Wysłany: 31 października 2007, 17:17 Temat postu: Polish Community Track 2 na TMX
Powiem że mam już gdzieś to jakie "durne" komentarze padną w tamtym topicu, nie wiem o co tyle halo pod koniec więc wziąłem sprawę w swoje ręce i samodzielnie musiałem wstawić ją do TMX.
Ja zawsze jestem na "NIE", wiec ponizsza wypowiedz nikogo nie zdziwi
Trasa jest bardzo przecietna, niczym się nie wyróżnia w gąszczu map na tmx. Na dodatek mam na niej laga :? to chyba przez ogromne napisy z nickami mapperów (trochę przesadziliscie z wielkością).
Mam wrażenie, że zrobiliscie ją na "odpieprz" Jest niedopracowana, moglibyście zrobić jakiś motyw przewodni, by była oryginalna, nawiązac do polskich symboli, historii, motywów filmowych... cokolwiek, trochę weny. Filmik na youtube tez nie zachęca.
I po raz kolejny napisalem negatywa ale spoko, zaraz ide po browce, pewnie jeszcze dostniecie ode mnie awarda na tmx
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 31 października 2007, 17:51 Temat postu:
przecietna mapa, zgadzam się z cobem. podobal mi się kawalek loonego z tym slidem i pozniej urwana droga i skok. poza tym to jest speedtrack :? a na tmx jest od za****nia speedow. :? _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wysłany: 31 października 2007, 18:25 Temat postu:
Cóż i opinie większych krytyków będą bardzo przydatne w przyszłości przy PCT3. W każdym razie jak na razie trasa zdobyła 5 awardów i być może coś osiągnie. _________________
Wysłany: 31 października 2007, 18:52 Temat postu:
Tez jestem tego zdania co Look , nie jestem zadowolony z mapki ale należy docenic wkład bo jednak ktoś coś musiał zrobić zeby mapa powstała... Aha i następnym razem niech będzie jeden jasny kapitan i jak ktos się nie będzie wyrabiał to won z ekipy
Wysłany: 31 października 2007, 19:45 Temat postu:
wg. mnie trase zjeb***, zepsuł maciek swoim kawałkiem _________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.