No z pewnością będzie to dla nas bardzo ciezki mecz.
Stana przed soba dobrzy kumple , bo jednej stronie żule po drugie prosięta, poki co czekamy na tracki (?).
Nazwałbym ten mecz derbami, a to za sprawą, że miedzy ps a pol zawsze wisiało nad ziemia swiatelko ostrej rywalizacji, obecnie za***iscie ze soba zyjemy, ale kiedy przyjdzie co do meczu to sentymentow nie będzie . Po czasach widac ze teoretycznie ps powinno wygrac, jednak wczorajszy mecz z xp pokazal, ze prosieta również popelniaja bledy kiedy jest ciężko.
Nie typuje 7-6 7-6 i 0-6 dl aPOL i będę zadowolony
pozdro 600V _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: 20 sierpnia 2007, 10:03 Temat postu:
ja może będę mial czas na wytrenienie 2 mapek
ale mecz będzie ciezki. jeśli pS chce myslec o wygraniu ligi to muysi ten mecz koniecznie wygrac. jeśli POL mysli o wygraniu ligi to nie może tego meczu przegrac 0-3. coz myslalem ze tu się rozegra sprawa mistrzostwa, teraz wiem ze jeszcze jest xp EM na pewno tez się zmotywuje na mecze. wiec o jaaaaa ale liga ciekawa _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 20 sierpnia 2007, 13:16 Temat postu:
nom macie respekt również z naszej strony wiemy ze to jest najwazniejszy mecz dla nas. Nie mozemy go przegrac. Niestety sklad niepelny ale mam nadzieje ze czasu starczy na odpowiednie przygotowanie
Ja zaczynam od Sokola, jak zejde na 53 to poprzestane Albo jednak nie serial za 10 min ale pojezdze jeszcze bitches !!!!!!!!!!!!!
obstawiam 2-1 dla pS choć jak widac zaden ze mnie prorok _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Ja powiem bez ogródek ze po tym co wczoraj widziałem to stawiam na remis
ale wygra i tak PS a wiecie dlaczego bo teraz już wiedza ze nie można odpuszczać treningu i myślę ze troszkę nadszarpnęliśmy ich reputacje i teraz jak prosiaki się wkurwia to normalnie iskry będą szły, tak myślę, ja mimo wszystko trzymam kciuki za POL.
obstawiam 2:1 dla PS _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
ani Prosiaki ani Starce nie odpuszcza ale to jednak POl jest specjalista na Nadeo a nie na customach wiec obstawiam na PS bo 3 razy z rzedu zdobyli tytul mistrza Polski to wiedza jak jechac ale to może być ich najtrudniejszy mecz, chetnie bym zobaczyl _________________
chcielibysmy grać w sobote wieczorem.
wiem, ze khas wyjezdza. ale jak by wiedzial, ze i tak się nie wyrobi do niedzieli, czemu nie w sobote we wieczor?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3