THE CITY
Trase opiszę ją w punktach:
Ciekawy pomysł...
...lecz po pięciu minutach się nudzi,
Niedopracowana, zbędene niektóre elementy,
:shock: 13000 copperów? Normalnie jeździć się nie da,
:? 'You garage' - nie lepiej byłoby 'Your...',
MT jest, ale efekty beznadziejne (patrz wyżej),
Ocena: 0.75/5
Wniosek:
Rób trasy do max. 5500 copperów,
Ciekawy pomysł, ale drogi są długie i zakręty od razu 90 stopni, zmień technikę budowania,
Popracuj nad angielskim
A ja już myślałem że jesteś dobrym mapmakerem
Ocena w skali 1-10 = 1.5 _________________
Wysłany: 07 stycznia 2007, 17:37 Temat postu:
No cóż, zrobienie miasta tańszego niż 5500 miedziaków (coppersów) nie jest łatwe. Ja bym mu to darował. Tak samo te długie drogi i zakręty 90 stopni. Takie przecież są typowe w mieście. No tutaj muszę przyznać rację co do zbędnego MediaTrackera, ale oceniać trasy nie będę, bo jest zrobiona pod miasto. _________________
Wysłany: 24 lutego 2007, 16:08 Temat postu:
Zagrać Omg, nie musisz jej otwierać w edytorze... Klikasz na Solo, potem Browse track's i wybierasz . _________________ czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
wpisywłem swoje i wyświetlało mi się że źle!!! :shock: _________________ http://www.rvd.certgen.net/~jedi/register.php?ref=1263
gra oparta na przeglądarce o tematy ce STARWARS!!!
Wiele opcji! Polecam!
Po pierwsze to sry że odkopuje dość stary temat, ale jednak ta traska zainspirowała mnie do zrobienia nowej. Nie powiem że zrobiłem gigantycznego miasta (wymieściłem się w 5000C), ale dorobiłem "dodatki" w które wchodzą:
- 4 mini-misje
-Midtown Hell
-The Racer
-Roof's trip
-Parking solution
- 1 dodatek
-Lokalizacje w mieście
No i oczywiście MT jest Ta trasa nie nadaje się na bicie rekordów, ani graniu w Time Attack, ewentualnie można spróbować w Roundsy; a najlepiej pojeźcić na Solo Misje mają różny stopień trudności. Ale przy czasie autora (3:00:01), na brązowy medal (10:00:00) można powtórzyć je kilka razy do skutku Jedyną porażką byłoby dachowanie. Ściągać i plz o commenty
(MediaTracker po polsku)
Jeśli ktoś miałby problemy pisać. Trasa jest zabezpieczona przed EDYCJĄ. GL & HF _________________
Przeciez nikogo nie obazasz w ten sposob wiec nie potrzebnie piszesz takie bezsensowne zdanie. _________________ AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Tą podpowiedź jest dość trundo znaleźć (jeśli zrobiłbym 2 część jeszcze bardziej by skryta była), więc masz 2 wyjścia:
1. Szukajcie a znajdziecie.
2. Jeśli już naprawdę jesteś bezradny postępuj zgodnie ze wskazókami:
-wyjedź ze swojego "domku",
-skieruj się w lewo,
-przed 1szym skrzyżowaniem w literze "T" zjedż z drogi w lewo przez szarą kładkę na drodze,
-jedź trochę po trawce - gdy dojedziesz do końca ujrzysz małą szczelinę w budynku (między billboardem a murem na ziemii),
-przedostań się do środka i podjedź do wielkiego znaku w budynku.
Gdy stukniesz samochodem o znak uruchomisz dodatek. GL & HF
[ Dodano 28 Wrz 2007, 20:35 ]
Jeszcze powtórka dla niekumatych - jak to się robi w 2.57'