Wysłany: 17 sierpnia 2007, 11:22 Temat postu: RUSZA FC POWER LEAGUE
trochę rozruszalismy scene tmn tym Lan Party ale to za mało . Pomyślałem więc o stworzeniu nie rozgrywek, czy zlotów ale o stworzeniu ogólnodostępnej ligi indywidualnej . Każdy kto spełni kryteria będzie mógł być przyjęty na członka FPL (FC POWER LEAGUE - kryteria niedługo w stosownym regulaminie). Tylko członokowie FPL będą mogli co parę tygodni grać w turniejach o kasę. Zasady będą opisane w regulaminie ale ogólnie chodzi o to by na podanych trasach w systemie time atack wykręcić najlepszy czas. Drodzy mojjiiiii biczyssssssss, nadszedł czas gdy skill wychodzi z cienia, a wygrani na browara za wygraną Jeżeli ktoś miał to szczęście i grał wcześniej w FC to staje się automatycznym członkiem ligii
Już niedługo pojawi się nowy server FC POWER LEAGUE, na którym będą trasy rekrutacyjne oraz pojawi się ww regulamin
Z góry gratuluje przyjetym i życze udanej zabawy oraz wygranych
PS.
potrzebuje kogoś kto przetłumaczy mi teksty (ten i może 2 kolejne o FPL) na angielski i niemiecki. moje gg 9025396 _________________ ...
Wysłany: 17 sierpnia 2007, 12:22 Temat postu: PYTANIA DOT FPL
Tak, fajnie że zapodałem temat bo są już pytania. proszę wszystkich o pisanie pytań na forum, tak by przy tworzeniu regulaminu FPL uwzględnić jak najwięcej aspektów
ODP NA już POSTAWIONE PYTANIA:
Grać będziemy online ale pewnie zlocik się jakiś przytrafi
Plan zakłada, że narazie będą Time Atack ale nie wiadomo co przyniesie przysłość
dzięki Kubuś z góry za tłumaczenie ale chyba byś nie przeżył tego, że dostałeś się do FPL-u na lewo - wiesz potem do konca życie będziesz wysłuchiwał różnych takich więc zachęcam do kwalifikacji, które moim zdaniem przejdziesz z placem w...... (czytaj piwem w ręku )
[ Dodano 17 sieprpnia 2007, 12:24 ]
Aaaa i sory za czcionkę na górze ale się uczę pisać tu więc wypróbowałem coś na ślepo _________________ ...
no niech ci będzie.
ale w tym wypadku jaka "wyplate" masz zamiar mi stawic?
proszę serdecznie o to, aby ta "wyplata" nie byla w fomie naturalnej, i nazywala się "d*pa scrapplera na dwie nocki"
a sam se walnij jakieś polskie zdanje, np to twoje w translatorze, i sobacz co z tego wyjdzie, a zrozumiesz czemu scrappler, który rzeczy jak robi, to robi dobrze, niapewno tak nie zrobi.
a sam se walnij jakieś polskie zdanje, np to twoje w translatorze, i sobacz co z tego wyjdzie, a zrozumiesz czemu scrappler, który rzeczy jak robi, to robi dobrze, niapewno tak nie zrobi.
no i tu się trzeba zgodzic takie programy gubia sens zdania tlumaczac tylko pojedyncze słowa _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
jak potrzebuje przetlumaczenia na angielski i niemiecki, rozumie ze będzie to liga nie tylko dla polakow.
wiec tak łatwo hack na pewno nie będzie mial.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3