Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 06 października 2007, 10:56 Temat postu: |
|
|
widzisz, sam się tak zalatwiles, mor_olo.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 06 października 2007, 12:05 Temat postu: |
|
|
no to gg na stc4, BVG.
szkoda shadow, dobry jesteś.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] gawron.
Doświadczony driver
|
Wysłany: 06 października 2007, 20:36 Temat postu: |
|
|
bywa :p
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] LooKaSh
Team Poland
Ostrzeżeń: 2 Posty: 939
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
Wysłany: 06 października 2007, 20:44 Temat postu: |
|
|
CHodzi mi o to ze co chwile coś się dzialo i to nei mialo nic wspolnego z treningiem meczem. a ja nie musze isc na solo jak chce sobie pograc to istneije coś takiego jak ladder ... no ale trzeba znać inny jezyk niz polski.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
Wysłany: 06 października 2007, 20:51 Temat postu: |
|
|
a co na emczu z ESP tez będziesz obrazal w trakcie zeby podenisc ten tak zwany team spirit....CHuja pokazalem bo tyle się dalo przy takim zamieszaniu.
Brzerz: rozumeim ze najezdzanie na kazdem to ten pomysl an motywacje do lepszej jazdy tylko jestem ciekaw kiedy jezdzicie skoro w trackie wyscigu piszecie
Ostatnio zmieniony przez [CDD] mor_olo dnia 06 października 2007, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
Wysłany: 06 października 2007, 20:56 Temat postu: |
|
|
Tak bo nie chciałem zeby praca scarego i suriva poszla na marne i nei chciałem specjalnie rozpowiadac o tym HLC, jedynie osoby ktore nie mogas pojechac na G3 bo maja za daleko.
I nei wiem co to wspolnego z team spiritem ma
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 06 października 2007, 21:09 Temat postu: |
|
|
mam wyslac jak gadacie o trackach?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
Wysłany: 06 października 2007, 21:11 Temat postu: |
|
|
z kim gadamy o trackach ? ze scarym gadalem to mu powiedziaelm zeby dal te z NC bo będzie mecz z rosjanami i zeby nie mieszac reprezentantom.
A z HLC nie mialem duzego kontkatu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] wiadp1
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 649
|
Wysłany: 07 października 2007, 5:27 Temat postu: |
|
|
Ludzie nie kłóćcie się tyle a skeoncentrujcie na treningu. Niech każdy trenuje tak jak mu się podoba, a przed meczem organizujcie 2, 3 etapowe kwalifikacje, które pokażą prawdziwy skill danych zawodników. Treningi reprezentacji zawsze bazowały na budowaniu team spirit poprzez różne rozmowy, żarty, a przy okazji się jeździło i poprawiało rekordy. Jeżeli komuś to nie odpowiada to powinien wypracować swój plan treningowy, który potem powinien być weryfikowany poprzez kwalifikacje np. w sobotę i w niedzielę przed meczem. Wtedy myślę, że wyeliminowałoby to troszkę poziom losowości, chociaż mimo wszystko uważam, że najważniejsza jest dyspozycja właśnie w dniu meczu.
To tylko taka mała sugestia. Jeżeli mor_olo preferuje trening SOLO, co też miało miejsce w jego przygotowaniach do NC1 czy NC2, to kapitan powinien zaakceptować tę sytuację, ale później dać szanse w kwalifikacjach wykazania się takiego gracza. Bardziej martwiłbym się o tych, którzy w ogóle nie pojawiają się na treningach i tak naprawdę nie wiadomo czy coś trenują, co było odwiecznym problemem naszej reprezentacji.
Jednym słowem mała rada ode mnie, jako kapitana po 2 kadencjach do jakuba. Staraj się zrozumieć zawodników i szukać takich rozwiązań, aby w drużynie nie rodziły się żadne konflikty. Musicie stworzyć przyjaciellski team, w któym każdy będzie się wzajemnie wspierał, także podczas tych najcięższych porażek (mam nadizeję, że takich nie będzie)
Teraz jak już i tak nie jestem aktywny na scenie póki co muszę szczerze powiedzieć, że najbardziej podobała mi się praca z teamem NC1. Było nas mało, ale stworzyliśmy fantastyczną paczkę darzącą się szacunkiem, w której nie dochodziło do żadnych konfliktów i każdy czerpał olbrzymią przyjemność z jazdy. Wszyscy, którzy wówczas grali zapamiętali ten okres bardzo przyjemnie. W NC2 niestety już tego nie było. Czegoś tam brakowało i mimo tego, że zaszliśmy dalej to jednak ta atmosfera nie była taka przyjazna i pojawiało się trochę konfliktów między niektórymi graczami.
Jednym słowem uważam, że jakub naprawdę ma zadatki na świetnego kapitana i myślę, że konflikt z mor_olo zostanie szybko zażegnany. Jedną z opcji zapropowonowałem powyżej, ale to do jakuba należy teraz pałeczka. Naprawdę zależy mi na dobrym występie reprezentacji, dlatego mimo tego, że obecnie nie gram w TMN jej los leży mi na sercu i nie chcę więcej czytać takich postów jak poprzednie.
Powodzenia chłopaki !
_________________ http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
|
Wysłany: 07 października 2007, 6:50 Temat postu: |
|
|
A ja dalej nie wiem czy psuje team spirit czy nie na wszelki wypadek powiem: "LUdzie jedzcie na HLC, olejce scarego i suriva huj z ich robota będziecie jechac na jakas wioske. CHodzce do warszawy na HLC"
Mam nadzieje ze poprawilem swoja sytuacje kapitanie...kapitanie wstawaj z tego rowu dzisiaj mecz.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 07 października 2007, 8:32 Temat postu: |
|