Wysłany: 04 listopada 2007, 18:43 Temat postu:
swietne traski olo
nie ma co się rozpisywac, wszystko great
Swensena trasek nie lubie, a Twoje w ogóle ich nie przypominaja, poza tym niezle AT, ktore ledwo co pobilem awards
Dobra trasa do ćwiczenia skilla W przeciwienstwie do innych mini, tu trzeba spedzic wiecej czasu by ją rozkminić. jeśli już mialbym się do czegoś przyczepic to jak dla mnie jest trochę za wolna (wiem, ze techy to nie speed tracki, wiec nie traktuje tego jako miniusa), mało oryginalna a Media Tracker wymiata
Ogólnie podoba mi się :wink: well done!
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 24 grudnia 2007, 11:39 Temat postu:
ok, ja coś mogę napisac na temat mapki mapka fajna, bardzo podoba mi się 1 dosyc długi slide za 2 skocznia, fajnie ze postawiles tam element który się wykorzystuje na wallach, loopach, itp ( mowa o przejsciu ) dzięki temu auto samo wpada w poslizg poza tym, 2 slide, również wykorzystales element przejscia na loop na koniec drogi, i jest zakret w lewo. i mozna slide przedluzyc to jest naprawdę prO. mogles dowalic trochę wiecej dekoracji ;> mam na mysli zamiast tych duzych budynkow, stworzyc z malych, itp. dzięki temu mapa ma mniej copersow. ogolnie mala, fajna mapka, graty :wink: _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Gdybym ja podciagnal tak do 1minuty to może i na turniej moglaby być taka Dziekoweczki Maxer ;] thx za awardy ;] Jakub bij AT i dawaj replay _________________