Wysłany: 17 sierpnia 2007, 20:19 Temat postu:
Naszła mnie refleksja...ehh...szkoda
Skoro ma nicka franczesław (franek+czesław) to jest już po chrzcinacH!!
(ma 2 imiona!)
Mądry jestem nie? Znaczy prawie odkrylismy jego wiek od 1-15 jak wierzący
od 1-99 jak niewierzacy (bo koło 15 jest bierzmowanie jakby ktos nie załapał ^^ - wtedy by miał 3 imiona w nicku)
Franczeslaw czy czeslawziom slcuahj każdy tu to progamer a ty nas nie wyzywaj bo spuszcze gracjana ze smyczy i będziesz mial problemy a jeśli on nie pomoze to mamy tutaj szatana adam jakiś tam był jeszcze jeden ale nawet nie wymawiam imienia bo grozzzzzza _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
ooo ja wam groze odrazu wam al kaide wysylam na glowy.... poprostu pytam czy zainstalowaliscie gre i odrazu byliscie najlepsi i wiedzieliscie wszystko...
wczesniej odrazu musisz do miecza klekac ,,|,, tyle klekania
dobra koleś wylajtuj jak odpalilem gre bylem noooobem wiekszym niz teraz to fakt ale dalej jestem:P _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
każdy jest na swoj sposob noob ale wystarczylo napisac wczesniej stary jesteś mega noob o klanie narazie mozesz pomazyc a nie pisać kronike ja p***ole
[ Dodano 18 sieprpnia 2007, 11:49 ]
R1p napisał:
Naszła mnie refleksja...ehh...szkoda
Skoro ma nicka franczesław (franek+czesław) to jest już po chrzcinacH!!
(ma 2 imiona!)
Mądry jestem nie? Znaczy prawie odkrylismy jego wiek od 1-15 jak wierzący
od 1-99 jak niewierzacy (bo koło 15 jest bierzmowanie jakby ktos nie załapał ^^ - wtedy by miał 3 imiona w nicku)
od tej pory franadamzdisław powinno być git bo jestem po bierzmowaniu
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2