a ja jak zwykle trenie (jak tylko mam czas :/) jedna traske i jest to Vled jak narazie pb mam 1.00.17
ta kayna to jest totalny zal for me nawet nie probuje jej trenic. ewentualnie mogę coś tam przylukac multi ale nie oczekujcie zbyt wiele ode mnie na tym szajsie _________________
Wysłany: 25 października 2007, 16:13 Temat postu:
jeszcze szynka se niezle c hyba radzi na tych mapach
wg mnie hack to master musi grać wszedzie nie ma sensu kwali robić czasami, wg mnie sa pewniacy do gry niejedni z tego co widze jada na poziomie jakim trzeba a reszty jak nie widzialem tak nie widze i szkoda szk oda...
jadziem panowie mamy szanse bergie jest na poziomie hacka reszte d a się zalatwic a jestem pewien ze hack bzyknie bergiego i to na hardkora ! _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 25 października 2007, 16:52 Temat postu:
a mozecie powiedziec jakie robicie czasy na danych mapach ? chce wiedziec, ile do was trace _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
no po pierwsze to gratuluje wam tak wspaniałych wyników w NC3 i życze wam powodzenia w 1/16. Odegrajcie się Norwegom za ubiegłą porażke pozdro _________________ Peace 4 all
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 25 października 2007, 20:15 Temat postu:
Majak napisał:
no po pierwsze to gratuluje wam tak wspaniałych wyników w NC3 i życze wam powodzenia w 1/16. Odegrajcie się Norwegom za ubiegłą porażke pozdro
^^ w końcu majak się obudzil ze snu zimowego :wink: majak, tren tez mapki, bo w poniedziałek meczyk _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
w Poniedziałek to ja mam egzamin na prawko ( pierwsze podejście, ja się przynajmniej nie boje tego powiedzieć olek ) więc w poniedziałek bez względu na to czy zdam będę w stanie wskazującym na spożywanie browara, a w takim stanie raczej się wam nie przydam a mapki są kapitalne _________________ Peace 4 all
w Poniedziałek to ja mam egzamin na prawko ( pierwsze podejście, ja się przynajmniej nie boje tego powiedzieć olek ) więc w poniedziałek bez względu na to czy zdam będę w stanie wskazującym na spożywanie browara, a w takim stanie raczej się wam nie przydam a mapki są kapitalne
Tez bym się nie bal jakbym pierwszy raz podchodzil ^^ _________________ *... i wszystko jasne.
Wysłany: 25 października 2007, 22:09 Temat postu:
a ja będę tą gre podziwiał na żywca, HA!
-a Wally ma ADHD _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
w Poniedziałek to ja mam egzamin na prawko ( pierwsze podejście, ja się przynajmniej nie boje tego powiedzieć olek ) więc w poniedziałek bez względu na to czy zdam będę w stanie wskazującym na spożywanie browara, a w takim stanie raczej się wam nie przydam a mapki są kapitalne
ja jak zdawalem na prawko to czekalem prawie 3 godziny na jazde ale pojechalem i udalo się ( za 1 razem:P ) i jak wrocilem do domu to stary krzyczal z pokoju czy zdalem a jak wyszedl to zobaczyl zgrzewe browarow i nic nie musialem mowic^^ wszystko było wiadome:P _________________
Wysłany: 26 października 2007, 7:12 Temat postu:
nic nie było wiadome bo starszy cie non stop widzi ze zgrzewa browarow
chyba ze polapal się po tym ze ci nie odpierdolilo i nie kupiles Freeq, to wtedy to rozumiem:P _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
ha... ha... ha... ja nie jestem jakub z tymi freeq a po drugie to staram się aby stary nie widzial mnie z ze zgrzewa browarow bo jak już zobaczy to zawsze mi podpierdala jak nie patrze :/ _________________
[ Dodano 26 Paź 2007, 14:18 ]
btw wracajac do klotni z Xardasem chciałem wyjasnic ze jakub jest zaczepny ale stane po jego stronie bo xardas gada glupoty sorry za offtopa;d _________________