Wysłany: 26 września 2007, 21:21 Temat postu: Uwaga Uwaga !! 28 października wszyscy do Książat Wielkich !
Już 28 października, odbędą się targi gier komputerowych w miejścowości o nazwie "Książ Wielki", jest to miejscowość położona blisko Krakowa(okolo 40 km od niego).
Jak już się domyślacie, pisząc ten temat, nie mam zamiaru rozpisywać się ogólnikowo na temat całych targów bo więcej można znaleźć po prostu na www.targikomputerowe.com.
A więc, Na tych targach, odbędzie się turniej w TrackManii Nations !!!.
Nie wiadomo jeszcze dokładnych informacji jak będzie wygladać ten turniej, na razie tyle co wiadomo to to, że na pewno się on tam odbędzie, będą komputery i zapisy są prawdopodobnie na miejscu, także każdy będzie mógł pokazać swoje umiejętności !!. I tak ogółemPULA NAGRÓD PRZEZNACZONYCH NA TURNIEJE NA TARGACH TO45 TYSIĘCY ZŁOTYCH !!!!!!!!..
Mysle ze nie musze ja tego komentować, pokomentujcie sami sobie . Więcej informacji już niedlugo.
Aha no i wiadomo, gdyby nie Scary i Suriv(ktorzy są organizatorami TMN własnie tam) to turnieju by nie było
nom ja będę (jak zawsze ^^) nocleg raczej zaklepiemy sobie w 4rke pokoj to tanio wyjdzie :p _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
A co do samego turnieju to nastepnego dnia wybieram się do warszawy na HLC wiec jak ktos będzie wracal do warszawy to z checia z nim wrócę _________________ *... i wszystko jasne.
Wysłany: 26 września 2007, 21:42 Temat postu:
tak bardzo chciałbym się tam dostać... ale jednak ponad 7godz jazdy pks'ami czy tam pkp byłoby cholernie uciążliwe... chyba zostane jedynie przy pga... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 26 września 2007, 21:43 Temat postu:
Dobra temat dotyczy Targów nie HCL wiadomo ze jak ktos ma blizej to niech jedzie na HCL, tam raczej ciężko o TMN, ale tez może być... bardzo bym chciał zeby wszędzie byla TrackMania. Jednak warto przyjechac do Książat Wielkich bo nagrody będą ! a i warto się spotkać z haczkiem ;> ? czy nie ?
Warto się k**wa spotkac ze mna a nie z jakims n00bem hackiem który pewnie k**wa będzie gral na komórce z wifi 2Mb/s i doczepianą klawiatura ... ;d ogolnie to brak czasu. Teraz przeprowadzka , a na dodatek Zapalenie Gardła + Przewlekle zapalenie płuc ;p ale ja będę ja zadnego zlotu/turnieju/itp nie opuszczam ;p _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Z tego co wiem to gry nie sa jeszcze wybrane, ale to czy będzie nie jest pewne, a wedlug mnie jest nawet mało pewne no ale liczmy ze będzie.
Tak czy inaczej warto pojechac.
@Fred 7h nie przesadzaj do Krakowa 3 godziny pociagiem i potem pksem do ksiaza. Mnie czeka jeszcze potem podróż do Warszawy i powrót do Wrocławia _________________ *... i wszystko jasne.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5Następny
Strona 1 z 5