Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 15 października 2007, 3:55 Temat postu: male podsumowanie przed play offach |
|
|
1. co jest dobre
graty za play offs. każdy już wie, ze u nas skill nie jest obce slowo.
ogolnie ładnie gralismy, i nie oddalismy ani mapy. 6 map wygralismy, oddalismy tylko 9 rund, tz ze co mape tylko 1,5 rund oddalismy.
na kwalifikacjach jest sporo osob, atmosfera tez jest fajna, nie ma wiekszych klotni, jest git.
top 4 gracze fazy grupowej:
- hack
- wally
- shadow
- lechu
2. co jest zle
mało wytrenowane trasy przez niektorych zawodnikow.
myslenie ze i tak ktos inny będzie lepszy.
gadki "lol, jestem w skladzie, ale i tak nie chce grać".
olewanie tras nc3, za to jezdzenie po innych serwerach i mapach.
3. co się zmieni
przed play offami będzie faza zmian.
khasius wroci do reprezentacji.
może lokash dojdzie.
wyleci gawron, bo sobie tak zyczyl.
bax nie może grać, ale nie wiem czy go wyzucimy z repry, bo jednak jako eswc mistrz niech se tam siedzi, może wrazenie zrobi na jakiś team. pomyslimy.
jak boskiego i szyne jeszcze raz zobacze na serwerze FC, i nie będzie ich na kwali, wyleca z reprezentacji, tak się dogadalem z wallym.
prezes, grono, tomek, loony, zeo wy umiecie dużo wiecej, postarajcie się na nastepne rundy.
ogolnie trochę wiecej angazementu chlopaki, bo wally i hack samemu ciagna te repre. ja chce zeby każdy się rozdzieral, zeby być w skladzie, a nie takie "wolałbym nie jechac"-g*wno.
ładny przyklad daja lechu, shadow, brzerz i nawet mor_olo.
to jest nc3, nie jesteśmy już sredniaki.
wieje już tu inny wiatr, DO BOJU chlopcy.
RUS będzie już pierwszy test na to, co może nam się jeszcze udac w tym turnieju.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Bad Olo
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
Pochwał: 2 Posty: 1225
|
Wysłany: 15 października 2007, 6:41 Temat postu: |
|
|
Nice podsum jakub, Niezly również podsum bad Olo ;-), czasami ma się takie wrazenie, że coś jest nie tak u nas z treningiem, od razu mogę powiedzieć, ze warto chociaż 30 minut codziennie poświęcić na te mapki, przynajmniej trochę chociaż wyćwiczyc niektóre zakręty... a nie żeby trenować w sobote i niedziele, bo wtedy, jeżeli wyuczycie się trasy na swój szybki sposób, i odkryjecie,ze można było inaczej, to zawsze te morale spadają, wiem po wlasnym doświadczeniu z PL3
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
|
cobham
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 2 Posty: 546
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP bulet
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 523
|
Wysłany: 15 października 2007, 9:58 Temat postu: |
|
|
Khasius napisał: |
A ja bym wypierdolil wszystkich co zglaszaja się do repry i potem nie racza trenowac czy pojechac w meczu. Pieprznac wielki news na pierwszej stronie z wypisem takich osob.
Potem będą się chwalic ze byli w reprze, a tak wszyscy będą wiedziec, ze owszem byli, ale chuja zrobili.
Tyle z mojej strony. |
chociaż nic mi do tego, no może nie zupelnie nic bo tez chce zeby repra grala jak najlepiej, to Khasius ma 100 a nawet 200% racji, jak się komus nie chce to niech wypierdala , trzeba podchodzic w miare uczciwie do sprawy i jeżeli ktos nie ma czasu albo co gorsze checi (co dla mnie jest nie zrozumiale) to niech powie ze nie ma i niech robi miejsce dla tych co maja, proste.... wszystko dla dobra reprezentacji, ale jak widac w i tutaj sa tez "lansermeny" trudno o powaznych ludzi tutaj ostatnio, chyba już za dlugo się to ciegnie :?
wielkie foto z napisem tego pana nie oblugujemy i dziekuje po sprawie
ot takie moje zdanie na ten temat
posdrafiam wszytkich POLAKOW ten benek mnie rozwala czasami
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę