Wysłany: 18 sierpnia 2007, 7:42 Temat postu: Nations Cup 3 - POLSKO DO BOJU !
Witam serdecznie
Jako ze nie ma Wiadpa, Yarda i Zeo, zaloze ten temat i poprowadze przygotowania do czasu ich przyjazdu
Coz najwazniejszy turniej miedzynarodowy, w kotrym ostatnio doszlismy do TOP12 czyli pierwszej rundy PO
Cytat:
The time has arrived, the announcement of NC3 is here! The first round will be played October 7th. The matches will be played on Sundays, as always.
As usual, you can register on the league-page, which is currently not running.
We will open a thread, which will confirm that the registrations are open, and here is where the captain of his team must write down his nickname, nationality and msn/e-mail adress.
I can promise you that the page will be up in good time before the tournament starts.
Now to the rules: 5vs5-format, three maps in a match, and one of them will be the classic multi-lap.
On the regular maps, each team will play untill one reaches seven points. As far as the multi-lap is concerned, its five points.
All these rules surrounding the match-play etc., are written on the league-page so I don't think I need to repeat them here^^
The match-start is set for at 20:30 CET, but the teams may start a bit sooner they want to.
Each team need to have atleast seven players in their squad, so that we won�t get any default wins because a team can�t come up with enough players for the match.
Deadline for sending in maps is end of August, which means send no maps after August 31st. If you do so, send a map after the deadline, we can't promise that it will be tested, because some admins are really busy these days. The league-page will probably be up in the beginning of September.
One more thing in the end: STC4 will be running in parallel with NC3.. So, the first match of the STC4 is at monday Oct 8th, and it will be running every Monday from then, untill we�ve got a winning team.
The match-start is set for at 20:30 CET in this tournament aswell. The maps that will be used in STC4, are the same ones being used in NC3. Captains need to be chosen before September 9th.
We hope that lots of teams will participate in these tournaments, which I personally think symbolizes the spirit of TMN. Playing together as a team, and having a lot of fun while doing it:)
Tak wiec zasady takie same jak w STC3, a od zasad NC2 zmienily się tylko multilapem - teraz jest dłuższy i rozgrywany do 5pkt.
Coz mysle ze będzie trzeba organizowac treningi, ktos moglby hostowac ?
chętni wszyscy będą testowani. póki co, nie mozna marnowac czasu do przyjazdu Wiadpa tylko wziac się do roboty. PL4 jest jednym z glownych testow, bo to okazja do meczu na poziomie.
Sugestie co do team Poland piszcie tutaj bitches ;P _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
niegy nie brałem w tym udziału i nie wiem na czym to polega... są jakieś tracki do trenowania? kto i kiedy będzie testował? chętnie mogę wziąć w tym udział _________________
Wysłany: 18 sierpnia 2007, 8:25 Temat postu:
Powiem tak. Polska scena się niesamowicie rozwinęła. Posiadamy obecnie wielu świetnych graczy i uważam, że kapitanem naszego teamu powinien być człowiek znany i aktywny na scenie, a ja niestety pod względem aktywności ostatnio bardzo zawodzę, dlatego uważam, że powinniśmy dokonać wyboru nowego kapitana. Ostatnio nastąpiło wiele zmian w moim życiu i TrackMania zeszła na troszkę dalszy plan. Nie oznacza to, że nie będę wspierać polskiej reprezentacji, uważam jednak, że kapitan powinien być przede wszystkim osobą dyspozycyjną, która będzie regularnie pojawiać się na polskich serwerach i wyłapywać ukryte talenty, a jednocześnie osobą lubianą i szanowaną. Ja niestety w dwóch pierwszych przypadkach nie mogę wam tego zagwarantować. Uważam, więc że najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie wybór nowego kapitana, który poprowadzi Polskę w NC3.
Moje wstępne kandydatury:
Wally
Yard
mor_olo
jakub
Wydaję mi się, że obecnie właśnie ci gracze są jednymi z najbardziej aktywnych na scenie i mają olbrzymie zadatki na super kapitanów _________________ http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
Wysłany: 18 sierpnia 2007, 8:48 Temat postu:
@ Lokash i wszyscy ktorzy nie wiedza:
http://et-leagues.com/nc3
ta strona niedlugo będzie aktywna i na niej będą wszystkie informacje.
A co do reszty to wszystko jak w PL4 - masz tracki tydzien przed podane
ups wiadp nie wiedzialem ze jesteś
No ok Wiadp, w takim razie będzie trzeba pogadac o nowym kapitanie, jakas rozmowa TS, czy ogolnie ankieta kto wie
Aaaaaa i po paru treningach, mysle ze moglbym umowic mecz z ktoras z drużyn, bo w CMC sa kapitanowie Slowenii, Turcji i Norwegii
A teraz ide sprzatac i niech najlepiej się zglosi jakiś hoster _________________
to ja się odniose do wypowiedzi Wiadpa
Po pierwsze szkoda ze nie mozesz
Po drugie powinien to być gracz który gral w NC1 bądź NC2 , i najlpeiej taki który bylby prawdziwym kapitanem również na torze, pomoglby innym swoimi replayami itp.
