Wysłany: 28 września 2007, 18:26 Temat postu:
Robot napisał:
Ej co jest z tym meczem?? Kiedy będzie?
omg....
gg Dżejkob...ukazałeś wyższość nad młodszym pokoleniem
na szczęcie nie naleze do listy stfu...mozesz mi wierzyć na słowo man _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
chce jeszcze raz wyrazic szycunek dla radusa.
ja mialem ta radosc, i poznalem go na zywo.
mozna roznie o nim myslec, po tym co pisze na forumie, ale moim zdanjem jest on czlowiekem konkretnym.
chce jeszcze raz wyrazic szycunek dla radusa.
ja mialem ta radosc, i poznalem go na zywo.
mozna roznie o nim myslec, po tym co pisze na forumie, ale moim zdanjem jest on czlowiekem konkretnym.
graj dalej radus w tmn, nie pierdol bzdor.
ty jesteś temu winny rozumiesz TY!!!!!!
swoja wspaniala gra pozbawiles go zludzen ze cokolwiek i kiedykolwiek osiagnie w tej grze, zniszczyles go ROZUMIESZ!!!!!
zyj z tym
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Tak tak tak to wlasnie ja! To wlasnie ja oddalem glos na Radka ^^ Biatch mnie zawiodl ale nie boj nic, jakubowi gral brzerz albo jakiś inny zulik _________________
za dużo bledow ale coz Jakub okazal się lepszy gg Kubus;) fajnie ze Was oznalem ale to już naprawdę koniec z TMN nie mam czasu na gre w ciagu ost tygodnia bylem na POL headshot i gralem 30 minut... i taki moj trening był, dziś coś te trasy sobie przypomnialem Cobhama jak widac nie zapomnialem dzięki za wiare ale z alkoholikiem nie wygram;D pozdro Jakub i jak powiedzialem może w TMU się spotkamy yooooo biaaaaaaatch, będę tu czasem zerkal;) _________________
przepraszam, ale kocham miasto, gdzie się urodzilem.
mazowieckie, wally, zeo, ralf, tomson walczcie piczki, za warszawe, wygramy ten turniej!!
ralf, piczko. on nie myslal o pilce, jak to pisal.
GG jakub szczerze mówiąc nie spodziewałem się że wygrasz ale pokazałeś klasę
Warszawa i Mazowieckie żądzą.... wygramy ten turniej wygraną zadedykujemy Tobie
http://pl.youtube.com/watch?v=ljOPoz74QOA - dzikich z widzewa lecha wisly nie nauczysz szacunku ;P _________________ Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Wysłany: 29 września 2007, 19:59 Temat postu:
Dżejkob kawałek, który podałeś jako pierwszy jest całkiem pozytywny :
...może pojde tam nie istotne chce kupic kielecki
gram po godzinie spotykam znajomych od towcu
propozycja zjarac parę bluntow-gotowcow...
A jeśli chodzi o kwali to nie było sensu, abym dalej grał ponieważ miałem do załatwienia pewną sprawe, która z pewnością przyniosła mi więcej pożytku niż gra z Wami...wybaczcie Ale oczywiście nie w takim sensie, że grałem z takimi Byczasami (to jest istna przyjemność) lecz o to, abym dalej nie blokował serva etc – moja jazda była na tyle niekonkretna, ze nie zmieniłoby to potoczenia się dalszych zdarzeń... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”