Wysłany: 18 sierpnia 2007, 17:55 Temat postu:
Jako były kapitan uważam, że jakub znakomicie nadawałby się na to stanowisko. A jeśli w sprawach organizacyjnych będzie wspomagał go jeszcze Wally to już w ogóle będzie super duet. _________________ http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
jak wybierani zostaną gracze i ilu będzie wybranych?
Znajomosci
tu się mylisz:) podczas NC2 tez byli wybierani i nie sadze ze byli wybierani po znajomosci tylko po skillu _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
7. lookash
8-9 miejsca dla chlopakow z FM
10 grono
11. holus
12-13 miejsca dla chlopakow z POL
14. yard
15. shadow
kolejnosc 7-15 losowa
wiec nie krzyczec
tak moim zdaniem wyglada top 6 polski z tego co widze po regularnosci
bez lizania dupy powiem ze chcialbym jeździć dla polski, ale przede wszystkim chcialbym zeby w meczu reprezentacyjnym jezdzili najlepsi na danej mapie na dany moment
także jak wybierzemy kapitana, proponuje ta szostke jako wybierajacych graczy do reprezentacji o ile w ogole chca , a pozniej nigdy nie wiadomo kto ile trenowal a kto mniej, liczy się dyspozycja na dany dzień jak to w normalnej rywalizacji w jakimkolwiek sporcie
pozdrawiam i wracam do jasia wedrowniczka
ps. Jakub pozdro od Moniki _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bax dobra lista )) chociaż dodalbym jeszcze #p~S Tomka (nie ze jestz p~S tylko bardzo dobrze jezdzi) i Wizzarda;) _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
trzeba to dobrze rozmyslec.
nie tylko liczy się skill, ale tez atmosfera w teamie.
również chec na trening i zaufanie w gracza się wedlug mnie liczy.
jak ja mam być kapitan, chce to zrobić, tak jak mi się wydaje najlepiej.
i mozliwe (nie pewne), ze jeden czy drugi skillowy gracz się nie pokaze.
pogadam o tym z wally, i zobaczymy co będzie.
chcialbym jeszcze wiedziec, czy yard, zeo, prezes i wiadp1 sa aktywni i chętni na NC3.
jak ktos wie, prosilbym o wiadomość.
I IRC IRC panowie to podstawa co do dogadania się servera na mecz
zeo, prezes i wiadp1 99% OFF , yard ostatnio ma jakieś braki checi i skill mu spadł, a z tego co wiem czekaja go trudne studia ale to jego decyzja czy może grać .
Jakubie jeśli chodzi o mnie jako gracza indywidualnego, druzynowego czy organizatora proszę rozdzilic moje zachowanie bo diametralnie roznie się zachowuje w kazdej sytuacji * (no może pół gwiazki ) _________________ *... i wszystko jasne.
Wysłany: 18 sierpnia 2007, 19:35 Temat postu:
No ja popieram Jakuba w 100%
atmosfera w teamie się bardzo liczy, bo niestety na NC2 było kilka spiec (z moim udzialem tez - a jak... ) ale mysle ze pogadam z Jakubem i mu przedstawie sprawe
Coz najwazniejsze zeby reprezentacja grala jak najlepiej. jeśli znajdziemy optymalnych graczy + zadziala chemia, to będziemy mieli mocny team z innymi zawodnikami na każda trase
To nie do konca tak, zalezy wlasnie wszystko od czasu na trening. Ja wole pojeździć na 1 trasce ze 3h na solo + reszte 4fun na online, niz jeździć non stop online 4fun po 12 godzin dziennie. Bo to ze zalapie się na każda trase nie znaczy ze będę jechal dobrze. z przeciwnikami takimi jak wykurwistan itp mozemy se pozwolic na takie jajcarskie podejscie, ale jak przyszlo co do czego i mecz z ITA lub UK~ to dobrze pamietam bolesne 0-21 i to x2........ To jest roznica nie jednej ale dwoch klas Luksemburg ugral 2 punkty chociaż z ITA a my jak jakieś lolki 0 Dlatego na pewno popieram treningi na solo
jeśli ktos ma czas - niech treni wszystko
jeśli nie ma, to niech się skupi na jednym tracku i go troszke pojezdzi. Ja robię tak teraz na PL4 i zobacze czy to poskutkuje, mam nadzieje ze tak
pozdrawiam i mysle ze z ogarnietymi treningami mamy realne szanse na top8, ale to trzeba ruszyc dupy A sparing 1 tygodniowo postaram się zalatwic. Jakub, jak coś to gadaj do BrothYbsa (tak się to pisze? ) o mecz z Niemcami kiedyś to bylby sprawdzian czy daleko nam do wielkich poteg
---
z tego co widzialem to tracki shadowa bardzo ładnie admin ocenil z ET, tutaj pytanie do shadowa - czy to były tracki z PL4 ? _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
hmmm dopiero przeczytalem ten temat i odrazu zrobil mi się rogal na ryju. będzie fajna zabawa w tym nc3 i mysle ze będzie tez wielka rywalizacja z wieloma innymi reprezentacjami.
jestem za tym aby wybrac ok 30 ludzi a nastepnie wybrac czolowke graczy z polskiej sceny tmn (zalozmy ok 10 osob) a dla reszty zrobić kwali _________________
e tam lepiej niech jakub i Wally wybiora 10 i potem dla 5 kwalifikacje będzie najlepiej w NC2 tez gdzies tak było i się sprawdzilo _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
ja mogę być kapitanem, jak inni będą chcieli.
mocno wierze w umiejetnosci polskich graczy, ale jak już wally wspominal, trzeba trenowac.
jak czolowi gracze teamów pS, [POL], EM, FM, GT i xp (no i bezteamowi gracze tacy jak lokash) pokazal chec do treningu, to chetnie będę pomagal gdzie mogę.
i chciał bym wallyego jako gracza/cokapitana, bo jego trasy sa znane na calym swiecie, ma dobre kontakty np. z cmc i oczywiście jest znakomitym graczem.
ale musi być ta chec na trening, bo bez niej niczego nie będzie, i nie chcemy sobie przeciesz robić wstydu.
Więcej nie trzeba mówić. Zamknąć temat !! Jakub nowym kapitanem. Koniec kropka. Dajcie mi moderatora to ja to zrobię.