Wysłany: 19 sierpnia 2007, 10:25 Temat postu: Cup Trax Loosers-opis + zapisy i dyskusje
Cup Trax Loosers Turniej organizowany przez Team SG
Turniej Trax Loosers jest turniejem drużynowym!! Mecze będą rozgrywane w środy okolo 19.30 aby nie kolidowało z meczami PL4. Trax Loosers mozna potraktowac jak kontrolowane sparingi lub trening do PL4. To jest pierwsza edycja takiego turnieju mamy nadzieje ze będą kolejne:)
Regulamin Trax Loosers:
1. W turnieju biorą udział 5-osobowe zespołu z danego teamu!
2. Trasy nie bedą znane do poczadku meczu. dzięki czemu nie będzie mozna rozpracowac skrótów. Wyjdą prawdziwe umiejętnosci kierowców
3. W nagrode zwycięski team zostanie Królem Imprezy dzięki czemu w przyszłym roku będzie startował z uprzywilejowanej pozycji.
4. Zapisy będą przyjmowane do wyczerpania miejsc. Turniej jest przewidziany na 8 zespołów ale może ulec zmianie.
5. Przeciwnicy bedą losowanie naprzeciw sobie!
6. Administrator turnieju zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu.
Regulamin rozgrywanie meczów:
1. Mecze są rozgrywane w srody każdego tygodnia okolo 19.30.
2. Serwery nalezy stawiac prywatnie z mapami podanymi na każda runde. Serwer ustawiony na Taim Atack na 6 min.
3. Serwery mają być podpisane CTL: ....-.... (kropki-nazwy teamów)
4. W przypadku nieztawiena się którejś druzyny lub wybrakowanego składu na przeciwnika czekamy 10 min po tym czasie zostaje przyznany walkower 7-0.
5. Wyniki meczów nalezy zapisac w tym teamcie lub przesłac do mnie!
6. Mecze sa rozgrywane systemem dwumeczu. A każdy mecz do 7 zwyciestw.
7. Liczy się tylko kto zajmie 1 miejsce w danej mapie za każde 1 miejsce na konto druzyny przybywa 1 zwyciestwo.
8. Wynik pierwszego meczu + wynik drugiego meczu = wynik całego meczu. Która z drużyn będzie miała wiecej zwyciestw przechodzi dalej.
Trasy do CTL:
każdy może przesłać mapkę na turniej. Mapka ma miec długośc od 45 sek do 1 min 30 sek. Wybierane będą różnie dlatego żeby byla niespodzianka:) każdy kto zrobi mapke zostanie zapisany na listę honorową turnieju. Trasa może być uprofilowana jak autor sobie wymysli. Trasy nalezy przesyłac na adres pdavid7@interia.pl
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 11:13 Temat postu:
ja bym zglosil swoj team, ale tylko w przypadku gdy mozliwe sa "transfery" w czasie trwania turnieju, bo moj team choruje na zawodnikow ktorzy graja 1 miech, potem nie maja czasu itd. itp.
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 12:20 Temat postu:
takiego turnieju nie było jeszcze wiec załozyłem z klanem SG. Był co jest jedno osobowo się walczy ale druzynowego nie było. Nie mam na mysli PL4 bo to ma inny format.
ale ad i sg nawet nie graja w 2. lidze pl4, wiec czemu myslisz, ze to będzie sukces?
choć czemu nie, robcie tam co chcecie, tylko raczej to będzie niewypal moim zdanjem :/
czesc nazywam się [POL]brzerz i organizuje turniej
regulamin:
-aby być zapisanym nalezy kleknac organizatorowi do miecza czyli mi. jeśli mi się spodoba to zostajesz przyjety.
-gramy na lol mapach
-w przypadku remisu to obaj gracze klekaja mi do miecza. wygrywa ten co lepiej kleknie.
-organizator zapewnia ze będzie wiele remisow
-nagroda z 1 miejsce jest klekniecie do miecza organizatorowi
każdy kto zagra w moim turnieju zapewniam ze będzie mial niezapomniane przezycia. _________________
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 16:27 Temat postu:
ja się tak zastanawiam po co się wypowiadacie w tym teamcie skoro niejesteście zainteresowani to po prostu spam wiec zapraszam tu tylko tych co maja coś wartosciowego do powiedzenia!!!
[ Dodano 20 sieprpnia 2007, 9:37 ]
Postanowiłem zrobić stronke pucharu aby było łatwiej się wszystkiego doszukać