jestem leniwy i zazwyczaj mam mało czaso na trening.... będą MINI MAPKI NA TURNIEJU TEZ? czy tylko takie ~1 minutowe?
się rozumie, ze after party jeśli nie live to chociaż on-line?
ciekawe czy będzie jakaś oficjalna strona tego......... _________________ Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
FC wznawia rekrutacje! Niedlugo na serwerze pojawia się mapki (okolo 10). Rekrutacja będzie trwac od tygodnia do dwoch. Liczyc się będą:
-czasy osiagane na trasach
-determincja w dążeniu do uzyskania dobrego wyniku
-osobowosc gracza
Przypominam, ze mozliwosc rekrutacji ma tylko A i ja FLY.
Dodatkowo będziemy wypatrywac graczy na innych serwerach (również zagranicznych )
Mapki powinny pojawic się jeszcze w ten weekend :wink:
Nastepny mecz FC POWER LEAGUE niedlugo po rekrutacji - szczegoly wkrótce.
Mapki Na Rekrutacje będą dopiero 10.09.2007 z tego co wiem narazie na serwie FC REKRUTACJA sa byle jakie mapki ...i pewnie 10 już którys z nich będzie się pokazaywał na serwie! _________________
Mapy na serwer zostaly DODANE! jest ich narazie 6, kolejne 2 doda FC A, i jeszcze 2 dodatkowe pozniej, zeby na serwie było w sumie 10.
4 mapy to techy (nie dlugie)
2 mini [jedna JURKA, druga cobhama]
Rekrutacja rozpoczeta!
[ Dodano 09 września 2007, 15:32 ]
Seque napisał:
Fly napisał:
Przypominam, ze mozliwosc rekrutacji ma tylko A i ja FLY.
jeśli tylko tak to może napisac kiedy wy będziecie na tym servie
Ja na serwie będę sporadycznie, postaram się być jak najczesciej. Zazwyczaj pod innym nickiem nie powiem pod jakim. Na serwie jest aseco - dodatkowa para oczu
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3