nie porównuję tutaj nikogo do GT. wypowiadam się jako obiektywny widz.
nie byles widzem.
po co mam jechac na rekord, jak prowadze (nie chce mi się wiecej powodow pisać, czemu czasy na roundsach się nie licza)?
zastonow się co to oznacza gra na roundsach.
chlopaki z [POL] walczyli jak ch**, a ty tu pierdolisz, ze slabe czasy.
a widzę, że strasznie się zdenerwowałeś taką marną uwagą. chodzi mi jedynie o to, że p~S i POL są moim zdaniem najlepszymi klanami w Polsce i sądziłem, że czasy będą naprawdę super. Nie powiedziałem nic co was obraża. jeśli moja uwaga tak Cię uraziła to przepraszam. natomiast sądze, i zdania nie zmienię, że czasy nie należą do najlepszych. poza tym widzę, że bardzo łatwo się denerwujesz jakimiś nic nie znaczącymi uwagami. _________________
graty wielkie dla [POL] mam nedzieje ze wygracie pl4
bulet może ze nie odpuscilismy ale w tym pl4 jesteśmy calkowicie nie zorganizowani nei zebym się tlumaczyl ;P ja osobiscie nie iwem czemu ale kapletnie nie przygotowalem się do meczu ( no może A i B mi jakos szlo) ale na C to już porazka (1:20:00 prawie caly czas ja :X) Tomek Gratuluje naprawdę bardzo dobrze jezdziles Hack tez dobrze (chodź mial tylko 1 godz treningu) 3cia mape przez polowe jechalismy 2v3 ale potem uratowal nas Khas )
1. Mapa , bylem przekonany ze wygramy po tym jak było 5:1 dla nas , lecz [POL] pokazalo ze nawet w takim stanie nie odpuszcza i jedzie z calych sil do konca gratuluje [POL]
2.Mapa Najciekawsza moim zdaniem do samego konca jechalismy równo
3. Mapa poczatek 2vs3 (hack musial isc) do stanu 0:4 wtedy na server wlazl Khasius:) lecz [POL] na tej mapie nei dalo nam nadziei praktycznie na wygrana
big GG dla POL
GG #p~S
heh trzeba będzie kogos zrekrutowac bo tak jak Tomek napisal 5 graczy w teamie jezdzacych to trochę za mało by pokazac na co nas stac w tym pl4 ,poniewaz jest bardzo wysoki poziom:) tak się stalo ze hack musial wyjechac do wloch , wally na wesele , khas szkolenie i squadu nie mamy za mało ludzi w teamie .
[POL] poraz kolejny pokazal znakomite przygotowanie i zoorganizowanie
podsumowujac GG [POL] and #p~S _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Wysłany: 26 sierpnia 2007, 20:56 Temat postu:
No trochę nas mało, 3 mialo coś do roboty i po ptakach, nie ma kim jechac na meczu.
Ale mi osobiscie nie potrzeba wiecej graczy, po to zeby tworzyc tylko sztuczny tlok? bez sensu.
GG POL, ale i tak p~S jest poza konkurencja. :wink: _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3