Moje propozycje:
Hack
Khas
Wally
Yard (ale on chyba tez się odcina od TM z tego co ostatnio widzailem)
Ja to nawet nie marze o tym ze ktos na mnie zaglosuje
Mysle również ze kapitana powinni wybrac gracze ktorzy brali już udzial, i nei dawac wyborow jako otwartej ankiety bo będą glosowac ludzie nie znajacy tematu, spamerzy nooby itp.
aaa i ten Hack to mzoe do tej swojej przyszlej ligi uzyj NC3 maps , pewnie już it ak o tym wiesz
@Lookash to praktycznie tak samo jak PL tylko ze graja reprezentacje krajow. _________________ *... i wszystko jasne.
Wysłany: 18 sierpnia 2007, 9:20 Temat postu:
Rip jak zwykle pierdolnal jak lysy z kolana o sciane
No ja tez jestem za tym zeby to wybieraly osoby bardziej wtajemniczone
Replaye mam nadzieje ze będę podwedzal ze strony CMC, może Sandderek będzie chciał pokazac jaki pro jest gracz choć i tak każdy to wie i sypnie replayem albo Bergie Wiec spokojna glowa panowie o replaye nie mamy się co martwic
Wg mnie najwiekszym problemem naszej druzyny w NC2 (i w NC1 z tego co slyszalem tez) byla cholerna nieaktywnosc. Ja nie trenujac prawie wcale mapy, znajac ja po prostu z kilkunastu przejazdach na serwerze NC2 w GER, dostawalem się do skladu i mialem grać ta trase. I to nie to ze dostawalem się ledwo ledwo na każda nietrenowana, czasem po prostu bylem np na 3 miejscu w kwalifikacjach takiej trasy, a to swiadczylo po prostu o tym ze max 2 osoby ta trase trenowaly. Tak być nie może.
Mamy tydzien na trenowanie, p oziom będzie wyrownany, proponuje nie trenowac 3 tras srednio , tylko 1-2 ale za***iscie. w meczu z Wlochami ta taktyka nie zadzialala, ale wydaje mi się ze nikt nie podszedl do tego powaznie. Prawda jest taka ze wiele osob zajmowalo się tylko i wylacznie turniejami indywidualnymi a tu przeciez chodzi o postrzeganie Polski
Kolejna sprawa to taka ze wielu graczy palilo się podczas meczow, nie każdy, ale wielu. Taki Khasius co nawet nie ruszyl dupy trenowac tras (w niektorych meczach nei we wszystkich zeby nie było ) dostawal się na mecz bo graczy po prostu niektorych stres zjadal w kwalifikacjach. Tak być nie może Mor_Olo trenowal np z Algieria 1 trase z mappacku, bo mial GC4, ale wytrenowal ja dobrze i nie było problemu majac do dyspozycji pewnie 15-20 graczy bo nie wiem jaki narzuca limit, pr zy rownym ich poziomie mozemy wytrenowac po 1 tracku i nie martwic się o to czy jakiś noobek jedzie inna trase czy nie, bo po prostu każdy soba coś prezentuje Mam nadzieje ze każdy zrozumie moj apel, bo jak widzialem screeny z reprezentacj i Turcji, u nich na kwalifikacjach zjawialo się 14-15 osob, u nas 8-9 to normalka, a na mecz playoffow z tego co pamietam to było... 7 osob tak być nie może panowie _________________
Nie wiem jak to było w poprzednich NC, ale wyrażę swoję zdanie.
Powinny odbyć się wybory ( każdy dobry team podał by swoją kandydaturę ) następnie głosowanie. Już po wyborach kapitan powinien przestawić listę graczy, których będzie testował przed oficjalnym wyborem. Już po testach kapitan przedstawił by oficjalny skład w newsie na głównej stronie.
Takie moje zdanie. Nie wiem jak inni to widzą.
Proponuję "jakuba" na stanowisko kapitana reprezentacji.
Wysłany: 18 sierpnia 2007, 9:32 Temat postu:
@ Radus
chyba mam konflikty ale dzięki za wsparcie
@ Daz
wg mnie to nie chodzi o teamy niektorzy gracze sa skupieni w jednym teamie, w PS jest np 5 bylych reprezentantow, w EM 4. Chyba ze nie zakumalem o co Ci chodzilo
Wiadp to robil tak:
oglaszal trening, wczesniej podal liste tras do trenowania, na serwie obserwowal graczy jak jeżdżą. i to tyle pozniej wybral bodajze 11 graczy ktorzy dolaczyli do reprezentacji a dla reszty zrobil kwalifikacje _________________
ja myśle na kapitana wybrać Jakuba bo zna parę języków biegle ^^ i jest komunikatywny (kapitan nie musi mieć chyba skilla.. co nie? ) _________________
Wysłany: 18 sierpnia 2007, 10:24 Temat postu:
1. nie pytajcie się o takie rzeczy ktore macie napisane w tym co wam skopiowalem ...
2. wymog na kapitana to jest znajomosc jezyka angielskiego, w innych jezykach tam się nic nie pisze
a osob wybranych będzie 15-20 zalezy.
i nie robmy zamieszania, niech ktos zalozy temat z wyborami kapitana i niech wybiora go osoby ktore znaja się na rzeczy a nie przypadkowe osoby promujace swoich klanowiczow
to tyle ode mnie a teraz lece i może będę kolo 4, pozdrawiam biczasy _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 20, 21, 22Następny
Strona 1 z 22