sierpnia 2006, 17:52 Temat postu: |
|
|
A ja przypomnę o istnieniu przycisku: EDYTUJ. Niech lepiej wszyscy wyczyszczą swoje obraźliwe posty i zapomnijmy o sprawie. Czasem emocje wszystkich ponoszą , ale to nie powód by wyzywać się nawzajem.
Ostatnio zmieniony przez Jurek dnia 28 sierpnia 2006, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 28 sierpnia 2006, 18:06 Temat postu: |
|
|
no naprawdę trochę nie ładnie mowic na kogos "pedal", wally.
tak samo nie ładnie odpowiadac w tym stylu, jak to robja pr0 i puero na tym temacie.
ale patrzac na liczbe postow ich na tym forum (jeden ma 3, drugi 5), widocznie się zalogowali, aby tu popierac prezesa.
@wally
ja mysle, ze prezes jako pierwszy mial tag #E-P, i jak już się nierozumiecie, to poprostu trzeba zmienic tag klanu.
i tak każdy tu wie, ze "ex"-#E-P gra w te gre, jest aktywny tu na forum i ze wally pomaga w organizacji mistrzostw polski.
zrobcie nowy tag, i zreperujcie wasza strone internetowa, i wszystko będzie cacy.
ps. tak w ogule, to propozycja o przejsciu niektorch czlonkow "ex"-#E-P do teamu [POL] jeszcze jest aktualna
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* h0lus
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 987
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
Wysłany: 28 sierpnia 2006, 19:14 Temat postu: |
|
|
Wiec panow pro i puero nie komentuje. Nie wiedza kim jesteśmy wiec się nie przejmuje takimi wyzwiskami.
Tak owszem, prezes mial tag #E-P ale nie kumam pewnych rzeczy mianowicie:
Bylem na wycieczce klasowej, przed wycieczka mialem taga AF. Po wycieczce kazano mi zmienic na #E-P. Fred tak mi powiedzial oraz Szopek.
Wiec myslalem ze wszystko jest wporzo. Widzialem prezesa wtedy w klanie, ale potem slad po nim mi zaginął.
Gramy sobie spokojnie jako #E-P myslalem ze w klanie nie ma już Freda, Altrana, Prezesa, Demo. Po prostu nigdy ich już nie widzialem pozniej, nie mial nikt do nich gg, po prostu myslalem ze spokojnie sobie odeszli z klanu. Naszym CL'em zostal Boski. Po jakims czasie, Radass zadzwonil do mnie i powiedzial ze nastapila jakas fuzja z niejakim "Prezesem". Pomyslalem ze to ten koleś który był na poczatku, myslalem ze zalozyl inny swoj klan i się polaczylismy. Szczerze mowiac wszystkiego dowiedzialem się po naszej klotni (mojej i Prezesa), kiedy to wyrzucil mnie z klanu. Wtedy dowiedzialem się ze jesteśmy w multigamingu. Przez tyle czasu nie wiedzialem o istnieniu EP w multigamingu, caly czas nie wiedzialem o tym. Dopiero wtedy zostalo mi to wytlumaczone. Po prostu, EP się widocznie podzielilo po pewnym czasie, niestety nic mi o tym nei było wiadomo. Wtedy piastowalem funkcje gracza.
Ogolnie po pogodzeniu się, myslalem ze wszystko jest wporzadku, Prezes zmienil taga na identyczny wzor jak my (Czarne #E-P i bialy napis, wszystko powiekszonymi literami). A po jakims czasie (dokładnie to wczoraj) dowiedzialem się od Zemana ze Prezes pisal coś o zmianie tagu.
Niestety chce tu zaznaczyc ze do mnie taka wiadomość nei byla napisana ANI RAZU po tej klotni.
Coz to jest sprawa z mojego punktu widzenia, mysle ze nic nie pominąłem. Chce raz na zawsze zakończyć ta sprawe, a Prezesa przepraszam za moje beznadziejne zachowanie na serwerze.
To tyle ode mnie.
|
Powrót do góry |
|
 |
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 28 sierpnia 2006, 20:12 Temat postu: |
|
|
Drogi Panie Wally !
Może i nic nie pominąłeś, poza najważniejszą(a może i najmniej ważna informacją), zakladajac ze nie masz włączonej opcji na gadu-gadu :"nie pokazuj wiadomości od nieznajomych" to otrzymałes conajmniej 2 razy obszerne z dokladnymi wskazówkami info jak wyglada sytuacja i dlaczego powinniscie zmienic tag. Jeśl wiadomosci nie doszly to zapraszam to i tak już podczas kłótni ustaliliśmy pewne fakty, ze jeśli nie zagrzeje miejsca w klanie tzn. będę ingorowany, wyzywany przez klanowiczów (szczegolnie inteligentny Huzar to robił notorycznie) to po prostu poprosze o zmianę tagu i peace !
Niestety nie dosc ze własnie nie moglem liczyc na zaden odzew a na pytanie :
Kiedy zaczyna się turniej - otrzymywalem odpowiedz - Spierda*** prezes to bez przesady ale po prostu przestalem się wszystkim interesowac. Jeszcze w miedzyczasie byłem na wakacjach ale załóżmy, że każdy na pewien okres wyjezdzal, wiec nie bylem natarczymy ze zmiana tagu.
Co tu dużo gadac cały zarząd multiklanu zamiast zajmowac się ustalaniem spraw ze sponsorami oraz nowymi graczami(dywizjami) czekał aż JA wyjaśnie sprawe z TmN (chcialbym zaznaczyc ze u nas conamniej połowie członków multiklanu podoba się gra TMN i pogrywaja 4fun czasami), wiec widywanie naszego tagu w obcych rekach było dosc czesto spotykane.
Dzisiaj jak sam zauważyłem na serwerze kilku ludzi z ep po prostu nie odpusciłem na słowach "pls zmiencie ten TAG w najbliższym czasie" tylko wyjechalem na maxa, bo sprawa się ciagnie od lipca........
Hmm przesadziłem 
Nie sądze.....
Napisałem prosto z mostu do kolesia, który jest za te sprawe odpowiedzialny tzn. lider E-P - Wally.............
Ale to jak on odpisywał przerosło moje najsmielsze oczekiwania....
Hmm może mnie pamiec zawodzi ale na raz niekomu tak jeszcze nie nawyzywałem
Nie ma sensu cytowac, bo to same wulgary, ja ani razu mu nic nie napisalem wulgarnego w jego strone, zreszta sprawa się powtarza, bo przy "naszej" kłótni było podobnie, był w stanie mnie zablokowac na GG po slowach jesteś pier..... skur..... ch.... ci.... itp.
Dzisiaj było podobnie, ale nie chce psuc jego wizerunku, bo to równy gosc pomiatany przez innnych "mniej równych".
Podsumowując, w dniu dzisiejszym oficjalnie kończymy spór, sprawa była bardzo zawiła i niestety wszyscy obecni klanowicze nie maja o niej pojecia, swiadkami przejscia AF do E-P byli gracze, obecnie albo inactive albo graja w innych klanach.
Mam nadzieje, że wszyscy w miare zrozumieli o co chodzi i jak się skończyło. Ogolnie rzecz biorac to powodzenia w dalszej grze, mam nadzieje, że gdy się spotkamy nie będzie sytuacji podobnej np. do dzisiejszej.
Pozdrowienia dla uC !
Powodzenia w grze !
P.S Nie znam Pana pr0...puero to chyba mój kuzynek ale się nie przyznaje wiec tez nie potwierdze
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
Wysłany: 28 sierpnia 2006, 20:38 Temat postu: |
|
|
Co do wiadomosci:
Owszem mam ustawione na nie pokazuj wiadomosci od neiznajomych, ale caly czas widniejesz na mojej liscie.
Co do mojej reakcji:
Byla glupia i niepotrzebna, nie mam nic sensownego na usprawiedliwienie.
Ogolnie mowiac, poza wczorajszym dniem nie otrzymalem zadnej informacji na temat twojej proscy o zmianę tagu, nei wiem dlaczego wiadomosci nie dochodzily, ale przyzekam ze naprawdę zadna taka informacja do mnie nie doszla.
Co do olewania, ja staralem się nikogo nie olewac, jeden raz napisalem Tobie o turnieju (bo akurat byles na gg), ale niestety z tego turnieju wyszly nici, bo przelozylismy na nastepny dzień.
Nie jestem w stanie ingerowac w zachowania kazdego wiec chamskie odzywki innych klanowiczow to nie moja odpowiedzialnosc, aczkolwiek moje dzisiejsze odzywki to moja odpowiedzialnosc.
Nie chce poglebiac kryzysu dlatego nie będę ujawnial wiecej info bo to sprawa miedzy nami. Ja licze na pomyslne zakończenie sprawy i w najblizszym czasie jakiś meczyk z EP. My jesteśmy w trakcie wymyslania tagu, zostaly na polu 2 propozycje. Pozdrawiam
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] Yard
Emerytowany Admin

Pochwał: 2 Posty: 478
|
Wysłany: 28 sierpnia 2006, 22:32 Temat postu: |
|
|
temat oczyszczony z obralizwych postow, a panow pr0 i puero odsylam do regulaminu i ostrzegam, ze jeśli się coś takiego powtorzy, to dostana bana.
czy nie mozna na spokojnie rozmawiac?
jeśli ktos probuje cie zwyzywac, to na pewno nie jest powod, zeby mu odpowiedziec tym samym, bo przeciez o to mu chodzi...
"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem"
to tak nawiasem.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
 |
prezes
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 29 sierpnia 2006, 16:22 Temat postu: |
|
|
organizacia, jak do tej pory leci bardzo dobrze, nawet już sa sponsory do serwerow, i nadeo wie o naszym turnieju.
prawdopodobnie będzie nawet transmisia finalu w internetowym tv.
a ja bardzo czesto gram, wiec nie wiem czemu się nie widzielismy.
pozdro
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Monia
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 29 sierpnia 2006, 19:11 Temat postu: |
|
|
Wally, Yard lub ktokolwiek inny, pls zamknijcie już ten żenujący temat, bo robi się przedszkole...
Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie.....ludzie bylem przez 3 tygodnie na wakacjach wiec trudno zebyscie mnie widzieli przez ostatnie 3.5 tygodnia ale wczesniej bylem czesciej niz wy z pewnością albo się myle. NIEWAŻNE !!!!
Monia, no niestety mialaś takiego pecha, że trafiłaś na ta kłótnie. Sorry za to !
Pozdro dla wszystkich !
P.S. proszę o zamkniecie tematu, bo sprawa wyjasniona, zreszta wg mnie nie powinna wyjsc dalej niz rozmowa na gg, ale jak już wyszla to po wyjasnieniu sprawy proszę o OFF TOPIC !
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
prezes
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] Yard
Emerytowany Admin

Pochwał: 2 Posty: 478
|
Wysłany: 29 sierpnia 2006, 19:34 Temat postu: |
|
|
w takim razie zamykam, jeśli sprawa zamknieta.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|