Ogłoszenie wyników TC#5. Co edycje poziom tras jest coraz wyższy i rywalizacja większa. Trudno było mi podjąć ostateczną decyzje co do zwycięzcy , ale wybrałem.
Legenda:
Pomysłowość (0-4)
Wykorzystanie bloków (0-4)
Dopracowanie (0-4)
Przyjemność jazdy (0-4)
Ułatwienia dla początkujących (0-2)
Cuty? (0-1)
Suma (0-19)
Kurde ja najchętniej bym nie robił tej tabelki , ale wcześniej były.
Proszę nie sugerujcie się tymi punktami , bo trasy oceniałem wg moich upodobań , a nie punktów.
Może w pierwszej czy drugiej edycji się sprawdziły , a teraz każdy (prawie , bo wyjątek to M@steł) mioałby po ok 17 pkt. , bo poziom jest bardzo wyrównany. No ale najbardziej podobała mi się Sequego i później w kolejności z statystyk.
Wysłany: 30 sierpnia 2007, 15:48 Temat postu:
jak dla mnie beznadziejnie wybrales
bez obrazy ale mogles trochę pomyslec - skoro sa az 3 dlugie wallride'y to powinno być wiecej dolnych loopow no i scianki, bez gornych loopow
z kolei jak mialy być loopy to nie powinno być wallride'ow
poza tym będą haczace gorki, bo nie ma podjazdu (lub zjazdu)...
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 30 sierpnia 2007, 17:43 Temat postu:
no ja czekam na opinie sebika, jeszcze mi jej nie podeslal ;p
edit:
shadow wierz mi dalbym wiecej rodzajow klockow ale musialem zredykowac i poobcinac, wszystkim niestety nie dogodze, ale regulamin okresla ze musi być 18
Ostatnio zmieniony przez envy dnia 30 sierpnia 2007, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
zestaw dobry - proszę po ukończeniu edycji 05 i 06 o wysłanie tras (mappack na TMX'ie) - spróbuje wziąć udział w 7 edycji bo ten zestaw choć poprawny "nie posiada praktycznego wykorzystania" (żeby Sequego nie obrazić ), gl & hf all! _________________
1.Nastepna runda ruszyla, a ja nawet nie zobaczylem tras z poprzedniej :? co jest grane?
2.mało przemyslany dobor klockow... ale to już było wspomniane
PS. Czy jest szansa, by zrobić odstepstwo od regulaminu? Chcialbym zaproponowac zestaw klockow. Raczej mam male szanse na wygranie jakieś rundy, bowiem nie robię map pod czyjes gusta (a tutaj tak trzeba :? ).
Tak jest - runda 5 i 6 będzie w packu. Co do zestawu już sam Seque będzie mogł zmienić do jutra ale stawiam warunki:
1. Będzie lepszy
2. Będzie zgodny z regulaminem (czyli kryteria zestawu)
3. Przedluży się odpowiednio czas wysyłania
4. Nikt jeszcze nie wyśle swojej trasy
5. Maxymalny termin zmiany - do jutra (31-szego) _________________