Taaak Polacy na tych filikach dali rade.....na pewno się dorze przygotowali i nawet zdołai pobić bardzo mocnych przeciwników, czyi my także możemy to zrobić....a więc trzeba się wziąć za trning! Mam nadzieje, że już w tym tygodniu znajde czas..... _________________
Wysłany: 15 października 2007, 13:21 Temat postu:
Cóż, wypróbowałem już mapki i co sądzę :
Shadow - akurat w meczu z faworytami grupy będziemy gospodarzami na jednej z tras. ^^ Na trasę nie można zbytnio narzekać, jest prosta w budowie, płynna, jednak preferuję 2-lapowe dłuższe rundy niż 3-lapowe krótsze. Mimo wszystko po trasie jeździ się przyjemnie, ale jednak w ostatniej serii zakrętów może dojść do turbulencji związanych z bugami.
Moja ocena : 83/100% (naprawdę dobra trasa)
Mój obecny czas - jak na razie 1:15:09, 1:14:xx będzie śmiało możliwe
Guykes - poznałem ten nick dopiero teraz w NC3 i już wiem że nie będzie mi się aż tak dobrze kojarzyć. Trasa jest jednocześnie ciekawa i nieciekawa - ciekawa bo zawiera parę dobrych zakrętów no i dobrze ułożone słupy, a nieciekawa, bo niektóre zakręty są jednak tak dziwnie skonstruowane, że normalnie się z nich wyjść nie da. Ostatnia seria zakrętów z debilnym ułożeniem zwężenia drogi to klęska. Jednak nadzwyczaj dużo pochyłych dróg Guykes umieścił na tej trasie, co sprawia, że trasa ma nie najgorszy design. Bugów praktycznie nie ma.
Moja ocena : 68/100% (dobre starania)
Mój obecny czas : 1:03:58, trudno ocenić, ile będę w stanie pojechać, na pewno niskie 1:13, ewentualnie 1:12
ZverYshka - spróbuję na tej pojechać (zresztą na wszystkich spróbuję), mimo że ma dość dużo wad. Najważniejszą jest nadmiar kiepsko użytych szykan łączących normalną drogą z pochyloną, czasami po prostu krew zalewa gdy nagle okazuje się że jedziesz za szybko i lecisz na bandę (lub nawet nad nią). Nie podoba mi się obniżenie drogi w 35 sekundzie, gdzie też można dość łatwo wypaść z trasy lub narazić się na buga. :? Też średnio zostały użyte bloki telewizyjne na końcu, ale na nich da się wytrzymać. Przynajmniej dość dobrze użyte są drogi z metalowymi kołami pośrodku, ale jednak ich też jest zbyt dużo. Czasami sceneria przeszkadza w jeździe. Całkiem fajny wydaje się być offroad i nawet niezłe kombo pułapowych słupów i zwężenia drogi. Nie przerywajcie treningu gdy nagle po uzyskaniu czasu 1:02:90 zobaczycie złoty medal z zielonym obramowaniem. Author Time jest nadzwyczaj słaby, tutaj można dużo lepiej pojechać niż 1:02:90.
Moja ocena : 57/100% (musisz się jeszcze trochę postarać)
Mój obecny czas : 1:01:14, może coś w okolicach 1:00:7x da się jutro wykonać.
Ogółem sądzę że na każdej trasie nie możemy się za bardzo narażać. Często trudno będzie ocenić sytuację, a nadmierne cięcie zakrętów może wiązać się z bugami i innymi kłopotami (szczególnie start i bloki TV na ZverYshka i ostatnia seria zakrętów na mapce Shadowa). Nie możemy dać sobą pomiatać, jak mamy już przegrać, zdobądźmy chociaż tych kilkanaście honorowych punktów, bo ich zdobycie jest jak najbardziej możliwe. Mnie już mija gorączka więc postaram się o lepszy trening. _________________
Wysłany: 15 października 2007, 14:40 Temat postu:
panowie wierze, że podołacie i z RUS, tak jak to było z poprzednimi meczami. gratz za dotychczasowe osiągnięcia. Nie spoczywajcie na laurach lecz przyjmijcie zastrzyk pozytywnej energii i motywacji na dalsze spotkania. (oby takie były...) Macie duże szanse na wygraną - tym bardziej, ze w mappacku mozna poczuć polski akcent
gl biaaczesss.... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 15 października 2007, 14:54 Temat postu:
mapy mi się nie podobaja ale będę trenil
Co ja poradze
Shadowa mapke odrzucilem na PL4, wiem ze stac go na wiecej, niestety to multi jest dosyc kiepawe tzn nic nadzwyczajnego, ale tez mapa nie jest zla, wg mne lepsza niz Zenka zwanego Zveryshka czy jakos tak... Zenek się nie postaral zupelnie niech lepiej kontynuuje swoje powolanie czyli hydraulika i prace w kanalach. Guykes jak zwykle dal mape z zadatkami na dobra ale tak naprawdę szczegolnego to to nic nie jest, no może pierwszy drift jest fajowy ^^
i tyle starajcie się ! _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Fred, na laurach? Dwa zwyciestwa powinny mobilizowac do nastepnych sukcesow, chyba ze parę osob ucieklo z drugiego skladu 2F2F i ch** wie czego tam szuka, to oni sa na laurach od poczatku _________________
ja tam patrzylem na zveryshka i to zrabana mapa jest !
beznadzieja, jak takie mapy się lapia to n/c
a mapka shadowa co ja odrzucilem milo ja widziec, chyba to pokazuje ze nie znam się na mapach ale wg mnie byla zbyt prosta 3 drifty+ 1 zakret z przyhamowaniem na okrazenie to za mało IMO
mapa Guykesa no to już inna szkola jazdy ale to i tak jego najgorsza z mapek ale się nam narobilo Brakuje tylko mapy z wallride (a byla jedna w GC5 !!!!!!) Teraz po prostu mozna startowac ze wszystkim ^^
to ja wally ale tutaj cholera nie mam dziwacznego hasla do profilu a poczta "chwilowo" nie dziala czyli pewnie jak zwykle
Wysłany: 17 października 2007, 14:23 Temat postu:
ja niemoge co ruscy wyrabiaja
wczoraj gralem z Gnomem i na zverysce czy jak tam regular 00.59.xx- 01.00.xx
to już mi chec do trenu odpada nawet
moj regular 1.02.xx tylko ze doniedzieli ,moz ebedzie lepiej a az strach pomyslc co ruscy wyrabia do niedzieli _________________
dokładnie Hack ma racje, oni już odtrenili swoje, jeśli poswiecimy czas na trening jak oni to i my porobimy dobre regulary
jak patrze na ich czasy i jazde to widze ze moga wygrac to NC3, ale Polacy nie dupy i tez damy rade
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 17 października 2007, 14:51 Temat postu:
hmmm, gnom rozwala wszystko, wczoraj wieczorem na tej mapie zenka, robil 58:xx-59:xx :shock: koleś jest zajebistyczny poprostu co do multi , to wieczorem wczoraj smigal 1:13-1:14 regularnie :shock: a na tej 3 ( nie pamietam nazwy ) 1:01-1:02 :shock: to tyle _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6Następny
Strona 1 z 6