Yo jak dla mnie 1st może być, choć trochę mało oryginalna. Mozna wyleciec z jednego zakretu przed tym sporym loopem, ale lepsi driverzy zapewne nie będą mieli z tym klopotu.
niech się wypowiedza fachowcy, ze mnie n00b jak się patrzy.
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 11 listopada 2007, 16:09 Temat postu:
jey, mapa nawet ujdzie, fajne niektore momenty na mapie ale znajac mnie to powiem co mi się nie podoba, na mapie jest trochę bledow, np niektore zakrety, i jest chyba jeden moment, który mi się akurat nie podoba, jedziesz chyba pod gore, widac w oddali droge, jesteś pewny ze tam skaczesz, i nagle wylania się zakret :shock: trochę dziwne, ale ogolem mapka (jeżeli to jest twoja jedna z pierwszych) nawet fajna, graty za pomysly :wink: sprawdze zaraz nastepna i ci napisze _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 18 listopada 2007, 14:39 Temat postu:
ok, co do map : kazali, - bardzo fajna mapka, fajne nawet intro ( smiechowe ) poza tym, kilka fajnych zakretow na mapie, fajny pomysl z koncem, zmiana kamerki jeszcze do ulepsza :wink: screen tez fajny, proste, a cieszy
bysbys- również fajna mapka, intro również fajne, kilka fajnych zakretow, oraz fajny pomysl z tym skokiem na bok :wink: jedynie co mi się na niej nie podoba, to nie wiem po co zrobiłeś na calej mapie te znaczki warning, screen fajny, tyle, pzdr :wink: _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu