ja mogę być kapitanem, jak inni będą chcieli.
mocno wierze w umiejetnosci polskich graczy, ale jak już wally wspominal, trzeba trenowac.
jak czolowi gracze teamów pS, [POL], EM, FM, GT i xp (no i bezteamowi gracze tacy jak lokash) pokazal chec do treningu, to chetnie będę pomagal gdzie mogę.
i chciał bym wallyego jako gracza/cokapitana, bo jego trasy sa znane na calym swiecie, ma dobre kontakty np. z cmc i oczywiście jest znakomitym graczem.
ale musi być ta chec na trening, bo bez niej niczego nie będzie, i nie chcemy sobie przeciesz robić wstydu.
Więcej nie trzeba mówić. Zamknąć temat !! Jakub nowym kapitanem. Koniec kropka. Dajcie mi moderatora to ja to zrobię.
Daz a kim ty jesteś? grasz w ogole w tmn? (bo jakos nie widzialem cie nigdy w grze) wiesz na czym to wszysko polega? _________________
Wysłany: 18 sierpnia 2007, 21:22 Temat postu:
Wally napisał:
z tego co widzialem to tracki shadowa bardzo ładnie admin ocenil z ET, tutaj pytanie do shadowa - czy to były tracki z PL4 ?
nie widzialem tych ocen(gdzie one?), ale tak to tracki z PL4, chociaż chce jeszcze doslac te z TC co zrobilem - dużo wolniejsze trudniejsze i mniej bugliwe(tak to się mowi?;f)
MAXERRR napisał:
moja 6 najlepszych
1:hack
2:shadow
3:khas
4;szyna
5:bax
6:tomek
pzdr
no thx ze mnie tak doceniasz ale 2 to ja nie jestem^^ btw khas mnie jedzie ;d
Jakub kapitanem:) w NC2 w teamie było chyba 16 graczy wiec teraz też będzie podobnie. Zróbmy kwalfikacje , niech wszyscy w nich grają. Można np wybrac 3 mapy z NC2 i grać rounds do 80 pts na kazdej. Po 3 mapach każdy sumuje swoje pts i wybieramy top 16 Moja 6 najlepszych:
moim zdaniem nie ma co robić tych kwalifikacji, polska scena nie jest taka duza i nie jest trudno wybrać 15 najlepszych... najwyżej można zrobić mecz dla tych 15 zeby wyłonić najlepsza 5 _________________
Jakub kapitanem:) w NC2 w teamie było chyba 16 graczy wiec teraz też będzie podobnie. Zróbmy kwalfikacje , niech wszyscy w nich grają. Można np wybrac 3 mapy z NC2 i grać rounds do 80 pts na kazdej. Po 3 mapach każdy sumuje swoje pts i wybieramy top 16 Moja 6 najlepszych:
mapy musza być nowe, zeby każdy mial te same szansy.
ten wybor nie zly, ale czy oni moga grać wszyscy na raz?
EDIT: morolo, nie chodzilo mi o Ciebie.
z tego co widzialem na meczu z FM, jesteś zajebisty gracz i tyle.
wiecej na pm.
EDIT2:
a to dla ciekawosci moja nie dotykalna(biarac pod uwagę, ze prezes, yard, wiadp1 i zeo nie graja) top8(bez rankingu):
morolo
bax
khasius
hack
wally
tomek
grono
gawron
EDIT3 ( )
gadalem z ybsem, i jak tylko będzie mogl, zalatwi sparing z GER.
wiec z gallo, medic, ysa, mclane i jak oni tam maja, czolowka swiata jak by co
mogę pogadac z nino o mecz z francuzami, on tam się zna, a ybs jest w teamie MyLegend(ex DM, francuski team).
wiec jak chcecie, ale będzie w morde jebani, jak z takimi teamami zagramy.
DO WALKI POLSKIE BICZASY!!!
jeszcze polska nie zginela, kiedy my zyjemy.
co nam obca przemoc wzieła,
szabla odbierzemy.
mogę pogadac z Lignem w sprawie POL FRA sparingu, a z Zoozem o POL HOL
A i proponujac sparingi mowcie ze zagramy na mapach PL4, bo inaczej dla nas nie ma sensu a oni pewnie tez będą chcieli na nieznanych mapach grać. _________________ *... i wszystko jasne.
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 9:03 Temat postu:
Achhhh mialem dlugiego posta ale komp zlapal zwieche i musze od nowa
Wiec tak po kolei:
@Mor_Olo
super by było jakbys zalatwil sparing z Francja, mysle ze to by byla hardkorowa lekcja. Ale lepiej w pozniejszym etapie taki spar zargac bo nie wiem czy będą chcieli z teamem który nie pokonal jeszcze nikogo waznego a nawet nie podjal walki niemalze. jeśli pokazemy się z dobrej strony na sparingu z jakims niezlym teamem to mozemy bic na Francuzow
A co do Zooza to powiedzial ze nie bardzo chce grać jeśli się nie polacza z Belgia tak jak w NC2, bo nie przepada za czolowka sceny Holenderskiej http://www.team_poland_player.youaremighty.com/ - to dal wiadp przed meczem z Algieria - mobilizuje na pewno Poza tym dla mnie granie w NC2 w reprezentacji było po prostu wielka duma, mimo to ze slyszalo o mnie tych 150 dajmy na to graczy ze sce ny ze taki ktos jak ja reprezentuje Polske, ale zawsze warto i reprezentowac dla tych osob !
nom GL a tracki jakieś wyszuka się albo zrobi na treningi ! pozdrawiam _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
@mor_olo ja nie rozumiem w ogole twojej wypowiedzi :? widać nie masz motywacji żeby grać w Reprezentacji skoro motywują cię porażki i chcesz przegrywać, (a zwycięstwa cie nie motywują??) i jeszcze udajesz gwiazdę niechcąc grać w Kazachstanem ; ja tam jak bym mógł to bym grał nawet z Parzydołami Górnymi jeżeli miałbym możliwość gry w reprezentacji. No ale widać za dobry jesteś na Reprezentacje...
no i nie było gwiazdek wiec nie żartujesz, ja to już bym cie skreślił mistrzu
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
olo ma racje... jak pogracie z lepszymi i nawet przegracie to będziecie mieć motywacje by grać lepiej a wygrywając z kazachstanem może nie byś takiej motywacji _________________