O faaaaaaaaaak gawronek tez był w top100 chyba ,przyszlosc nalzy do michala tak,jego przyszlosc,ale ostatnio przestal się przechwalac powiem wam chociaż osiagnal wiele i jest swietnym graczem,chociaż oczywiście was wszystkich g*wno tmu obchodzi ja wiem...poziom polski w tmu bardzo spadl jakby nie parę osob typu cayman,michał,ptysio,dawid,saves,ja czy jacys nowi gracze to w polsce by był taki poziom jak w chinach (w chinach jest 6 graczy).................. _________________
bo tmu to nie wypał ): mi się nie podobają te tryby... stadium, desert i coś tam jeszcze było fajne ale reszta to aż nie chce się jeździć ): _________________
bo tmu to nie wypał ): mi się nie podobają te tryby... stadium, desert i coś tam jeszcze było fajne ale reszta to aż nie chce się jeździć ):
Wszystko inne jest zajebiste, ale trzeba za to placic i dlatego gra mało osob. Nikt nie kaze ci grać w innych trybach. Jednak do turniejow itp. nadaje się bardziej TMN bo jest po prostu wiecej graczy.
zgadzam się z tym,ale ja nie mowie o turniejach,tylko ogolnie o grze w trybie solo czy przez internet zeby ci polscy gracze jakos się wyrozniali,nie wiem... _________________
Wysłany: 25 września 2007, 19:24 Temat postu:
rad napisał:
zgadzam się z tym,ale ja nie mowie o turniejach,tylko ogolnie o grze w trybie solo czy przez internet zeby ci polscy gracze jakos się wyrozniali,nie wiem...
może kolejny turniej z coppersami? :>
hehe, zart bo czasu nie mam
BTW, rad pipo zbliza się stc! Jak nie zaczniesz trenowac to se gnij w tej TMU ale bez taga GT.
Wysłany: 26 września 2007, 12:50 Temat postu:
gawron. napisał:
LooKaSh napisał:
bo tmu to nie wypał ): mi się nie podobają te tryby... stadium, desert i coś tam jeszcze było fajne ale reszta to aż nie chce się jeździć ):
Wszystko inne jest zajebiste, ale trzeba za to placic i dlatego gra mało osob. Nikt nie kaze ci grać w innych trybach. Jednak do turniejow itp. nadaje się bardziej TMN bo jest po prostu wiecej graczy.
i wyszło że lookash jest NOOBEM w tmu dlatego teraz gada ze jest głupia. _________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
i wyszło że lookash jest NOOBEM w tmu dlatego teraz gada ze jest głupia.
nie lubie tmu, nie gra mi się przyjemnie w tych trybach, nawet tryb stadium nie jest tak fajny jak w tmn... i może jestem noobem bo w to grałem parę razy... _________________
Wysłany: 07 listopada 2007, 19:18 Temat postu:
a ja jestem 17(world) na puzzlach
no ale michał to naprawdę wymiata _________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 07 listopada 2007, 23:09 Temat postu:
boszee, nie macie się czym chwalic ? chwalenie się czyms to glupota, jestem 9 na solo na desert, wOw :shock: a ja 17 na swiecie w puzzle, wOw :shock: dajcie sobie z tym spokuj _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3