ten ban ma być po to zebyś nie mógł wejść na server? jak nie chcesz tam grać to nie graj i uzasadnij czemu star nie powinien miec admina _________________
Wysłany: 15 września 2007, 13:22 Temat postu: szukam psa
szukam psa, może być nawet wściekły. jak człowiek głodny to wszystko jest schabowym
PS.
pozdrawiam khasiusa, holusia, ich rodziny, znajomych, laski z firm w których pracują lub będą pracowali i będą chciały się z nimi bzykać, oraz te koleżnaki które o bzykaniu nie chcą słyszeć tylko spijanie śmietanki im w głowie, pozdrawiam yarda, pozdrawiam doofyego co się zacietrzewił, jego rodzinę i znajomych . pozdrawiam jeszcze raz mułka, iłłeda, stała, scłapłeła i innych cichociemnych.
PS. nr1
grać wygrywać nie pierdzielić
kto tu kupuje to nie żałuje
po złoty po dwa po wiele kto da
nitka wełna byle d*pa pełna
kup pan cegłę
więcej pracy więcej chleba
partia przewodnią siłą narodu
JAKUB na prezydenta!
chrum chrum
no i wasze zdrowie!@!
Wysłany: 16 września 2007, 23:03 Temat postu:
Czad w ch** Jestem pierdolnięty i niedorozwinięty :p I nawet się rymuje lol. Ja nie wiem Doof o co Ci biega. Dałem bana Samplerowi, to tak naskoczyłeś na mnie, jakbym Ci k**wa rodzinę tępą siekierą powybijał. Weź se trochę take it easy. Swoją drogą 17 osobom na serwie nie odpowiadało zachowanie Samplera, był wcześniej kickowany i ostrzegany kilkakrotnie. Nie ma podstaw do bezpodstawnego wyzywania graczy. Tylko Tobie moja decyzja nie odpowiadała, nie wiem czy jesteśta w jakimś związku czy cuś. Nie płacz i zluzuj. Take Care. Your StaR. _________________
Wysłany: 17 września 2007, 8:40 Temat postu:
Skąd możesz wiedzieć, że było wszystko ok, skoro wszedłeś akurat na sam moment zbanowania, a wcześniej Cię nie było? Próbowałem Ci to wytłumaczyć ale cóż. Sam wiesz jak się później zachowałeś. _________________
Wysłany: 17 września 2007, 8:51 Temat postu:
Doof, było dokładnie tak jak Star mówi. Kolo przyszedł i ni z gruchy ni z pietruchy wyzywa ludzi od k*** , no to dostał kicka. Potem wraca i robi dokładnie to samo. Star prosił raz, dwa razy, żeby wyszedł, a ten dalej swoje. No to dostał bana. I o co takie kułka larum. Każdy admin zrobiłby to samo. Ludzie chcieli spokojnie grać, bez prymitywnych tekstów. Czy to takie dziwne. Cała bajka. _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
bylem przed tym jak dostal kicka bo to widzialem...
pozniej wszystko było ok nikogo nie denerwowal tylko nazwal stara lama i od razu ban... a poza tym jak star prosi kogos zeby wyszedl, to kim on k**wa jest zeby wydawac innym rozkazy? z takim podejsciem mozecie sobie grać na singlu a nei na multi gdzie graja porzadni (i nie porzadni) ludzie... _________________ K&D
Wysłany: 17 września 2007, 10:51 Temat postu:
Ok mr Doof. Nastepnym razem jeśli ktoś będzie wyzywał mnie i de facto 17 innych osób, pogłaszczę go po główce, dam buziaka i zachęcę aby robił to dalej. Daj se już k**wa spokój, bo przeżywasz jak mrówka okres. Mówiłem Ci o mojej polityce, jeśli tego nie tolerujesz, przykro mi. Jeśli dostałem już administratora na jakimś serwie to chyba dlatego, że osoba, która mi go dała wie, że jestem odpowiedzialny. Swoją drogą jak już powiedziałem wcześniej, 17 osobom moja decyzja była na rękę, Tobie natomiast nie. Wyzwałeś mnie, jebie mnie to. Udowodniłeś tylko na co Cię stać i na ile Ty jesteś "odpowiedzialny i dorosły". Zachowałeś się jak dzieciak - trudno Twoja wola. Nie mam zamiaru więcej dyskutować z Tobą na ten temat, jeśli Ci to nie odpowiada zgłoś się do Rzecznika Praw Dziecka (www.brpd.gov.pl). Żegnam. _________________
Wysłany: 17 września 2007, 14:28 Temat postu:
Możnaby spekulować na temat tego słowa żal. Natomiast jestem zdania, że słowo to bardziej pasuje do Twojego zachowania. Szczególnie jest to widoczne w tytule topicu, który tutaj założyłeś. _________________